koronanin adi gecmiyor ki evde. sanki yokmus gibi davraniyoruz. cok soylendim dikkat edelim diye. tek başina cirpinmanin hic bir anlami yok. o kadar genc insan öldü soyluyorum ama kâr etmiyorsen çalışıyorsun eşinde çalışıyor muhtemel. kayın şehir dışından gelecek korona daveti mi yapmak istiyor eşin.
Boyle kv duydum da bunun kp versiyonunu ilk kez duyuyorum.Benim de kayınpeder arardı hep aklıma geldi şimdi. Nişanlıyız geziyoruz arardı günde 4 5 kere amaçsızca artık eşimde sinirlenip açmazdı. Şimdi de arıyor gerçi eşimi hemde görüntülü olur olmadık zamanda sanki başka bi şehirde kızını okumaya yollamış gibi davranıyor sanırım eşime kontrol amaçlı görüntülü arama
aylardir doldgum için sakinligimi de koruyamiyorum. cook tesekkur ederim hemen bakicamHerseyden önce sakin olun, belli ki eşiniz farkli düşüncede bu konuda sizi anlayacak bir kafada değil.. onunla tartışarak cozemezsiniz bence..aslında is kocada bitiyor ama eşiniz ile sınır çizmeniz biraz zor olacak ama olacak. Sakinilginizi koruyun.. Psikolog Tülay Kök sınırlar eğitimi var you tube da. Dinleyin kadın tek tek anlatmış. İşe yarayabilir. Öneririm
Bizim kp kv rolündedir dünde dedimya bebeğe ismini koyucakmış hey allahım sinir şeyBoyle kv duydum da bunun kp versiyonunu ilk kez duyuyorum.
Umarim esiniz buna razi gelmiyordur.Bizim kp kv rolündedir dünde dedimya bebeğe ismini koyucakmış hey allahım sinir şey
Yok ya demiş zaten daha çok var biz karar vericez gibisinden hatta oda cevaben yok karışmayın ben koyucam demişUmarim esiniz buna razi gelmiyordur.
Amaçları sizi doldurmak da olabilir. Sakın dolduruşa gelmeyin. Eşinizin seviyorsanız; sakin ve politik olmak durumundasiniz. Evlilik te catırdamalara bile sebep olur bu tür insanlar. Dikkatli olun. Kolay gelsinaylardir doldgum için sakinligimi de koruyamiyorum. cook tesekkur ederim hemen bakicam
Rica ederimaylardir doldgum için sakinligimi de koruyamiyorum. cook tesekkur ederim hemen bakicam
Şu nerenin adeti inan bilmiyorum. Bizim oralarda yeni evli çiftlere sürekli gidilmez, sürekli aranmaz. Napalım aileleri varsa, biz ağaç kovuğundan mı çıktık ki? Bi bu adamların ailesi var zaten.Ayol ben can ciger mi olsun demisimcopy paste yapiyorum yazdigim seyi;
“Ayrica yeni gelinim evine gelinir degil mi? Boyle bir adetimiz var mi? Var! Bunlardan sikayet ettigi icin ailesi oldugunu bilmiyor musunuz yazdim.”
Ay banane ne istiyorsa onu yapsin ister kussun ister ayril asin dibinden.
