- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
Kendide biliyor da hıncını benden aliyor gibiSenin beceriksizliğin de geç!
(ancak bu cevap onun dili olur.)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendide biliyor da hıncını benden aliyor gibiSenin beceriksizliğin de geç!
(ancak bu cevap onun dili olur.)
Anlıyorum ama yinede burda bu şekilde konuşarak kendinizi çıkmaza sokuyorsunuz bence. Ben veya başkası kötü bir yorum yapsak size bir faydası olmayacak daha çok soğuyacaksınız. Çocuklarınızın babası neticede. Uzatmayın bu konuyu derim nacizane...Neler yaşadığımı nasıl çıkmazlarda oldugumu anlatamıyorum burdabana kalsa tek çocuk yeterdi ama onunda açıklamasını yaptim. Eşimi sevmiyor değilim bu halde bana bunları yaşatması beni soğutuyor
Gönlümden kiz geçiyor ama erkek gibi hissediyorum diyordum zaten . his ettiklerimiz istediklerimizmi oluyor ? Ama benim için fark etmez önemli olan sağlık diye de ekliyordumMadem gönlünüzden geçen kızsa eşinize neden erkek hissediyorum dediniz ?
Işte herkes anne baba olamıyor malesef . Keşke ehliyet felan gerekseValla ben gecen gun yolda yürürken bir kadın bir adamla konuşuyordu duydum istemeden . Diyordu ki
"Oğlumu ondan daha cok seviyorum valla isteyen de anneliğimi eleştirebilir. Hiiç umrumda degil"
Muhtemelen kızından bahsediyor. Desem ki torunundan bahsediyor kadin torunu olcak yaşta biri değildi ki bu da vahim yani eğer öyleyse. Ya da yigeninden falan bahsetse. Bu da korkunç.
Yani boyle kadınlar varken erkeklerin olmasına şaşırmıyorum ben. Siz canınızı sıkmayın.
Vay anam bu nasıl bir canlı! Bizimle aynı oksijeni tüketmese keşkeValla ben gecen gun yolda yürürken bir kadın bir adamla konuşuyordu duydum istemeden . Diyordu ki
"Oğlumu ondan daha cok seviyorum valla isteyen de anneliğimi eleştirebilir. Hiiç umrumda degil"
Muhtemelen kızından bahsediyor. Desem ki torunundan bahsediyor kadin torunu olcak yaşta biri değildi ki bu da vahim yani eğer öyleyse. Ya da yigeninden falan bahsetse. Bu da korkunç.
Yani boyle kadınlar varken erkeklerin olmasına şaşırmıyorum ben. Siz canınızı sıkmayın.
Vallahi Bende şaşırdımVay anam bu nasıl bir canlı! Bizimle aynı oksijeni tüketmese keşke
Allah ıslah etsin emin ol hayırlı evlat olanda kı, hayırsız olan erkek çıkar,allah büyükVallahi Bende şaşırdım
Yuksek ihtimal kızından bahsediyor çünkü isteyen anneliğimi eleştirebilir dedi. Ben belki yanlış anlamışımdır diye diğer ihtimalleri düşündüm ama öyle dedi yani duydum. Sok oldum bende pervasizca konuşuyordu..
5 aylık . Onuda yapmaz da . Etrafında aldırıp diğer çocuklarının başlarına birsuru felaketler gelenler var buna rağmen konusuyorKaç aylık bebişin? Mesela şöyle 3 aylık falansa eşine de ki aldıralım bari bu kızı napacaz kızı falan de.. Aaa ne diyon sen derse yapıştırırsın cevabını e kız bebek erkek değilse napacaz kiiii dersin..anlasın eşşekliğini.
Boş ver takma çocuk oldumu canım cicim sever o zaman hatırlatirsin sende bugünleri belki utanirYok canım şimdi bile geldi odadayım yanıma uğramadı. Ben geç öğrendim 23 haftalık