Eşimin çok iyi davranıp sinirlenince anormal birine dönüşmesi

2 kez boşanmaya kalktım babam beni kabul etmiyor ortada bı şey yokmuş babam ayrı sorunlu biri zaten

O zaman adam cimri net sanırım sizin de tahammülünüz kalmamışki sert tepki veriyorsunuz artık. Ama kavga ederek olmaz ciddi ciddi konuşmanız lazım. Boşanmak gibi bi düşünce yoksa kafanızda oturup esaslı bi konuşma yapın..

Eşinizle aranızdaki para muhabbetini değil eşimle arkadaşlarımla bile yapmam. İkinizde çok ilginç siniz bence. Yani evlilikte bu kadar kuruş hesabı yapılmaz, yapılmamalı.

Bu nedir ya 2 kuruş para için insan kırmaya değer hatta eş kırmaya değer mi mi alt tarafı 74 lira tutmuş 50 lira benzine vermişmiş de bilmem ne de...sana güzel laflar ediyor ama sevgisini davranışlarına hiç de yansıtmıyor herkes ağzıyla seni seviyorum diyebilir önemli olan bunu göstermek ve hissettirmektir

Evlilikte sen öde ben öde muhabbeti hoş değil, sizde ki para yetmediyse eşiniz tamamlasaydı.

Kasa da size iki kuruş için ürün bıraktırmakla ayıp etmiş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…