eşimin davet sevdası..

Ev görme vardır da ilk aydan bu kadar müdahale yok. Toplaşıp toplaşıp sürekli gidilmez yani. Ayıp kaçar. Hayır farketmedin mi, kocası ailem gelsin aileme gidelim falan diye sürekli kadını darlıyor ama kaynana kayınpeder lafı andığı yok.

Aile işlerinde ben gelmem sen görüş dersen eşine eğer ters teper sen kötü olursun, bu durumda politik olman gerekiyor. Bende çok misafir seven hele çat kapı gelmeleri hiç sevmem eşimin ailesi de sizin eşinizin ailesi gibi ama şu an ben istersem gidiyoruz ilk başlarda akraba akraba gezerdik. Zamanla değişir bazı dengeler ama inatlaşmayın eşinizle.

Yazınızdan evet öyle anlaşılıyor eşinize de bu şekilde yansıyorsa evliliğinizde de sorum yaşarsınız.

Yorumlarınızı gayet iyi okudum .baskı yapan eşiniz gitmek istemeyen de sissiniz.kocaniza söz geçiremeyince KV kp suçlu ne güzel valla böyle avutun kendinizi..

Sonra ki mesajlarinda okudum temizlik yaptiriyormus falan
Yani bu da biraz fazla! Esi sikintili bence izin veriyor.
Benim esim hic karismaz illa cagiralim gidelim demez mesela ben derim hadi cagiralim diye.
Konu sahibinin esi gibi “temizlik yapiyoruz amaci var” falan diyecek o evi dagitirim oyle cagiririm

Aklima soyle bi sey geldi, kvye gittiginizde ya da onlar geldiginde esinize hic sikayet etmeyin memnunmus gibi davranın ama o gun ve ertesi gununde surekli olarak yorgun oldugunuzu dile getirin birlikte olmak istediginde de ayni seyi soyleyin belki birkac kereden sonra ise yarayip size kiyamayabilir

Sorun ne ben anlamadım?

Yok cnm eşin ne suçu var KV temizletip evi kendini davet ettiriyor gelinin evine zorla .

Yorumlarınızı gayet iyi okudum .baskı yapan eşiniz gitmek istemeyen de sissiniz.kocaniza söz geçiremeyince KV kp suçlu ne güzel valla böyle avutun kendinizi..
yorumlari degil, actigim konuyu okuyun dedim ben. kv yasaklar oldugu halde " neden gelmiyorsunuz " diyor ben de yasaklar var dedigim halde dinlemiyor yazdim. surekli cagiriyor kadin. konuyu okumamissiniz

Ben boşandım canım .Çok yorgunum bugun evimizde oturalım evimi özledım dıodum bana benı aılemden ayıramazsın 30 yıl ben onlarla yasadım dıodu.Gizli şizofren .

denedim kar etmedi. yani o da totosunu donup uyudu

yorumlari degil, actigim konuyu okuyun dedim ben. kv yasaklar oldugu halde " neden gelmiyorsunuz " diyor ben de yasaklar var dedigim halde dinlemiyor yazdim. surekli cagiriyor kadin. konuyu okumamissiniz
Hepsini okudum..o yasaklar kocanizada var..önce budurumu kocanizla cozeceksiniz konu baştan aşağı KV kp.darlayan ev temizliğinde bile KV araya katan eşiniz siz bunu goremiyorsunuz

Benim kayınvalidem öyle aramaz etmez ama birgün uyuyoruz gece geç yattık öğlen üç olmuş çok aramışlar .evde de elektrik sorunumu ne vardı kaçak oldu sanmış anlayabiliyorum ve inanıyorum ki öyledir.
Ama buna rağmen sinirlenip 'anne oğlun durmuyor ki...mesgulduk yahu' dedim( uyuyor olmamıza rağmen seksi ima ettim sormamasi gerektiğini bilsin diye)
Daha da utanır sormaz acmazsak eğer o telefonu :)
Artık once bı musaitmisiniz arayayım bı der mesajla .

Benim eşim ben şu yemeği yapayım çağırayım diyor. Bu adamın iyi yanlarıda var yahu.

Sizinde sınırlarıniz laflarinizi esirgemeden söylemekle çizilmiş olacak ...bunun için anlattım ornegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…