Eşimin çocuğundan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
Eşin evlenmeden once ne kadar sürede görüyordu çocuğu evlenince kendimi artırdı çocuğu görmeyi ,Belki yanlış dusunuyorumdur ama eski karısıyla arası nasıl eşinin belkide kadın eşinin evlenmesini istemiyordu sizin aranızı bozmak mi istiyor,yada çocuğu o veriyorsa sürekli derdi rahat etmek de olabilir.
Denedim kac kez ama nafile hic bir şekilde sevmiyor ve bana dunyayi dar ediyor surekli huzursuz oluyoruz.eski karisini adamlarla gezip tozuyor cocuk kendi agziyla soyluyor yok su abinin pipisi yok surasi burasi die kadin haftasonu çocuğu bize kitleyip gezip tozuyor bense 2 aylik evliyim ve esim bana 2 haftada bir demisti tabi ki de cocuktan nefret etme seviyesine gelirim
Eşinle konuş nelerden hoşlanır nasıl sevdiririm kendimi diye en iyi babası bilir huyunu birazda babası konuşsun çocukla ne diyim ufacık çocuk baba ilgisi ister babasını kıskanır zor yani herkes acisindan

Kıskanç ve bir çoçugu kıskanacak kadar iğrenç bir kişiliksin. Allah korusun kocan çoçukla seni yanlız bıraksa sen o çoçuga şiddette uygularsın kesin. Anne tabiki masrafları ikiye bölecek o çoçugu tek kişimi yapıyor. SEN BİLMİYORMUYDUNDA ÇOÇUGUUIUU ...

Burda gomenlerin basina gelse hic zannetmiyorum buraya sevgi kelebegi gibi yazacaklarını cocuk sevmek ayri sey bu söylediklerini hayatlarina gecirmeleri ayri şey.
Kadin bastan sormus cocukla ilgili ama adam elinde tutmak icin bekar kadini yalan söylemiş.
Konu sahibi zaten başkasının cocugunu hayatina fazlasi ile dahil edebilecek bir yapida degil.hani öyle bir yapida olsa böyle konu açmaz.
Bunu kaldirabilen var kaldiramayan var.adamda bunu bile bile kadinla evlenmek icin her seyi yapmis.burda en suclu olan evlendiği adam.

Burda gomenlerin basina gelse hic zannetmiyorum buraya sevgi kelebegi gibi yazacaklarını cocuk sevmek ayri sey bu söylediklerini hayatlarina gecirmeleri ayri şey.
Kadin bastan sormus cocukla ilgili ama adam elinde tutmak icin bekar kadini yalan söylemiş.
Konu sahibi zaten başkasının cocugunu hayatina fazlasi ile dahil edebilecek bir yapida degil.hani öyle bir yapida olsa böyle konu açmaz.
Bunu kaldirabilen var kaldiramayan var.adamda bunu bile bile kadinla evlenmek icin her seyi yapmis.burda en suclu olan evlendiği adam.
Evet degilim ve bana en basta soyledigi seyleri yapmiyor mutsuz oluyorum eski esi cocugu doldurup duruyor ve bana saldiriyor ben yapamayacagimi soylemistim ve eşim bunun farkinda ama illa kabullenelim die cabaliyor ne yapacagimi bilmiyorum

Siz anlayamıyorsunuz heralde. Kadın ciciannelik yapiyorsa kendinden bu yuzden nefret ettirdiyse o onun günahı . Ama burada adamın yalan söylemiş olmasına kızdım ben. Tamam evladı ama 1 gün görüsuyorum deyip evlendikten sonra 5 gün görüşürsen o yalancılık olur. Dereyi geçene kadar elde edene kadarmış demekki. Bende eşine haddini bildirsin diyorum
Kadinin dogru ciciannelik yaptiginni nerden bileceksiniz?? KISKANIYORUM diyen bir cicianne nekadar dogru olabilir? O onun EVLADI. O anne bir gün vefat ederse cocugun babada kalicagini biliyor degilmi?

