• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin cinsiyet ayrımı

Neler yaşadığımı nasıl çıkmazlarda oldugumu anlatamıyorum burda 😔 bana kalsa tek çocuk yeterdi ama onunda açıklamasını yaptim. Eşimi sevmiyor değilim bu halde bana bunları yaşatması beni soğutuyor
Anlıyorum ama yinede burda bu şekilde konuşarak kendinizi çıkmaza sokuyorsunuz bence. Ben veya başkası kötü bir yorum yapsak size bir faydası olmayacak daha çok soğuyacaksınız. Çocuklarınızın babası neticede. Uzatmayın bu konuyu derim nacizane...

Valla ben gecen gun yolda yürürken bir kadın bir adamla konuşuyordu duydum istemeden . Diyordu ki
"Oğlumu ondan daha cok seviyorum valla isteyen de anneliğimi eleştirebilir. Hiiç umrumda degil"
Muhtemelen kızından bahsediyor. Desem ki torunundan bahsediyor kadin torunu olcak yaşta biri değildi ki bu da vahim yani eğer öyleyse. Ya da yigeninden falan bahsetse. Bu da korkunç.
Yani boyle kadınlar varken erkeklerin olmasına şaşırmıyorum ben. Siz canınızı sıkmayın.

Valla ben gecen gun yolda yürürken bir kadın bir adamla konuşuyordu duydum istemeden . Diyordu ki
"Oğlumu ondan daha cok seviyorum valla isteyen de anneliğimi eleştirebilir. Hiiç umrumda degil"
Muhtemelen kızından bahsediyor. Desem ki torunundan bahsediyor kadin torunu olcak yaşta biri değildi ki bu da vahim yani eğer öyleyse. Ya da yigeninden falan bahsetse. Bu da korkunç.
Yani boyle kadınlar varken erkeklerin olmasına şaşırmıyorum ben. Siz canınızı sıkmayın.
Işte herkes anne baba olamıyor malesef . Keşke ehliyet felan gerekse

Kaç aylık bebişin? Mesela şöyle 3 aylık falansa eşine de ki aldıralım bari bu kızı napacaz kızı falan de.. Aaa ne diyon sen derse yapıştırırsın cevabını e kız bebek erkek değilse napacaz kiiii dersin..anlasın eşşekliğini.

Vay anam bu nasıl bir canlı! Bizimle aynı oksijeni tüketmese keşke

Cinsiyeti erkeğin kromozomlarının etkili olduğunu bilmeyen cahil bir zekaya sahip 😑😑 yıl olmuş 2020 insanlık aya çıkıyor uzay çağında bizim millet kız bebek diye üzülüyor

Vay anam bu nasıl bir canlı! Bizimle aynı oksijeni tüketmese keşke
Vallahi Bende şaşırdım
Yuksek ihtimal kızından bahsediyor çünkü isteyen anneliğimi eleştirebilir dedi. Ben belki yanlış anlamışımdır diye diğer ihtimalleri düşündüm ama öyle dedi yani duydum. Sok oldum bende pervasizca konuşuyordu..

Vallahi Bende şaşırdım
Yuksek ihtimal kızından bahsediyor çünkü isteyen anneliğimi eleştirebilir dedi. Ben belki yanlış anlamışımdır diye diğer ihtimalleri düşündüm ama öyle dedi yani duydum. Sok oldum bende pervasizca konuşuyordu..
Allah ıslah etsin emin ol hayırlı evlat olanda kı, hayırsız olan erkek çıkar,allah büyük

Kaç aylık bebişin? Mesela şöyle 3 aylık falansa eşine de ki aldıralım bari bu kızı napacaz kızı falan de.. Aaa ne diyon sen derse yapıştırırsın cevabını e kız bebek erkek değilse napacaz kiiii dersin..anlasın eşşekliğini.
5 aylık . Onuda yapmaz da . Etrafında aldırıp diğer çocuklarının başlarına birsuru felaketler gelenler var buna rağmen konusuyor

Back
X