eşimin davet sevdası..

Uzaklık tatlılıktır mesafenizi koyun bence ama iş eşinizde de bitiyor. Çok sık görüşmek sizi de bezdirir onlarıda. Bilmiyorum ben böyle bakıyorum dediğim gibi aşırı samimiyetten gelme gitmeden yana değilim

sormayin! bilmiyordum supriz yumurtadan cikti diyorum ben de neyin kafasini yasiyorlar bilmiyorum:)

Kendi ailemden de ve eşimin ailesinden de farklı şehirde yaşıyoruz. Ohh ne güzel kafam rahatla, öfff çok yalnızız keşke anlattığınız gibi olsa arasında gidip geliyorum

Kendi ailemden de ve eşimin ailesinden de farklı şehirde yaşıyoruz. Ohh ne güzel kafam rahatla, öfff çok yalnızız keşke anlattığınız gibi olsa arasında gidip geliyorum
benim de is arkadaslarim var. ailelele farkli sehirdeler. kafalari cok rahat, misafir gelecek diye diken ustunde degiller. bence kiymetini bilin .

benim de is arkadaslarim var. ailelele farkli sehirdeler. kafalari cok rahat, misafir gelecek diye diken ustunde degiller. bence kiymetini bilin .
Aynen valla gelmelerini de geçtim ben kp den pek hoşlanmıyorum bazı durumlar yüzünden sinir oluyorum hatta aramam bile içimden gelmiyor kv kendi halinde hafta da 1 2 telefon görüşmesi yeterli oluyor

esim kendiliginden tartisiyor zaten cagiralim diye. bugun esimle dip bucak temizlik yaptik. aslinda bu temizligin bir amaci var dedi. neymis dedim. annemleeri ve kardsimi davet edecegiz ya diyor. inanin beynimden asagi kaynar sular dokuldu. butun enerjim gitti. yarin ve sonraki gun icin yemek yapacaktim. yapamadim sinirden tartismaktan.

Ben yazdim alintilayabilirsin Yani bana ters degil. Herkesle ayni dusuncede olmak zorunda oldugumu ve kayinvalideme gicik olmak zorunda oldugumu dusunmuyorum.
Ayrica yeni gelinim evine gelinir degil mi? Boyle bir adetimiz var mi? Var! Bunlardan sikayet ettigi icin ailesi oldugunu bilmiyor musunuz yazdim.
samimi olmak ya da olmamak size kalmis ben sizin fikrinize bir sey mi dedim? siz illa samimi olcaksiniz diye bir sey dedigimi hayirlamiyorum.
Iyi forumlar...

Aynen valla gelmelerini de geçtim ben kp den pek hoşlanmıyorum bazı durumlar yüzünden sinir oluyorum hatta aramam bile içimden gelmiyor kv kendi halinde hafta da 1 2 telefon görüşmesi yeterli oluyor
benim arkadaslarim kendi memleketlerine tayin bile istemiyorlar halbu ki cok rahat tayinleri cikar. bence de aramayin. kaynanaya yaranilmiyor, hep daha fazlasi olsun istiyorlar.

Cümlemin sonunda belirttim saygı duyarım diye. Kv ye bende gıcık olmuyorum sorunum yok onunla bana ters dedim sadece.

eşin çok anlayışsız
Allah sabır versin sana o bu kafada olduktan sonra çözüm bulamazsınız. İş onda bitiyor çünkü

o zaman benim actigimkonuyu bastan sona okumamissiniz. meseleyi daha anlamadan "ailesi oldugunu bilmiyor muydun" yazmissiniz. ben surekli bi beklenti oldugundan, kv nin kp rin tavrindan bahsettim. keske buraya uye olmadan once uye olmak isteyenlerin okuma anlama duzeyleri ölcülse. kv nizi cok sevin gule gule yasayin

Adamlar karısının ailesine gelince dakikaları sayıyorsa, kadından iki günde can ciğer olmasını beklemeye hakları yok.

benim arkadaslarim kendi memleketlerine tayin bile istemiyorlar halbu ki cok rahat tayinleri cikar. bence de aramayin. kaynanaya yaranilmiyor, hep daha fazlasi olsun istiyorlar.
Benim de kayınpeder arardı hep aklıma geldi şimdi. Nişanlıyız geziyoruz arardı günde 4 5 kere amaçsızca artık eşimde sinirlenip açmazdı. Şimdi de arıyor gerçi eşimi hemde görüntülü olur olmadık zamanda sanki başka bi şehirde kızını okumaya yollamış gibi davranıyor sanırım eşime kontrol amaçlı görüntülü arama

sen çalışıyorsun eşinde çalışıyor muhtemel. kayın şehir dışından gelecek korona daveti mi yapmak istiyor eşin.

nişanliyken k.peder de delirtmisti bizi. hatta esim cok sinirleniyordu o zamanlar. farkli sehirlerdeydik ben esimin yanina gelmistim nikah islemleri icin. ayy adam saatte bir ariyor. sanirim ogluna tecavuz edecegimi sandi.

Herseyden önce sakin olun, belli ki eşiniz farkli düşüncede bu konuda sizi anlayacak bir kafada değil.. onunla tartışarak cozemezsiniz bence..aslında is kocada bitiyor ama eşiniz ile sınır çizmeniz biraz zor olacak ama olacak. Sakinilginizi koruyun.. Psikolog Tülay Kök sınırlar eğitimi var you tube da. Dinleyin kadın tek tek anlatmış. İşe yarayabilir. Öneririm

Adamlar karısının ailesine gelince dakikaları sayıyorsa, kadından iki günde can ciğer olmasını beklemeye hakları yok.
Ayol ben can ciger mi olsun demisim copy paste yapiyorum yazdigim seyi;
“Ayrica yeni gelinim evine gelinir degil mi? Boyle bir adetimiz var mi? Var! Bunlardan sikayet ettigi icin ailesi oldugunu bilmiyor musunuz yazdim.”

Ay banane ne istiyorsa onu yapsin ister kussun ister ayrilmasin dibinden.
Kocasinin da ne yaptigini bilmiyorum dakika mi sayar cok mu zevk alir cunku konu sahibini tanimiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…