- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Ben artık onların bekar kızı değilim.Ailemden istemiyorum ailemde Allah razi olsun hep sahip ciktilar ama esim surekli ailen alsin onlar ne alicak diyip duruyor
Kaçmayı biliyorsunuz çocuk yapmayıda biliyorsunuz bi zahmet beyaz eşyanızısa kendiniz alın.
Benim çocuğum bana bunu yapsa evine adım bile atmam heralde.
Ana babayı hiçe sayıp bi adam uğruna evden kaçıp ailesini utandıran kızlara saygı duyamıyorum.[/QU kimse kimseye saygi duymak zorunda degil zaten canim haa ayni zamanda bunu dile getirmek konusundada
Siz eve çıkıyorsunuz diye niye aileler alsın eşyayı. Kusura bakmayın da hem kızı kaçır hem eşyaları onun ailesine aldır. Çok gözü acıkmış maşallah.Arkadaslar 2yil önce kacarak evlendim kaynanamgile ayni evde oturuyorduk ama evimizi ayirmaya karar verdik ve şu anda evimiz tadilata oturma grubum ve yatak odami esimin ailesi ilk evlendigimizde almisti annemde eksik esyalarimi halilarimi mutfak esyalarimi vs. Aliyor ayni zamanda bebegimin ihtiyaclarinida karsiliyor ama esim tuturdu beyaz esyayi annengil alsin diye bende dugundeki bilenziklerimi sen aldin (vermedigim icin kustu ve dugunden sonra3ay icinde hepsini yatirm yapalim diye aldi)beyaz esyayida sen alicaksin diyorum haksizmiyim esim cifcilikle ugrasiyor 1 inek satsa herseyi rahatlikla alabilir
Kesinlikle hiç alttan alma kendisi fedakarlık etsinArkadaslar 2yil önce kacarak evlendim kaynanamgile ayni evde oturuyorduk ama evimizi ayirmaya karar verdik ve şu anda evimiz tadilata oturma grubum ve yatak odami esimin ailesi ilk evlendigimizde almisti annemde eksik esyalarimi halilarimi mutfak esyalarimi vs. Aliyor ayni zamanda bebegimin ihtiyaclarinida karsiliyor ama esim tuturdu beyaz esyayi annengil alsin diye bende dugundeki bilenziklerimi sen aldin (vermedigim icin kustu ve dugunden sonra3ay icinde hepsini yatirm yapalim diye aldi)beyaz esyayida sen alicaksin diyorum haksizmiyim esim cifcilikle ugrasiyor 1 inek satsa herseyi rahatlikla alabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?