Eşimin davranışları

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Merhaba herkese. Eşimin davranışları canımı sıkmaya başladı. Saygısızca konuşma tarzı var. Siz diyin şaka, ben diyeyim gerçek böyle saçma laçka bir konuşma tarzı.. hoşuma gitmiyor. Kaba bir üslubu var. Hani ben istiyorum ki daha böyle birbirimize karşı saygılı sevgili güzel konuşalım... en çok zoruma giden de sen bir şey bilmiyorsun, bir şeyden anlamıyorsun, bir şeyide düzgün yap, akıl yok sende, senin anlamayacağın konular bunlar vs tarzı konuşmaları. İnanın elimden geleninde fazlasını yapıyorum kesinlikle öyle bir şeyden anlamaz biri değilim. Ama eşim en ufak bir şeyi abartıyor beni azarlamaya, aşağı çekmeye yer arıyor sanki. Bu durum beni çok üzüyor neden bilmiyorum bende karşılığında iki çift laf etsem bile üzülüyorum çok hemde. Böyle bir ilişkimiz olsun istemiyorum ben. Ne bileyim insan değerli olduğunu sevildiğini, arada romantiklik falan hissetmek istiyor yahu böyle el ense şaplak modu olur ya hee hee tabi hadi ordann gibi çocuksu saçma gıcık konuşma şekli olur öyle konuşuyor benimle umarım anlatabildim. Ne yapayım sizce aynı şekilde karşılık vermek mi daha doğru olur yoksa bu konuda net tavrımı belirtmek mi ?

Eger rahatsiz oldugunuzu belirttiğiniz halde degismiyorsa ya kabullenin ya da devam etmeyin
Sürekli onun sizi asagi cekmesine tahammul mu edeceksiniz siz onun anasi degilsiniz ki her halini kabul edesiniz

Ciddi bir şekilde bu tür tavırlardan hoşlanmadığınızı söylediniz mi?
Benim eşimde aşırı gıcık tipler vardır ya hani seni sinir edip karşına geçip gülen
heh onlardan ama bana yapamaz bakın yapamaz diyorum çünkü sevmediğimi bilir

Aranızda yaş farkı mi var?
Her yaş farkı olan çift böyle değil tâbi ama bazı erkekler bu yas farkını eşini laflarıyla ezerek kullanıyor hele birde karşısında 2 söz söyleyince üzülen hassasiyette bir kadın varsa.

Karşılık vermek bir seçenek ama çözüm değil. Ciddi ciddi bu konuyu konusun, elimden gelenin fazlasını yapıyorum demişsiniz ya eşinizin gönlünü yapmak için de uğraşmayın, sımarmıs, her istediği olan adam tavırları bunlar.

Can alıcı soruyu soruyorum:
Evlenmeden önce böyle miydi?
Evet:
Bilerek evlenmişsin.
Hayır:
Onu değiştiren ne oldu?

İlk başlarda böyle değildi tam tersi saygılı sevgi dolu bir adamdı. Sonraları evet biraz böyle değişti ama bu kadar değildi sanırım

Evet 10 yaş büyük benden

İlk başlarda böyle değildi tam tersi saygılı sevgi dolu bir adamdı. Sonraları evet biraz böyle değişti ama bu kadar değildi sanırım
Size olan tahammülü azalmış olabilir mi? Durup dururken böyle yapması çok mantıksız.

Ciddi bir şekilde konuşmadım hiç. Sinirleniyorum sadece. Konuşmak çözer mi bilmiyorum deneyeceğim

Size olan tahammülü azalmış olabilir mi? Durup dururken böyle yapması çok mantıksız.
Tahammülünü zorlayacak şeyler yaptığımı düşünmüyorum ben ilişkiler konusunda dikkatli bir insanımdır karşımdaki üzülür mü kırılır mı diye önemserim dikkat ederim yani üsluba

Konuştunuz mu bu sorunu? Ya sen benim kocam mısın, asker arkadaşım Hasan mı? Böyle yaptıkça benim için tüm çekiciğini kaybediyorsun falan mı deseniz?

Sen ne anlarsın, aklın mı basar söylemlerine asla izin vermeyin. Ben olsam büyük arbede çıkarırdım sanırım. Sizi dengi görmüyorsa niye evlenmiş? Ütü yemek bedavaya gelsin diye mi?

Ciddi bir şekilde konuşmadım hiç. Sinirleniyorum sadece. Konuşmak çözer mi bilmiyorum deneyeceğim
Konuşmadan emin olamazsınız ama şakalaşması ayrı sizi aşağılaması ayrı konular
bu konuları ayrı ayrı ele almalısınız yoksa aşağılamasını da şaka yapıyorum yeaa kılıfına uydurup
işin içinden sıyrılabilir

İkinizin de ilk evliliği mi?

Evet 10 yaş büyük benden
Hem yaş farkını hemde sizin hassas yapınızı ve yumuşak yüzünüzü kullanıyor eşiniz.
Sizi dengi görmüyorsa evlenmeseymiş, ihtiyaçlarını gidermek için mi evlemis?
Ağlayıp sizlanmadan ciddi bir şekilde konuşun, tekrarlarsa geri adım atmayın. Tavrinzi koyun, umarım faydası olur.

Hissettigin gibi hissettir bence.Ayrica sonradan sen neden uzuluosun esin ayy bunu dedim ama kirdim mi dio mu da?

Hissettigin gibi hissettir bence.Ayrica sonradan sen neden uzuluosun esin ayy bunu dedim ama kirdim mi dio mu da?

Ben tepki gösterdikten sonra gönlümü almaya çalışır gibi beni öpüyor sarılıyor seviyormusun beni diye soruyor bide yumuşak davranmaya başlıyor ama zaman geçsin yine aynı

İlk fırsatta işe girmeni tavsiye ederim. Boş vakitlerinde kursa falan git, kendini geliştir. Başta tavrını koy ve kendini ezdirme.

Şu an çevreye de kendini ispat etmeye çalışır eşin, ben kazak erkeğiyim, light değilim havaları, üstünlük kurma, sözünü geçirme çabaları...

İnsanı yıpratan şeyler hep... Halbuki ne olur akışına bıraksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…