- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Bence tavrından ödün verme.. net ol asla alttan alma dersim.. bildiğini okuyan bir tipse eşin tatlı dilden felan anlamazEşşnizle Hayatınız.. yaşayışıniz..diyalogunuz..güveniniz benimkiyle aynı olmadığı için böyle birseye teşebbüs etmemiş olablirsinz.. insanların derdini kendinizle kıyas yaparak değil empati kurarak anlamaya çalişin !!!
Halden anlmıyorsanız egolarınızı susturun biraz..
Fikirlerinize gelince üste cıkmak için hazır bi insana tatlı dille altında ezilecegmi bildiğim için başa baş dişe diş yaklaşıyorum
Daha iyi bi fikri olan varsa tabi saygıyla dinlemesini bilirim
Şaka misinNe kadar gereksiz bir mesaj, ne kadar fevri bir tavır, ne emrivaki bir yaklaşım, ne patronvari bir tarz, ''bu ne saçma hayat, bu ne serkeş hayat, bu ne biçim hikaye böyle?''
Valla konu sahibi hakli kadinlar parmagni emerek ciplak fotolar koymuslar o...pu olduklarini anlamak icin bence yeterli bir fotograf yorumlari okuyun bnce :)Eşim bana 'bana baaaak bana' diye bi msj atsa onu k*ç*ma takmam.
Profilden yollu olduklarını nasıl anlıyorsunuz ? Onyargiya bakar misin..
Pesss
Anlıyorum ..Valla konu sahibi hakli kadinlar parmagni emerek ciplak fotolar koymuslar o...pu olduklarini anlamak icin bence yeterli bir fotograf yorumlari okuyun bnce :)
Sen her cıplaģı o.... sanıyorsan ohhoo
Bir kare foto ile basti yargiyi
Sadece bir kare foto ile saka gibi...
Iyide oncesini sonrasini bilemiyoruz kiBelki orda bir kare'den fazla foto vardır ne biliyosun
Üslup yanlış ama kadın haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?