eşimin davet sevdası..

sen çalışıyorsun eşinde çalışıyor muhtemel. kayın şehir dışından gelecek korona daveti mi yapmak istiyor eşin.
koronanin adi gecmiyor ki evde. sanki yokmus gibi davraniyoruz. cok soylendim dikkat edelim diye. tek başina cirpinmanin hic bir anlami yok. o kadar genc insan öldü soyluyorum ama kâr etmiyor

Boyle kv duydum da bunun kp versiyonunu ilk kez duyuyorum.

aylardir doldgum için sakinligimi de koruyamiyorum. cook tesekkur ederim hemen bakicam

Umarim esiniz buna razi gelmiyordur.
Yok ya demiş zaten daha çok var biz karar vericez gibisinden hatta oda cevaben yok karışmayın ben koyucam demişneyse cinsiyet belli olsun ben direk isimli kapı süsü yastık falan yaptırıcam bizzatta atıcam

aylardir doldgum için sakinligimi de koruyamiyorum. cook tesekkur ederim hemen bakicam
Amaçları sizi doldurmak da olabilir. Sakın dolduruşa gelmeyin. Eşinizin seviyorsanız; sakin ve politik olmak durumundasiniz. Evlilik te catırdamalara bile sebep olur bu tür insanlar. Dikkatli olun. Kolay gelsin

Bazı aileler daha iç içe Yaşar, ilişkileri daha yakındır ona bağlı muhtemel ama bunu öncesinde anlardınız.

Benim takıldığım nokta ise “Doğuda çalışan kardeşe gidilme” yani siz kendi yerinize koyun senede bir kere kardeşiniz gelse gitmeyecek misiniz cidden? Evinize davet etmeyecek misiniz? Çocuk gelmiş izne ne için, ailesi için geliyor sonuçta bu kısım biraz acımasızca. Biz de Aile iç içe değildir ama eşim öyle, biz uzaktayız eşim hep izne gider memleketine abisi gelmese çok üzülür çokta sever abisini, yengesini. Empati yapın bazı konularda, bazı konular da zamanla esneyecektir.

Şu nerenin adeti inan bilmiyorum. Bizim oralarda yeni evli çiftlere sürekli gidilmez, sürekli aranmaz. Napalım aileleri varsa, biz ağaç kovuğundan mı çıktık ki? Bi bu adamların ailesi var zaten.

Amaçları sizi doldurmak da olabilir. Sakın dolduruşa gelmeyin. Eşinizin seviyorsanız; sakin ve politik olmak durumundasiniz. Evlilik te catırdamalara bile sebep olur bu tür insanlar. Dikkatli olun. Kolay gelsin
yok eşim yapiyor bunu gercekten. onun sayesinde doluyorum. bazen acaba annemle babama cagrip bir ay bizde mi kalsalar diyorum. korona olmasa yapardim bunu. tesekkur ederim

Yok ya demiş zaten daha çok var biz karar vericez gibisinden hatta oda cevaben yok karışmayın ben koyucam demişneyse cinsiyet belli olsun ben direk isimli kapı süsü yastık falan yaptırıcam bizzatta atıcam
Cinsiyet belli olsun size bir isim analiz yapalim isterseniz

Valla bir kere ikram vs vermeyin. Bakin bir daha geliyorlar mi. Ya da esiniz yapsin. Misafir agirlayacaksak sen de bi isin ucundan tutacaksin dye sart kosun. Ana yemegi o yapsin. Bibdaha kendi istemez bence. Bu insanlardaki gamsizliga da deli oluyorum. Her gun yuzlerce insan oluyor hic mi umrunuzda olmaz??

sormayin! bilmiyordum supriz yumurtadan cikti diyorum ben de neyin kafasini yasiyorlar bilmiyorum:)
Bende sizin kafayı anlayamadım .baskı yapan eşiniz kavga ettiğiniz eşiniz suçu KV kp kesiyorsunuz .. eşinize söz geçirin milleti suçlamak yerine .ben KV çok severim kp de,eşim bir kere karışmaz gelsinler gidelim diye evde benim sözüm geçer eve kim davet edilicekse gün zaman benim isteğime göre belirlenir.. siz eşinizle bu problemi çözmelisiniz anne babalar gelsinler gitsiler ister onların kafayı değiştiremezsiniz..

Şu nerenin adeti inan bilmiyorum. Bizim oralarda yeni evli çiftlere sürekli gidilmez, sürekli aranmaz. Napalım aileleri varsa, biz ağaç kovuğundan mı çıktık ki? Bi bu adamların ailesi var zaten.
Benim oldugum bolgede var boyle bir adet.
Kiz ailesine de erkek ailesine de gidilir el opulur hatta. Ben yapmadim o ayri ama konu sahibi mesajinda yazmis demek ki onlarda da boyle bir adet var. Ben ona istinaden yazdim.
Sizde gercekten ev gorme yok mudur?

En sonunda ben de nefret edicem gitmicem kayinvalideme o olucak burada

Son düzenleme:
ben kv leri yemege cagirdigimda onu da cagirdim hem cay a hem yemege ama gelmemisti ustelik yaz tatilindeydik. yani benim evime hic gelmedi. arkadaslariyla bulusacagi tuttu hep ne hikmetse. esim goruşsun. ben calisiyorum aksama kadar canim cikiyor davet etmek zorunda degilim. sabah 9 aksam 6 mesai yapmak kolay degil. aksam eve geldigimde yemek bile yapamadigimdan hafta sonlari yemek yapip aksam yiyorum. esim esnek calisiyor koronadan dolayi. gitsin annesine gorussun. bunj soyledigimde tartistik. yani oyle bir yazmissiniz ki sanki ben esimin kardesiyle gorusmesine izin vermiyormusum gibi

Dediğiniz görüşmeler ne kadar da bir oluyordu?

Kardeş gelince toplanilmasi gayet normal geldi bana. Şehir dışından kardeşim gelse belli zamanlarda, gider görürüm, vakti varsa çağırırım aynı zamanda. Ama sizin her seferinde gitmenize gerek yok tabi.

Şuan çağırmak ise mantıkli değil vakit olarak, korona var ayrı birde işten altıda gelip yemeğe misafir ağırlama çabası anlamsız. İlla görüşülecekse siz gidin en azından.

Son düzenleme:

saygi duydugumuz icin gitmemeliyiz bence de. Malum bu ulkede cinsellik tabu. Herkes evlendikten sonra meşru sekilde yaşayabiliyor. Bunu goz onune alarak evliligin ilk zamanlarında yalniz birakmak, evlerine birbirlerine alismalarina izin vermek gerek diye düşünüyorum. Biraz olsun anlayiş gostermek gerek. Benim bildigim de gidilmez, vakitsiz aranmaz, açılmayan telefon varsa sonuna kadar çaldırilmaz. Bunlar hep görgüyle ilgili bence.

evet esime soz geciremedigim icin milleti sucluyorum. Allah askiniza actigim konuyu bastan sona okuyun yahu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…