• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin davranislari...

Önemli olan 'Öfkelendiğinde rakibini yenen değil,öfkelendiğinde öfkesini yenen güçlü kimsedir' demiş Hz.Muhammed. Yani eşiniz size iyi günde iyi,kötü günde kötüyse eğer,o zaman imzayı atmadan biraz daha düşünseymıs .. İyi günde herkes seninle iyi olur,güzel konuşur. Ama kötü zamanında,ılımlı olmak,öfkesini yenmek,nazik olmak her babayiğidin harcı değildir. Değer veren,Hakiki seven insan (adam) eşine ne fiizksel şiddet uygulayabilir ne de Psikolojik şiddet. Siz evliliğinizi,yol yakınken çok itinalı bır şekilde gözden geçirin canım.. ALLAH yardımcın olsun...

tartismadigimiz zamanlar okadar iyiki anlatamam size. melek gibi. ama bir tartismada bir insan nasil bu kadar agresif ve sinirli olur onu anlamiyorum.
Demek ki öfke kontrolü sorunu var , bunun için psikoloğa gitmez mi ? Saldırmadığı zamanlarda çok iyi melek gibi diyosunuz o zaman kabul edebilir.

Merhaba arkadaslar. Yeni üyeyim ve size bir konuda danismak istedim.
Ben bir senelik evliyim. Esim aslinda cok iyi biri, bana deger verir ve istediklerimi yapmaya calisir. Fakat en ufak bir sey bile olsa ve tartisdigimizda cinnet gecirir. Kim hakli kim haksiz önemli degil. Her seferinde bana saldirir, hakaret eder, ve en kötusude her seferinde bana senden sogudum, istemiyorsan annenin evine git, ben ne yaptimda senin gibi birisi cikti karsima vs. vs. gibi seyler söyler.

her seferinde uyariyorum onu fakat her seferinde yine aynisini yapiyor ve ben artik buna dayanamiyorum :KK43: cook üzülüyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. sorunu her seferinde kendimde ariyorum hakli olsam bile. Hep ben alttan aliyorum hep ben barismak icin ilk adimi atiyorum... ama ne zamana kadar....
İyi kavramını yeniden sekillendirmemiz lazım. Bu adamın neresi iyi Allah aşkına?

Çok iyi anlıyorum seni.. Ofke kontrolü olmayan bi insanla yaşamak çok zor.. Ona bu böyle devam ettikçe evliliğinizi sürdürmeyeceğini anlatman lazım.. Tabi ki sakin ve o melek gibi olduğu anlardan birinde.. Bunu anlarsa ve kendi de öfkesini kontrol edemediğini kabul ederse o zaman düzelir.. Konuştun mu kabul ediyo mu bunu?

simdilik konusmuyorum onunla. Benimle barismaya calisiyor özür de diledi ama bu sefer öyle cabuk yumusamam anlasin yaptigi hatayi

Eşimdede öfke kontrolü sorunu vardı ama kesinlikle aşşağılacı lafı yoktu eşyalara zarar verme huyu vardı onuda çok şükür atlattık uzun terapiden sonra adam kuzuya döndü konu sahibi arkadaş sakın izin verme onun seni üzmesine gerçekden git diyorsa git annenin evine bak bakalım blöfmu yoksa ciddi ciddi senimi istemiyor böylelikle yolunu çizmiş olursun

eet bu sefer öyle yapicam. Bir daha iyle birsey derse bana sessizce esyalarimi toplar giderim
bakalim ne dicek

Önemli olan 'Öfkelendiğinde rakibini yenen değil,öfkelendiğinde öfkesini yenen güçlü kimsedir' demiş Hz.Muhammed. Yani eşiniz size iyi günde iyi,kötü günde kötüyse eğer,o zaman imzayı atmadan biraz daha düşünseymıs .. İyi günde herkes seninle iyi olur,güzel konuşur. Ama kötü zamanında,ılımlı olmak,öfkesini yenmek,nazik olmak her babayiğidin harcı değildir. Değer veren,Hakiki seven insan (adam) eşine ne fiizksel şiddet uygulayabilir ne de Psikolojik şiddet. Siz evliliğinizi,yol yakınken çok itinalı bır şekilde gözden geçirin canım.. ALLAH yardımcın olsun...

Amin ...

simdilik konusmuyorum onunla. Benimle barismaya calisiyor özür de diledi ama bu sefer öyle cabuk yumusamam anlasin yaptigi hatayi
Konuşmaman en iyisi zaten.. Sen affettikçe yaptıklarını tekrarlayacaktır emin ol.. Birdaha yaparsa kesinlikle affetmeyeceğini ( affedecek olsan bile) ona hissettirmen ve korkması lazım biraz.. Öfkesini kontrol edemediğini kabul ediyosa işin daha kolay psikoloğa gitmeyi kabul etmezse bile en azından sadece ilaç yazan bi psikaytrsite gitmeye ikna et ve ilaç kullansın, öfke kontrolune çok etkili ilaçlar var gerçekten ve tedavi de ediyo.. Devlet hastanelerindeki psikaytlarlar bu tarz ilaçları yazıyorlar bilgin olsun.. Allah da yardmcın olsun..

Back
X