Kocasinin da ne yaptigini bilmiyorum dakika mi sayar cok mu zevk alir cunku konu sahibini tanimiyorum
yok eşim yapiyor bunu gercekten. onun sayesinde doluyorum. bazen acaba annemle babama cagrip bir ay bizde mi kalsalar diyorum. korona olmasa yapardim bunu. tesekkur ederimAmaçları sizi doldurmak da olabilir. Sakın dolduruşa gelmeyin. Eşinizin seviyorsanız; sakin ve politik olmak durumundasiniz. Evlilik te catırdamalara bile sebep olur bu tür insanlar. Dikkatli olun. Kolay gelsin
Cinsiyet belli olsun size bir isim analiz yapalim istersenizYok ya demiş zaten daha çok var biz karar vericez gibisinden hatta oda cevaben yok karışmayın ben koyucam demişneyse cinsiyet belli olsun ben direk isimli kapı süsü yastık falan yaptırıcam bizzatta atıcam
Olur valla aklımda 3 5 isim var bakalımCinsiyet belli olsun size bir isim analiz yapalim isterseniz
Bende sizin kafayı anlayamadım .baskı yapan eşiniz kavga ettiğiniz eşiniz suçu KV kp kesiyorsunuz .. eşinize söz geçirin milleti suçlamak yerine .ben KV çok severim kp de,eşim bir kere karışmaz gelsinler gidelim diye evde benim sözüm geçer eve kim davet edilicekse gün zaman benim isteğime göre belirlenir.. siz eşinizle bu problemi çözmelisiniz anne babalar gelsinler gitsiler ister onların kafayı değiştiremezsiniz..sormayin! bilmiyordum supriz yumurtadan cikti diyorum ben deneyin kafasini yasiyorlar bilmiyorum:)
Benim oldugum bolgede var boyle bir adet.Şu nerenin adeti inan bilmiyorum. Bizim oralarda yeni evli çiftlere sürekli gidilmez, sürekli aranmaz. Napalım aileleri varsa, biz ağaç kovuğundan mı çıktık ki? Bi bu adamların ailesi var zaten.
ben kv leri yemege cagirdigimda onu da cagirdim hem cay a hem yemege ama gelmemisti ustelik yaz tatilindeydik. yani benim evime hic gelmedi. arkadaslariyla bulusacagi tuttu hep ne hikmetse. esim goruşsun. ben calisiyorum aksama kadar canim cikiyor davet etmek zorunda degilim. sabah 9 aksam 6 mesai yapmak kolay degil. aksam eve geldigimde yemek bile yapamadigimdan hafta sonlari yemek yapip aksam yiyorum. esim esnek calisiyor koronadan dolayi. gitsin annesine gorussun. bunj soyledigimde tartistik. yani oyle bir yazmissiniz ki sanki ben esimin kardesiyle gorusmesine izin vermiyormusum gibiBazı aileler daha iç içe Yaşar, ilişkileri daha yakındır ona bağlı muhtemel ama bunu öncesinde anlardınız.
Benim takıldığım nokta ise “Doğuda çalışan kardeşe gidilme” yani siz kendi yerinize koyun senede bir kere kardeşiniz gelse gitmeyecek misiniz cidden? Evinize davet etmeyecek misiniz? Çocuk gelmiş izne ne için, ailesi için geliyor sonuçta bu kısım biraz acımasızca. Biz de Aile iç içe değildir ama eşim öyle, biz uzaktayız eşim hep izne gider memleketine abisi gelmese çok üzülür çokta sever abisini, yengesini. Empati yapın bazı konularda, bazı konular da zamanla esneyecektir.
Şu nerenin adeti inan bilmiyorum. Bizim oralarda yeni evli çiftlere sürekli gidilmez, sürekli aranmaz. Napalım aileleri varsa, biz ağaç kovuğundan mı çıktık ki? Bi bu adamların ailesi var zaten.
evet esime soz geciremedigim icin milleti sucluyorum. Allah askiniza actigim konuyu bastan sona okuyun yahu!!Bende sizin kafayı anlayamadım .baskı yapan eşiniz kavga ettiğiniz eşiniz suçu KV kp kesiyorsunuz .. eşinize söz geçirin milleti suçlamak yerine .ben KV çok severim kp de,eşim bir kere karışmaz gelsinler gidelim diye evde benim sözüm geçer eve kim davet edilicekse gün zaman benim isteğime göre belirlenir.. siz eşinizle bu problemi çözmelisiniz anne babalar gelsinler gitsiler ister onların kafayı değiştiremezsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?