- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Kesinlikle katılıyorum hatta bir bayanın siyasi görüşü bile olamaz!Siz bayansınız, siyasi görüşünüz eşinizden farklı olamaz.
Hmmmm .... Gerekçe??????Siz bayansınız, siyasi görüşünüz eşinizden farklı olamaz.
Siz bayansınız, siyasi görüşünüz eşinizden farklı olamaz.
Hmmmm .... Gerekçe??????
Kesinlikle katılıyorum hatta bir bayanın siyasi görüşü bile olamaz!
Hayret ettim yorumunuza ne demek siyasi görüsüm farklı olamaz. Ben ayrı bir bireyim.
tabikide ciddi değilim. İroni yaptım.Sanırım şaka yapıyorsunuz.
siyasi görüşleri zıt olan kişilerin evlenebilmeleri çok garip geliyor bana.
onunla konuşsanız hiç bu konuları açmasanız...
sen hangi kafadasın yaSiz bayansınız, siyasi görüşünüz eşinizden farklı olamaz.
:Neden siyasi partilerin propagandalarını yapar ki insanlar ? Düşünce ayrılığı olabilir lakin bu fanatikce savunmak bana hep manasız gelmiştir .. siyaset yüzünden millet kardeşi ile kanlı bıçaklı oluyor .. Herkes istediğine inanır . Kimseyi bağlamaz...Bilmiyorum. Erkeklere sormalı.....
Nasıl yani sanki iki ayrı partinin liderisiniz de evin içinde ayrı gayrı yapıyor. Sinir oluyorum fanatikçe siyasi görüş savunanlara. Açıkça söyleyin "siyasi konu konuşulmasını sevmiyorum,ha eğer çok konuşmak istiyorsan da ben zıt bir şey söylediğimde çocuklaşma öyle kendi kendine kahve yapmak nezaketen sormamak hiç hoş değil" deyin.
sen hangi kafadasın ya
Eşinin tartışma programı izlediğini söylediği için eşinin sol bir partiye yatkın olduğunu düşündüm. Sadece bir tahmin ama:))siyasi görüşünüz ne merak ettim eşinizinkini de merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?