Evet degilim ve bana en basta soyledigi seyleri yapmiyor mutsuz oluyorum eski esi cocugu doldurup duruyor ve bana saldiriyor ben yapamayacagimi soylemistim ve eşim bunun farkinda ama illa kabullenelim die cabaliyor ne yapacagimi bilmiyorum
Cok basit iki seceneginiz var:
Ya cocugu seviceksiniz tüm kalbinizle
Ya da gidin bosanin.

8

Daha cok yeni evliyim ama cok pismanim esimi de seviyorum bu kadar duskun olmasina katlanamiyorum
Çocuğu!
Hayatta bir tek ona düşkün olacak, kendinize falan mı sandınız?
Yoksa rakip mi görüyorsunuz çocuğu :KK70:
Ayrıca masrafı ikiye bölmüş, dua edin.
Hepsini de karşılatabilirdi, anne olarak bir şeyler yapıyor, şanstır bu.
Çocuğun sizi sevmemesi de normal, onlar iyi kötü insanı, seveni sevmeyeni hemen anlarlar:KK66:

Bir babanın oğluna düşkün olması çok normal ama ortada söylenmiş bir yalan da var. 2 haftada 1 görüşüyorum deyiş haftanın 2 3 günü almak bariz bir yalan. Demekki eşiniz evlenmeden önce huyunuzu biliyordu ondan köprüyü geçene kadar böyle davranmış tatlım. Yani durum hakkında ne yapılabilir bilmiyorum. Çocuğun bir annesi varken sizi annesi gibi sevmesini zaten beklemeyin de en azından siz hep ılımlı tatlı yaklaşmaya çalışın günün sonunda o daha bir çocuk.

bence çocuğu tanımaya çalışın. unutmayın akıl en büyük silahtır.ona iyi davranın sen beni sevmesende ben seni seviyorum filan diyin çocuğa. güzel yemekler yapın. canın ne istiyor filan diye sorun.
bir deneyin bakalım. ne olacak.
pasta.çikolata vs kurabiyeler. eminim hoşuna gider.

Sizin bu sekilde evliliginiz surmez ki

2 ay az bir süre önce size ve evliliğe adapte olması gerekir , bu demek değilki çocuğunu görmesin görüşmesin haftada bir uygun olabilirdi eskiden nasıl görüşüyorsa öyle görüşsün sizinle de vakit geçirmesi gerekiyor . zaten yeniden bir evlilik yaptığı için karısı muhtemelen çocuğu doldurup doldurup salıyordur uzerınıze

Seni buradan destekleyen zor cikar.
Maalesef senin durumunda bu soruna cok sık rastlaniyor. Anne eger kiskirtiyorsa cocuga bu surec dogru anlatilmadiysa isin daha da zor. Ya kabul edeceksin ya bu diyardan gideceksin. Aci ama gercek.

Sadece aynı şeyi düşünenler yazsın ne demek? Bu da yeni moda oldu herhalde. Elimize kağıt verin uygun bulduklarınızı yazalım isterseniz? Farklı görüşler duymayı göze alamıyorsanız konu açmayacaksınız forum sitesine. Herkes saygı sınırını aşmadan istediğini yazmakta özgür.

Kandırdı diye bir şey olamaz, kanmasaydınız. İyice ölçüp, görüp, düşünüp öyle evlenseydiniz. Ha iki haftada bir görmüş ha haftada bir. Bu sefer iki haftada bir görse yine ondan rahatız olup niye ayda bir görmüyor diye konu açardınız. Çünkü bencilsiniz.

Çocuğu istememek gibi bir hakkınız da haddiniz de yok. Katlanamıyor musunuz kocanızın çocuğuna, kapı orda hemen çekip gidebilirsiniz. Başka yapacak hiçbir şeyiniz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X