Eşimin çocuk ısrarı

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
Merhaba kızlar. 28 yaşındayım. 8 senelik evliyim. 7 yaşında oğlum, 5 yaşında kızım var. Benim derdim eşimin 3. Bir çocuk istemesi. Ben düşünmüyorum. Zaten tahammül sınırları çok az olan bi insanım. Sabırlı değilim. Bu aralar eşimin arkadaşlarının eşleri 3. Çocuğa hamileler. Bize takılıyorlar sıra Sizde falan diye. Bilmiyorum onların gazına geldi heralde. Ciddi anlamda beni bunaltmaya basladı. Çocuk, çocuk çocuk... Ya diyorum ben bir daha düşünmüyorum. Ama dinlemiyor. Ciddi anlamda kavga çıkartıyor bu son bi haftadır o kadar yoruldum ki, olcak bi daha çocuğumuz diyor. Ben napıyım ne edeyim bilmiyorum. Ben istemiyorum diyorum o da ben istiyorum nolcak şimdi diyor. Nasıl davranıyım fikir verirseniz sevinirim.

Sabret, isteğinin geçmesini bekle... yumuşak bir şekilde reddet, kararından dönme... Allah bağışlasın iki evladın varmış zaten, hem de biri erkek biri kız... daha ne olsun:)

Fikrim yok ama okuyunca dehşete kapıldım zira bir çocuk bile istemiyorum.
Allah yardımcın olsun demek istedim sadece.

Çocukları çok seviyor. Ama sadece seviyor. Bakma konusuna gelince hep bende. Heralde eşim kaynanama söledi. Dün de kaynanam ne zaman düşünüyon 3. Yü dedi. Bende düşünmüyorum anne. Allah bunlara ömür versin. O defteri kapattım dedim. Olur mu öle şey dedi. Yap 3. Yü dedi. Bi sürü şey söledi. Bunaldım ya. Zorla mı

Daha çok gençsin.
Muhtemelen eşin de öyledir.
5 sene sonra tekrar konuşalım daha erken diye ileriye at bence. O zaman değerlendirirsiniz bir şeyleri karşılıklı.

Reactions: IKS
Senin koca laftan anlamayacak belli. Sen tmm olsun de ama çaktırmadan korun. Korununca olmaz zaten, napalım istedik ama olmadı dersin.

Şahsen arkadaşım böyle yapmıştı. Çok bunaltıyordu eşi. Yöntemi bu oldu.

Kendini hazir hissetmiyorsan beklemelisin. Bende senin durumundayim esim israr etmiyor ama arada kaldim yapabilirmiyim uc tane cocukla bilmiyorum.

3 çocuğa belirli standartları sağlayacak geliriniz ve sabrınız varsa ne ala.. Yoksa çocukları mağdur etmenin,sinir sisteminide bozmanın alemi yok. Eşinde hem bakıma yardımcı olmayacak hemde çocuk isteyecek.. İyiymiş valla..
İstemiyorsan kendin korun,haberi bile olmaz.polemiğede girme,olursa olur de geç

Reactions: IKS
Cocuk büyütmek gerçekten zor.benimde 15 aylik kızım var.sonuçta tüm yük annede oluyor baba baksa bile belli seviyede ve çokta tahammül gerektiriyor.sizin çocuklarınızda büyümüş baya tekrar çocuk büyütmek zor gelir.ikna edin eşinizi zamanla bu isteği geçecektir

Sacmalamasin, sanki o hamile kalacak, o doguracak gece uyaninca o meme verecek hastalaninca o basinda duracak, o giydirip o yedirecek. Halihazirda yapilmis 2 adet var cok cocuk bakmak ilgilenmek istiyorsan cocuklarinla ilgilen diyin.
Elalemin gazina gelip cocuk isteyenide ilk defa duydum, once bir ekonomik durumuna bak , olan cocuklarinla iliskine bak geleceklerini dusun, yok ama nerde o kadar fikir.
Herhalde cocuklari universiteye falanda yollama derdi yok kocanizin.
Sen akil fikir ver Allahim. Eminim bunu diyen adamda evde kendi suyunu almaya usenen biridir yani. Ilgili her isi yapan cocuguna hakkiyla bakan bir adam olsa icim yanmayacak, bir kere cocugunun corabini giydirmisligi yoktur eminim.

Canim ben 7 senedir bebek için tedavi görüyorum.nasip olmadı .Allah yavrularını esirgesin güzel hayırlı yazılar yazsın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.gebelik den mi cekiniyorsun .yipranmakdanmi bakamamaktanmi bilmiyorum ki.eşini anlamaya çalış kendini ona ılımlı anlat .ama bana sorarsan naçizane fikrim bi tane daha evladı olsun .hatta 5 tane tabi bana demesi kolay canim.ama sunu unutma onlar senin ve eşinin meyveleri yaslandığı da kanadın kolun elin gözün olurlar inşallah.

Belli seninkiler zir cahilmis... Kucuk bas hayvan saniyorlar herhalde cocugu yap sonra sal cayira ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…