esımın cebınden cafe fısı cıktı

utanacak ne var yahu.ne yazdım da utanayım ne dedım .o GITMEDIM DIYOR ZATEN O DA KIM OLDUGUNU MERAK EDIYOR

KIZLAR DEDIMYA 1 HAFTA ONCE TELEFONUNDAN KOTU SITELERE GIRMIS.USTUNE USTLUK FACE DEN BAZI KADIN LARI ARATMIS AMA BIR KAC ISMI VE SUREKLI ARATMIS 2 SENE BOYUNCA
Bütün bunları Cafe fişini bulduktan sonra mı öğrendiniz bayan Bond?
Bunlar aldatildiginiza dair bir ipucu değil ki..
Neyse. .

HAYRET BISEY YA KADININ YAZDIGI YORUMA BAK OYLE YORUM YAZACAKSA YAZMASIN

Benim eşim savcı, yorumu okuttum güldü. Savcıya ne dediniz merak ettim? Ayrıca kredi kartından 25 tllik harcama için şikayette bulunmanıza gerek yok. Bankayı arayıp charge back ya da change back mi? Bankacı arkadaşlar yardımcı olsun, ondan yaptırıyorsunuz paranızı geri yatırıyor kaldı ki 1 sene geçmiş. Zaman aşımına uğramış.

Aman bi sene önceki olayı şimdi niye dert edindinki.
Bir senedir zaten dert ediyomuş
Son çare savcıymış ona da gitmişler ama kayıtlara ulaşılmamış
Ondan artık yetişin kk hatunları, siz savcının bulamadığı ayrıntıyı yakalarsınız demeye gelmiş bence

AMA GUVENLE ALAKALI TAMAM YA TAMAM SIZE GORE NORMAL AMA DIYORUMKI BIZ OYLE YERLERE HIC GITMEYIZ ESIMDE BENDE BEN YAPMADIM DIYOR VE SAVCILIGA DILEKCEYI KENDISI VERDI .SAHSIMA AIT OLAN KARTIM KULLANILMIS DIYE

Birşey demek istiyorum bilmiyorum yanlış belki ama varya sizin gibi havadan nem kapan kadınların kocaları ihanet etme niyeti yoksa bile inadına yapıyor..bunu bir kenara not alın da..ne olur ne olmaz!!

utanacak ne var yahu.ne yazdım da utanayım ne dedım .o GITMEDIM DIYOR ZATEN O DA KIM OLDUGUNU MERAK EDIYOR

HAYRET BISEY YA KADININ YAZDIGI YORUMA BAK OYLE YORUM YAZACAKSA YAZMASIN

en büyük harfle ben yazıcam çünkü en haklı benim sendromu bu galiba. konunuz ve cevaplarınız baştan aşağı fecaat. çok normal bişeymiş gibi anlatıyosunuz ama anormalikler dizisi resmen.

Hiç güleceğim yoktu ya adamı bu kadar sık boğaz edersen bir gün gerçekten seni aldatır..

DEMEM O KI ZAMANINDA GIDELIM DEDIM AMA O GITMEDI SIMDI ISE COK DUSUK BIR IHTIMAL BULUNMASI DIYORLAR

Müge Anlinin ikizimi bu konu sahibi acaba??

hımm şimdi anladım
adam bır sene snr savcılıga gtmeye ıkna olmus şaka gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…