• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cinsiyet ayrımı

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.416
133
3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorum 😔 karişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk😓

3. Bebeğime hamileyim. Kazayla oldu aslında ve çok zor hamilelik geçirdim hem sağlıksal hem ailesel birsuru sorun stres yaşadım. 1 kız 1 oğlum var. Eşime gelince kötü huyu anaci ve dediğim dedik olması. Bebeğin cinsiyetini yeni öğrendim kızmış gönlümden geçende oydu zaten Rabbim nasip etti. Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi. Ne yapacagimi bilemedim hamileyim zaten birsuru sorunla bogusmusum hep kendi ailem yanımda olmus. Aklıma birsuru şey geldi saçma sapan. Of çok bunalıyorum 😔 karişik olduysa affola sinirlerim çok bozuk😓

Kocani islatip islatip dovmek lazim ben bile sinir oldum

Karşınıza alıp konuşacaksınız. Çocuğunun cinsiyeti ne olursa olsun, koşulsuz şartsız yanında olması gerektiğini ve çocuğunun mutlu birisi olması için elinden geleni yapması gerektiğini anlatacaksınız. 3 çocuk yapıyorsa hepsine iyi bir hayat sunmak ve çocuklarının dertlerini dinleyip, çözüm bulacak bir baba olmak zorunda. Yok öyle çocuğu da yapayım, cinsiyetini de seçeyim, o kadın kendi kendine uğraşır demek.

Eşime söyleyince hiç sevinmedi resmen istemediğini belli etti. bana erkek gibi geliyordu başta hani erkek hissediyordun dedi.

Eşinize kromozomlardan bahsedin diyeceğim ama boşa sizi de yormuş olmayayım. Zira "Hani erkek hissediyordun?" diye hesap soran süper zekaya ne deseniz anlamaz...

Screenshot_20200724-030759_Photos.jpg

Ben anlatıcam valla dayanamıyorum.
Kadınların yumurtası hep X kromozomudur. Eğer erkekten sperm hücresi X gelirse kız olur, Y gelirse erkek olur. Yanı hisle rüyayla olacak şey değil. Erkek olmaması ise kocanızın beceriksizliği(!).
Oh be rahatladım şimdi güzel bir uyku uyuyabilirim

Ben anlatıcam valla dayanamıyorum.
Kadınların yumurtası hep X kromozomudur. Eğer erkekten sperm hücresi X gelirse kız olur, Y gelirse erkek olur. Yanı hisle rüyayla olacak şey değil. Erkek olmaması ise kocanızın beceriksizliği(!).
Oh be rahatladım şimdi güzel bir uyku uyuyabilirim
Aynı şekilde söyledim bi y yollasaydın madem dedim

Bunu gormustuk daha once gülmüştük. Aslında çocuklarına çok bağlı. Böyle düşünmesine sebeb ne bilmiyorum
Agzina şöyle ıslak odunla ya da kürekle vurun belki kendine gelir bu saçmalığı anlayamıyorum sağlıklı sıhhatli gelsin de sipariş usulü mu bu siz mi belirlediniz sanki

Agzina şöyle ıslak odunla ya da kürekle vurun belki kendine gelir bu saçmalığı anlayamıyorum sağlıklı sıhhatli gelsin de sipariş usulü mu bu siz mi belirlediniz sanki
Elimde gelse bogacagim o kadar sinirlerimi bozduki.. umarım karnımdaki kızına muhtaç olur

Elimde gelse bogacagim o kadar sinirlerimi bozduki.. umarım karnımdaki kızına muhtaç olur
Yok öyle de demeyin evladiniza yazık olur aman muhtaç falan olmasin da siz yine de Allah akıl fikir versin bu kit zekalı kocama deyin daha makul sanki

Yok öyle de demeyin evladiniza yazık olur aman muhtaç falan olmasin da siz yine de Allah akıl fikir versin bu kit zekalı kocama deyin daha makul sanki
Çok üzülüyorum ya aklıma neler geliyor . Bunları en azından su halimle haketmedim bu nasıl bi beyin kafa yapısı anlamıyorum neden yapmışım bu varlığa 3 çocuk

Üzülmeyin güzel kızınız da diğer iki yavrunuz da sizin üzülmenizi istemez. Evladın kızı erkeği olmaz. Annesiyle arkadaş olacak üç yavrunuz var, biraz büyüsünler sizin en büyük destekçiniz onlar olacak.
Tek tesellim o su an. Guzel yorumunuz için çok teşekkür ederim 💕

Back
X