- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Uzaklık tatlılıktır mesafenizi koyun bence ama iş eşinizde de bitiyor. Çok sık görüşmek sizi de bezdirir onlarıda. Bilmiyorum ben böyle bakıyorum dediğim gibi aşırı samimiyetten gelme gitmeden yana değilimBazıları ailesi olduğunu bilmiyormuydun yazmışta ben anlamadım bu mantığı? Ailesi diye emirbaki mi yapması lazım sürekli? Hepimiz evliliğin cicim aylarından geçtik baş başa kalmak isteriz yani hemen kv kp görümce elti ziyaretleri ne biliyim bana azcık ters tabi olur ama konu sahibinin ki gibi değil. Ne öyle sürekli siyam ikizleri gibi vıç vıç ben hoşlanmam bu kadar samimiyetten herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım.
sormayin! bilmiyordum supriz yumurtadan cikti diyorum ben deMesafe iyiciler gelmeden “evlenmeden ailesi olduğunu bilmiyor muydunuz ki” ciler gelmiş bile.... Çünkü herkes evlenirken ailesiz insanlarla evleniyor da kızımız yanlış yapmış ailesi olduğunu bile bile evlenmiş diyelim biz ona
Haha bende öyleyim öylee rahat kiiKendi ailemden de ve eşimin ailesinden de farklı şehirde yaşıyoruz. Ohh ne güzel kafam rahatla, öfff çok yalnızız keşke anlattığınız gibi olsa arasında gidip geliyorum
benim de is arkadaslarim var. ailelele farkli sehirdeler. kafalari cok rahat, misafir gelecek diye diken ustunde degiller. bence kiymetini bilin .Kendi ailemden de ve eşimin ailesinden de farklı şehirde yaşıyoruz. Ohh ne güzel kafam rahatla, öfff çok yalnızız keşke anlattığınız gibi olsa arasında gidip geliyorum
Aynen valla gelmelerini de geçtim ben kp den pek hoşlanmıyorum bazı durumlar yüzünden sinir oluyorum hatta aramam bile içimden gelmiyor kv kendi halinde hafta da 1 2 telefon görüşmesi yeterli oluyorbenim de is arkadaslarim var. ailelele farkli sehirdeler. kafalari cok rahat, misafir gelecek diye diken ustunde degiller. bence kiymetini bilin .
esim kendiliginden tartisiyor zaten cagiralim diye. bugun esimle dip bucak temizlik yaptik. aslinda bu temizligin bir amaci var dedi. neymis dedim. annemleeri ve kardsimi davet edecegiz ya diyor. inanin beynimden asagi kaynar sular dokuldu. butun enerjim gitti. yarin ve sonraki gun icin yemek yapacaktim. yapamadim sinirden tartismaktan.Uzaklık tatlılıktır mesafenizi koyun bence ama iş eşinizde de bitiyor. Çok sık görüşmek sizi de bezdirir onlarıda. Bilmiyorum ben böyle bakıyorum dediğim gibi aşırı samimiyetten gelme gitmeden yana değilim
Ben yazdim alintilayabilirsinBazıları ailesi olduğunu bilmiyormuydun yazmışta ben anlamadım bu mantığı? Ailesi diye emirbaki mi yapması lazım sürekli? Hepimiz evliliğin cicim aylarından geçtik baş başa kalmak isteriz yani hemen kv kp görümce elti ziyaretleri ne biliyim bana azcık ters tabi olur ama konu sahibinin ki gibi değil. Ne öyle sürekli siyam ikizleri gibi vıç vıç ben hoşlanmam bu kadar samimiyetten herkesin fikri farklı olabilir saygı duyarım.
benim arkadaslarim kendi memleketlerine tayin bile istemiyorlar halbu ki cok rahat tayinleri cikar. bence de aramayin. kaynanaya yaranilmiyor, hep daha fazlasi olsun istiyorlar.Aynen valla gelmelerini de geçtim ben kp den pek hoşlanmıyorum bazı durumlar yüzünden sinir oluyorum hatta aramam bile içimden gelmiyor kv kendi halinde hafta da 1 2 telefon görüşmesi yeterli oluyor
Cümlemin sonunda belirttim saygı duyarım diye. Kv ye bende gıcık olmuyorum sorunum yok onunla bana ters dedim sadece.Ben yazdim alintilayabilirsinYani bana ters degil. Herkesle ayni dusuncede olmak zorunda oldugumu ve kayinvalideme gicik olmak zorunda degilim diye dusunuyorum.
Ayrica yeni gelinim evine gelinir degil mi? Boyle bir adetimiz var mi? Var! Bunlardan sikayet ettigi icin ailesi oldugunu bilmiyor musunuz yazdim.
Ayrica samimi olmak ya da olmamak size kalmis ben sizin fikrinize bir sey mi dedim ya da siz illa samimi olcaksiniz diye bir sey dedigimi hayirlamiyorum.
