Eşimin Çocuğuma Adaletsizliği

Hamile arkadaşım, karnınızdaki bebek 3 aylık 5 aylık , hamilelik uzun bir yol. Ben bebeğe kıyafet alırken bile milyon kere düşünürdüm Allahım kucağıma almayı nasip et diye. Daha durun daha bismillah, sağ salim doğsun da nefret kuyusundan eksik kalsın. Daha doğmamış çocuğa bu kadar nefretle doldurmak günahtır, insanlığa aykırıdır, çocuğun tek suçu annesinin siz olması.. Artık annesiniz tüm nefretinizi kenara bırakın çocuğunuzu düşünün, anne olmak budur.

Konu sahibi böyle yorumlara bakmiyor. Su anda tamamen negatiflikten besleniyor. Kendine ve bebegine verecek zarardan bi haber. Aile icinde kavgalara ve küslüklere tanik olarak büyüyen biri olarak söylüyorum: Aile icindeki toksik iliskileri gelecek kusaklara verip devam ettiren insanlar toplumun icindeki bir cok sorunun temelini atan insanlar. Burda kendisi diyor ögretmenlik rol oyunculuktur diye. Egitim in kendini gelistirmekten gecer bilene. Iyi oyuncu iyi bir egitimci yapmaz. Onu gectim dogmamis cocugun simdiden 1-0 geriden baslayacagi belli

Neyini kıskanıyor olabiliriz sence?

Beş para etmez eşini mi?
Geleceği senin elinde şekillenecek zavallı bebeğini mi?
Yoksa hakkını veremediğin mesleğini mi?
Mesleğimin hakkını verip vermediğime sen karar veremezsin ne alaka yani? Okulda veliler sene başında gelip beni istiyorlar kötü olsam istemezler

Mesleğimin hakkını verip vermediğime sen karar veremezsin ne alaka yani? Okulda veliler sene başında gelip beni istiyorlar kötü olsam istemezler
Eminim istiyorlardır 😂 kendini ifade edemeyen öğretmenlerin peşinde koşar veliler hep zaten...

Herkesler seni kıskanıyor tamam mı haklısın . Ama prensesine yazık yahu bu kadar strese ne gerek var burda herkes kendimize bakamadığımız açıdan bakmamıza yardım eden insanlar . Beğenmiyorsan yazma ama etrafındaki tanıdığın herkese hatta tanımadığın insanlara bile çemkiriyorsun . Dersin ne ki senin? Git yoga yap , meditasyon yap hiç olmadı incir uyutması yap yani ama biraz sakin .

Konu sahibi böyle yorumlara bakmiyor. Su anda tamamen negatiflikten besleniyor. Kendine ve bebegine verecek zarardan bi haber. Aile icinde kavgalara ve küslüklere tanik olarak büyüyen biri olarak söylüyorum: Aile icindeki toksik iliskileri gelecek kusaklara verip devam ettiren insanlar toplumun icindeki bir cok sorunun temelini atan insanlar. Burda kendisi diyor ögretmenlik rol oyunculuktur diye. Egitim in kendini gelistirmekten gecer bilene. Iyi oyuncu iyi bir egitimci yapmaz. Onu gectim dogmamis cocugun simdiden 1-0 geriden baslayacagi belli

Gerçekten buraya konu açmak bir hata bunu anladım.
Her insanın bastırdığı duygular vardır. Bu engellenemez. En kültürlü insanda bile vardır. Şimdi bilimsel olarak açıklamak istemiyorum anlamayan olabilir.
Toplumda maalesef öğretmen düşmanlığı bariz bir şekilde var ve insanlar öğretmenler hata yaptığında hoşlarına gidiyor. Bir hata yapsınlar diye bekleniyor.
Öğretmenin maaşı, tatili hep dert oluyor insanlara.
Ben babamı kaybettim bunu öğrencilerime söylemedim kaç sene.
Gece uyumazdım yine de verimimi düşürmezdim.
Her zaman sevilen sayılan bir öğretmen oldum.
Çevremde de her zaman ağırbaşlı oldum.
Buraya yorum yapma sebebim de çoooook derindeki duygularımı dışa vurma isteği. Yoksa gider arkadaşıma anlatırım.
Gerçekten çok itici oluyor öğretmen olmuşsun ama, doktor olmuşsun ama ile başlayan cümleler...
Kıskançlık akıyor.
Evet olmuş, başarmış işte. Sen onun mesleği hakkında yorum yapamazsın. Özel hayat denen bir şey var.
Bu arada eşime para yollamışlar benim açımdan konu kapandı siz de başka nefret kusacak yerler bulun. Cevap bile vermiyorum artık. Öğretmen düşmanları...

Gerçekten buraya konu açmak bir hata bunu anladım.
Her insanın bastırdığı duygular vardır. Bu engellenemez. En kültürlü insanda bile vardır. Şimdi bilimsel olarak açıklamak istemiyorum anlamayan olabilir.
Toplumda maalesef öğretmen düşmanlığı bariz bir şekilde var ve insanlar öğretmenler hata yaptığında hoşlarına gidiyor. Bir hata yapsınlar diye bekleniyor.
Öğretmenin maaşı, tatili hep dert oluyor insanlara.
Ben babamı kaybettim bunu öğrencilerime söylemedim kaç sene.
Gece uyumazdım yine de verimimi düşürmezdim.
Her zaman sevilen sayılan bir öğretmen oldum.
Çevremde de her zaman ağırbaşlı oldum.
Buraya yorum yapma sebebim de çoooook derindeki duygularımı dışa vurma isteği. Yoksa gider arkadaşıma anlatırım.
Gerçekten çok itici oluyor öğretmen olmuşsun ama, doktor olmuşsun ama ile başlayan cümleler...
Kıskançlık akıyor.
Evet olmuş, başarmış işte. Sen onun mesleği hakkında yorum yapamazsın. Özel hayat denen bir şey var.
Bu arada eşime para yollamışlar benim açımdan konu kapandı siz de başka nefret kusacak yerler bulun. Cevap bile vermiyorum artık. Öğretmen düşmanları...
Gözün Aydın parayı alınca sakinleşmişsin çok şükür. Şimdi git derin bir nefes al ve paralarını say 😂

Back
X