- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Kadın, kadına suçlu bile olsa, sen haklısın, eşin kötü ailesi ise evlerden ırak diyecek.Ben de bu yorum ne zaman gelir diyordumDaha ikinci sayfada yazmışsınız. Tebrikler çözdünüz tüm sırrı
Ben kendim ayarladım kız çocuk yaptım kendime, adı da prenses. Eşimin ailesi bu sebeple bana para vermeli. ( vermiş dün ) ama bir sorunumuz daha var eşimin yeğenleri var eşim onları da seviyor, onlar da imha edilmeli. Bu arada öğretmenim herkes pis kıskanç ülkenin tek eğitim fak mezun oldum ve öğretmen oldum. Tatilimize maaşımıza karışıyorlar falan filan, öğretmenlik tiyatroculuktur falan filan, Kadının düşmanı kadın falan filan, hepiniz çok kıskançsınız ikinci nakarat !Konu ne? Neler oluyor yahu ??? Ne anlatmaya çalışıyorsun kuzum sen??
Ben boşuna anlamamakta diretmemişimBen kendim ayarladım kız çocuk yaptım kendime, adı da prenses. Eşimin ailesi bu sebeple bana para vermeli. ( vermiş dün ) ama bir sorunumuz daha var eşimin yeğenleri var eşim onları da seviyor, onlar da imha edilmeli. Bu arada öğretmenim herkes pis kıskanç ülkenin tek eğitim fak mezun oldum ve öğretmen oldum. Tatilimize maaşımıza karışıyorlar falan filan, öğretmenlik tiyatroculuktur falan filan, Kadının düşmanı kadın falan filan, hepiniz çok kıskançsınız ikinci nakarat !
Ben kendim ayarladım kız çocuk yaptım kendime, adı da prenses. Eşimin ailesi bu sebeple bana para vermeli. ( vermiş dün ) ama bir sorunumuz daha var eşimin yeğenleri var eşim onları da seviyor, onlar da imha edilmeli. Bu arada öğretmenim herkes pis kıskanç ülkenin tek eğitim fak mezun oldum ve öğretmen oldum. Tatilimize maaşımıza karışıyorlar falan filan, öğretmenlik tiyatroculuktur falan filan, Kadının düşmanı kadın falan filan, hepiniz çok kıskançsınız ikinci nakarat !
Bugün de kadın düşmanı damgası yedim çok şükür. Gönül rahatlığıyla günlük hayatıma dönebilirim.Gerçekten anladım ki çoğu üye kadın düşmanı burada. Sırf nefret kusmak için yorum yapılıyor
Ya bütün konu para para para hayır senin neyinde bu insanlar sürekli sana para versin hangi sıfatla alt tarafı oğluyla evlenmişsin. Evlendin diye kadın sana her şeyi vercek hali yok. Birde senelerce bir kere evıne gitmiş telefonla hiç aramamış bile ama istekler maşallahBöyle kompleksli insanlar evlerden ırak. Kendi ailemdeki toksikcileri artik eve almıyorum. Bu konuda tam onlara layik. Kisir yerken ne güzel diger aile üyeleri cekistirirlerdi. Ilerde cocugun kalabalik ailede yalniz kalacagindan haberi yok onun yüzünden
Hani biz öğretmenler çocuk gelişimi konusunda daha bilgili oluruz, çocuk psikolojisine daha duyarlı oluruz falan ya. Siz kendi doğmamış çocuğunuza bu bilgi ve duyarlılığın zerresini göstermiyorsunuz da, o yüzden öğretmen olmanız karıştırılıyor konuya. Kendi çocuğuna bu acımasızlığı yapan elin çocuğuna karşı hassas davranamaz ya hani, o bakımdan.Öğretmen olmamı karıştırma ben okulumda örnek bir öğretmenim özel hayatım başka o başka insanların öğretmen olmasını karıştırmayın her şeye
Aahh ah. Keşke sadece don olsa.doğmamış çocuğa don biçmek :)
Ya bütün konu para para para hayır senin neyinde bu insanlar sürekli sana para versin hangi sıfatla alt tarafı oğluyla evlenmişsin. Evlemdin diye kadın sana her şeyi vercek hali yok. Birde senelerce bir kere evıne gitmiş telefonla hiç aramamış bile ama kv kendi kızına neler alıyormuş. Sanane kemdi kızı kendi parası git kemdi ailenin parasının çetelesini tut. Kafalar pırıl pırıl
Bencede bir yere kadar çeker yakında buraya kocamla aram bozuldu konuları açar. Zaten baksın bakmasın kendisi bakmak zorunda değil. Eşi bakacak çokta şey yapmasın. Kız kardeşi mi bakıyor bal gibide eşi para verecek ailesinin müşkül durumundaBende anlamiyorum. Birde kendisi calisiyor..niye insanlar verilen degeri eline tutusturulan para ile ölcer onu da bilmiyorum. Yok para vermezlerse bakmazmis da. Oda senin insanligin o zaman ne diyelim. Ben esimin hatrina annesine babasina bakarim, bana para verdikleri icin degil. Bana kimse para vermesin, huzursuzluk cikartmasin kimse bana yeter. Konu sahibi zaten akil da istemiyor aslinda. Kendi görüsleri sabit. Sadece burda esini ve ailesini kötülememizi istiyor. Erkekler de huzursuzlugu bizim gibi sadece bir yere kadar ceker. Insan kendi kendine hayati zehir etmeye niye bu kadar da merakli orasi da muamma
Evlerden ıraktövbe de
Eyvahlar olsun
Benimki tahmin. Çünkü ısrarla söylemiyorOowww, en tehlikelisi.
Değil miymiş? Ben anlaşılmamak için nickine meşhur sayıyı yazmadığını düşünmüştüm ilk okuduğumdakeşke gözümü kapatıp açınca cavidana dönüşsen konu sahibi
Banada öyle geliyor. O kadar sorduk söylemediBenimki tahmin. Çünkü ısrarla söylemiyor
Bencede bir yere kadar çeker yakında buraya kocamla aram bozuldu konuları açar. Zaten baksın bakmasın kendisi bakmak zorunda değil. Eşi bakacak çokta şey yapmasın. Kız kardeşi mi bakıyor bal gibide eşi para verecek ailesinin müşkül durumunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?