Eşimin çok iyi davranıp sinirlenince anormal birine dönüşmesi

Spagetti2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
25
12
3
27
Kendime yeni hobi arayışına girdim. Sabahtan beri beni sen benim mükafatımsın, iyiki varsin vb sekilde sürekli goklere çıkardı eşim. Az önce amigurumi ipi almaya gittik markete. 74 TL tuttu eşime baktım e öde dedi moralim bozuk bı sekilde çantamdan 60 lira çıkardım 2 ürünü bıraktım noldu dedi çıkınca arabada dedim ki bunları sen almicak mıydın dedim. Ben sana benzin doldurcagimizda verirsin diye 50 lira vermedim mi dedi o an cuzdanima baktım evet 50 TL verdiği aklıma geldi al şu paranı diye attım sonra delirdi oysa bagirmadan soyledim arabadan inip nasi bağırıyor beni delirtme diye bana rol yapma dedi çok kotu oldum arkaya oturdum ağladım Allah'ımin delisi dedi birde bana ondan şuan öyle nefret ediyorum ki parcalicam nerdeyse ben napicam bununla söyler misiniz.. psikologa gittik çok iyi davranıyordu yine aynı şeyi yapıyor beni çok kotu kiskirtiyor bı kavga anında yapmadığım şeyleri sarfediyor

Nasıl bir ilişki bu para muhabbetini hiç anlamadım kusura bakmayın kim kime neden kızdı neden para atıldı
Bende 60 TL vardı. Dün kendisi cebindeki 50 lirayı verdi benzin doldurcağimizda bana verirsin dedi bende bugün malzemeleri aldığımda onun verdiği parayı hatirlamadim. Hani sen odicektin dediğimde bana verdiği parayı hatırlattı bende al şu paranı diyerek verdim delirip bana o sözleri sarfetti kendimi çok kotu hissediyorum

Yani eşinizle aranızda her zaman böyle senin paran benim param olayı var mı? Eşiniz in böyle bir şey demesi çok çirkin ama sizin de para fırlatmanız hoş olmamış. Nerden bakarsan bak elde kalan bir ilişki malesef

Bekarım, eşleriyle böyle hesaplara giren çiftleri gördükçe de bekar kalma fikrimin arkasındayım. Yani aranızda daha önce parayla ilgili konular mı geçmişti ondan mı bu tavrınız yoksa bu durum size normal mi geliyor? Bunu öğreneyim ona göre yorum yapacağım.

Eşinizin kasada size ödesene demesinin sebebi size para vermiş o yüzden paranız olduğu kanaatine vararak size öde demiş burada bir sorun görmedim ama siz unuttuğunuz için kızmışsınız.. Siz triplenince adam size sormuş noldu diye sizde işte neden ödemedin dediğinde size verdiği parayı hatırlatmış.. Buraya kadar herşey normal giderken neden o parayı çıkarıp fırlattınız ki?? Yaptığınız bu hareket tahrik edici bir hareket.. Yine de size bağıemamasını tercih ederdim elbette ama başta siz onu tahrik etmişsiniz.. Sizin yanlış anlayıp o derece kırılmış olduğunu hesaba katamamış olmalı ki yaptığınız harekete hiçbir şekilde anlam verememiş o yüzden bu kadar tepki vermiş olabilir.. Sonuç olarak ikinizde hatalısınız bence.. Konuşup halledilmeyecek de bir mevzu değil gibi.. Ama bahsettiğiniz gibi aşırı abartılı bir bağırma ise psikoloğa ya da pskiyatıra tek başına gönderin onu sorunu çözülsün.. Birbirinizi seviyorken böyle şeylerin aranıza girmesine izin vermeyin.. Şiddet olmadığı sürece uygun tedavi ile aşın bu durumu eşinizin yanında olun bakınız size ne kadar güzel cümleler kurmuş.. O yükselince siz sarılın ona ve neden bu kadar anlamsız büyüttüğünü sorun.. Sonuçta hepimiz bazen hata yapabiliyoruz yaptığımız her hataya karşılık abartılı tepkileri de haketmiyoruz.. Ama dediğim gibi eğer konuyu yanlış anlamadıysam başta hata yapan sizsiniz bence..

Para konusunda iğrenç biri sana şunları yaptım bunları yaptım diye hep ofkelendigonde söyler bende tövbe etmiştim bidaha senden asla para almicam annem babamdan alırım dedim aramız iyilesince bana söz verdi bidaha demicem yapmicam diye gene aynı ben banka olarak görüyorum onu ya sabır diyorum

Paraya tapan kocanıza senden bir daha para almıcam annem babam verir demenız, ekmegıne yag surmekle es deger.
Gurur yapacak goz yok onda.
Boylesı adamın parası yenir.
Hem bununla hayatınızı zehir edip hem anne babanızı maddi zarara lutfen ugratmayın
Anne babanız size harçlık vermek zorunda degıl

Evlilikte sen ben mi olur yahu. Ayrıca paranız yoksa, sen öde deseydin ya kasada. Esin nihayetinde bilmiyorum tuhaf geliyor bana evlilikte para mevzuları.

Ben o parayı benzin lafını ettiği için attım egerki kasada verdigi parayı hatırlayıp harcasaydim eminim bir gün öfke anında benzin parasını bile verdim sana diyerek delirtecekti beni

Flört dönemimizde ben aşkım pahalı diyordum o bana her şeyi yapıyordu yemek yediriyordu gezdiriyordu evlenince de başıma kalktı bana 10 milyar harcamış o zamandan delirmeye başladım ben bı kafede kahveyle yemek yemek hadi tutsun yaptiklari 1 milyar tutsun bide hemen evlendik yani parayı sorun eden ben değilim

Profilinizde yaşınız 23, eğitim ve iş durumunuz nedir?
Ne zamana kadar kocanıza her kızdığınızda ailenize el açacaksınız?
Çalışıp kendi paranızı kazanmaya ne dersiniz?
Böylece 14 tl için kavga etmemiş olursunuz

Boşansanız? Artık bence sevgi ve saygı kalmamış. Kendinize bu işkenceyi yapmayın yazık! Yarıca anne ve babanızı kasa olarak görmek çok saçma. Bir işte çalışmıyorsanız girin çalışın kimseye minnet etmeyin

Yani üzüldüm benim eşim kasada benden beklemez

kart yok mu çıkarıp kart verseydi ben sana dün verdim ya demekte nedir ?
Çok bozuldum ben şuan.
Üstüme alındım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…