Iyi forumlar...
eşin çok anlayışsızdedim. bana "ne zaman bi araya geliyoruz ki, cok abartiyorsun, ben senin ailene oyle mi yapiyorum" diyor. ama benim aiileme sadece kurban bayraminda gittik yani 5 ay once. ben anneme babama virus bulasir diye cok korkuyorum. onlarin da gelmesini istemem, ben de gitmiyorum cunku onlarin hayatini dusunuyorum. fakat bunlar cok garip kesinlikle dusunmuyorlar. bir de k.peder daha onceden kanser atlatmis biri
Aramadığım kaynatam kaynanamla sorunum yok. Evet böyle iyi bencedebenim arkadaslarim kendi memleketlerine tayin bile istemiyorlar halbu ki cok rahat tayinleri cikar. bence de aramayin. kaynanaya yaranilmiyor, hep daha fazlasi olsun istiyorlar.
o zaman benim actigimkonuyu bastan sona okumamissiniz. meseleyi daha anlamadan "ailesi oldugunu bilmiyor muydun" yazmissiniz. ben surekli bi beklenti oldugundan, kv nin kp rin tavrindan bahsettim. keske buraya uye olmadan once uye olmak isteyenlerin okuma anlama duzeyleri ölcülse. kv nizi cok sevin gule gule yasayinBen yazdim alintilayabilirsinYani bana ters degil. Herkesle ayni dusuncede olmak zorunda oldugumu ve kayinvalideme gicik olmak zorunda oldugumu dusunmuyorum.
Ayrica yeni gelinim evine gelinir degil mi? Boyle bir adetimiz var mi? Var! Bunlardan sikayet ettigi icin ailesi oldugunu bilmiyor musunuz yazdim.
samimi olmak ya da olmamak size kalmis ben sizin fikrinize bir sey mi dedim? siz illa samimi olcaksiniz diye bir sey dedigimi hayirlamiyorum.
Iyi forumlar...
Adamlar karısının ailesine gelince dakikaları sayıyorsa, kadından iki günde can ciğer olmasını beklemeye hakları yok.Ben yazdim alintilayabilirsinYani bana ters degil. Herkesle ayni dusuncede olmak zorunda oldugumu ve kayinvalideme gicik olmak zorunda oldugumu dusunmuyorum.
samimi olmak ya da olmamak size kalmis ben sizin fikrinize bir sey mi dedim? siz illa samimi olcaksiniz diye bir sey dedigimi hayirlamiyorum.
Iyi forumlar...
Benim de kayınpeder arardı hep aklıma geldi şimdi. Nişanlıyız geziyoruz arardı günde 4 5 kere amaçsızca artık eşimde sinirlenip açmazdı. Şimdi de arıyor gerçi eşimi hemde görüntülü olur olmadık zamanda sanki başka bi şehirde kızını okumaya yollamış gibi davranıyor sanırım eşime kontrol amaçlı görüntülü aramabenim arkadaslarim kendi memleketlerine tayin bile istemiyorlar halbu ki cok rahat tayinleri cikar. bence de aramayin. kaynanaya yaranilmiyor, hep daha fazlasi olsun istiyorlar.
esim kendiliginden tartisiyor zaten cagiralim diye. bugun esimle dip bucak temizlik yaptik. aslinda bu temizligin bir amaci var dedi. neymis dedim. annemleeri ve kardsimi davet edecegiz ya diyor. inanin beynimden asagi kaynar sular dokuldu. butun enerjim gitti. yarin ve sonraki gun icin yemek yapacaktim. yapamadim sinirden tartismaktan.
nişanliyken k.peder de delirtmisti bizi. hatta esim cok sinirleniyordu o zamanlar. farkli sehirlerdeydik ben esimin yanina gelmistim nikah islemleri icin. ayy adam saatte bir ariyor. sanirim ogluna tecavuz edecegimi sandi.Benim de kayınpeder arardı hep aklıma geldi şimdi. Nişanlıyız geziyoruz arardı günde 4 5 kere amaçsızca artık eşimde sinirlenip açmazdı. Şimdi de arıyor gerçi eşimi hemde görüntülü olur olmadık zamanda sanki başka bi şehirde kızını okumaya yollamış gibi davranıyor sanırım eşime kontrol amaçlı görüntülü arama
Herseyden önce sakin olun, belli ki eşiniz farkli düşüncede bu konuda sizi anlayacak bir kafada değil.. onunla tartışarak cozemezsiniz bence..aslında is kocada bitiyor ama eşiniz ile sınır çizmeniz biraz zor olacak ama olacak. Sakinilginizi koruyun.. Psikolog Tülay Kök sınırlar eğitimi var you tube da. Dinleyin kadın tek tek anlatmış. İşe yarayabilir. Öneririmah aynen. tam olarak boyle oldu. hem saygisizlik olmasin diye hem de esimle tartismamak icin. keske ilk basta kendi kurallarimi ben belirleseydim dicem ama baksaniza kv ler daha bisey demeden esim "annemleri davet edelim diye basimin etini yiyor. gercekten is kocada bitiyor aslinda. bi yerden sonra beni asiyor
Ayol ben can ciger mi olsun demisimAdamlar karısının ailesine gelince dakikaları sayıyorsa, kadından iki günde can ciğer olmasını beklemeye hakları yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?