Eşimin Cinsellik sorunsalı

Hiç sağlıklı bir durum sağlıklı bir evlilik değil :(
Muhtemelen eşinizden göremediğiniz sevgiyi oğlunuzla doldurmaya çalışıyorsunuz.
Siz oğlunuza oğlunuzda size çok düşkün
İleride oğlunuz evlendiğinde veya hayatına biri girdiğinde anneci bir erkek olması ve bu noktada eşiyle sorun yaşaması muhtemel

Ben o konuda bilinçli bir insanım. Aynı şeyleri kv 'de bana yaşattığı için ben yaşatmam.

Yok çocuğu da hemen yapamadık zaten :) Tek tesellim canım oğlum.Kendimi ona adadım tabi bir insan bir kadın olduğum gerçeklerini unutmadan. Kendime meşgul olacak şeyler buldum, ilgi alanları yarattım.Kızlar cinsellik olmadan da yaşanıyor.
ben sana pek katılamıyorum canım, herkezin düşüncesi, libidosu farklı ama senin dediğin gibi olunca, aynı evde 2 arkadaş oluyor, eş değilki, birbirimizi düşünmediğimiz, birbirimize yükselmediğimiz, yatak odamıza girince çekim duymadığımız, en özelimizi paylaşmadığımız evliliğe ben evlilik olarak bakamam, eşime saygımı yitiririm maalesef.

esela; geçen eşim 1 hafta yoğundu sevişemedik küçük bi sebepten birbirimizi yiyyoruz, anlamadığım bi şekilde acayip gerildim elim ayağım titriyo evdeyiz, sinirden yere ayağımı vuruyorum, şimdi düşününce anlamsız bi sinir nedenini sorgulamayın, aldı beni kucağına nediyon ln! sen gibi güldü gıdıkladı, odaya götürdü, sonrası mağlum, bi rahatlamışım, gevşemişimki sorma, eridim resmen,

esela; geçen eşim 1 hafta yoğundu sevişemedik küçük bi sebepten birbirimizi yiyyoruz, anlamadığım bi şekilde acayip gerildim elim ayağım titriyo evdeyiz, sinirden yere ayağımı vuruyorum, şimdi düşününce anlamsız bi sinir nedenini sorgulamayın, aldı beni kucağına nediyon ln! sen gibi güldü gıdıkladı, odaya götürdü, sonrası mağlum, bi rahatlamışım, gevşemişimki sorma, eridim resmen,
Ben hep gerginim.

işte canım, sen oğlum var ilişkisiz olur tarzında kendini avutuyorsun ama evli olupta cinsel yoksunluk senin enerjini etkiliyor bence. cinselliksizlikle barışmaya çalışacağına ilişkinizi alevlendirmenin yollarını aramalısınız derim ben.
Ben onunla artık kendimi cinsellik yaşarken bile hayal edemıyorum.

Hayır aynıyız. Son 5 senedır böyleyiz.
Kocan seninle sevişmek istemiyor, sen onunla sevişmek istemiyorsun. Sağlıksız bir bağlanma yaşıyorsun oğluna karşı, burada sütten kesilmemiş koca tamımlamalarına aşırı uyan. Boşanmak için tek bir çabanız yok. Peki yapacak bir şey yok ozaman .

Kocan seninle sevişmek istemiyor, sen onunla sevişmek istemiyorsun. Sağlıksız bir bağlanma yaşıyorsun oğluna karşı, burada sütten kesilmemiş koca tamımlamalarına aşırı uyan. Boşanmak için tek bir çabanız yok. Peki yapacak bir şey yok ozaman .
Çocuk büyüdükten sonra boşanacağız öyle anlaştık yani en azından etkilenmeyeceği bir yaşa geldiğinde.

Merhabalar, size özelden mesaj yazmistim. Mesaj alimlarina kapali misiniz?

Back
X