Eşimin davranışları ?

dilaraokan

evli mutlu bebisli :)
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
613
751
23
Kızlar iyi günler. Eşimle evleneli bu gün tam 1 sene oldu. 3 aylık bi bebeğim var. Eşim polis memuru. Malum ülkemizde yaşanan olayları biliyorsunuz bu yüzden 1 haftadır eve uğramadı hiç. Son 3 gündür gece 12 gibi gelip sabah 6 gibi işe geri gidiyor. Biz eşimle tanışalı 2 sene oluyor. Eşimi bildim bileli telefonunu asla sessize almaz. 2 gün önce eve biraz erken geldi. Telefonundan bişeye bakacaktım sessize almış çok şaşırdım ilk defa böyle bi şey gördüm. Sebebini sordum geçiştirdi ve o gün benimle hiç muhabbet bile etmedi. Normalde eşimle aramızda sıkı bir diyalog hakim. Ben gittim yanaştım öptüm falan ama adamda tık yok anca elinde telefon bişeyler yapti. Bende sinirlendim gittim uyudum. 1 haftadır bana karşı çok soğuk. Hiç bi şekilde iletişim kurmuyor benimle. Oysaki çok güzel bi iletişim ve cinsel hayatımız vardı. Acaba bu olaylardan dolayı psikolojisi mi bozuldu yoksa başka biri mi var

Olanlardandır güzelim
Kimbilir neler gördü neler öğrendi
Siz araya soğukluk girmesine izin vermeyin destek olun
Kuruntularınız yersiz

Şu zamanlar polisler çok yoğun. Benimde tanıdıklarım var ve gerçekten çok yoğun çalışıyorlar ve stresliler. İş anında telefonunu sessize almıştır normal olarak. Boşuna evham yapmayın olağan bir durum

Canım ne olaylar oldu. Biz bile yeni yeni kendimize geliyoruz. Ada'm bide olayların tam içinde. Biraz anlayışlı yaklaş kimbilir kafasında kaç milyon düşünce vardır

neden hemen aklınıza 'başkası' geliyor. sadece 1 haftadır olan bişeyden böyleyse cidden üzücü.

bence olaylardandır. ben bile sıradan vatandaş olarak piskolojimin bozulduğunu hissediyorum. rüyamda arkadaşlarım öldürülüyo falan.

siz desteğinizi esirgemeyin

Canim benimkide polis ve surekli iste. Adamlar cok yoruluyo, sabah gelip uyuyo aksam kalkip yemek yiyip tekrar ise gidiyo... hatta az once o uyurken telefonuna whatsapp dan is arkadaslariyla olan gruptan mesajlar geldi uyanmasin diye sessize aldim. Muhtemelen senin adaminda mesajlardan vs basi sistigi icin sessize almistir. Cok yoruluyolar seninle ilgili degildir. Hepsi ayni durumda suan..

Valla benim bile sinirlerim laçka durumda. Hiç sıkıntıya gelecek hal kalmadı. Adam polis o ne yapsın?
2 günün biri meslektaşı şehit düşüyor. Acaba bana ne olacak diye düşünüyordur. Normal değil mi moralsiz olması?

Bu karışıklıkta başka bir kadın falan düşüneceğini sanmıyorum. Biz bile allak bullak olduk, Allah yardımcıları olsun...

Yakın bir arkadaşım polis.
Hala şoktayım ve canım yanıyor dedi.
Bu adamda 4 yıldır evli.
Büyük ihtimalle o da eşini ihmal ediyordur konuşurken bile zorluğunu hissettiriyor

Adam kim bilir neler gördü, nasıl stres altında siz de çok güzel bir cinsel hayatımız vardı diyorsunuz. Biraz bencil gördüm sizi.

Kızlar hepinize teşekkür ederim valla çok rahatladım. Alışkın değilim ondan şaşkındım. İçin huzur doldu

Son zmnlarda ulke cok karisik oda bunalmis stres olmstur turkiyede polis de olmk askerde olmk cok zor uzerine bkdr gtme anlayisli olmaya calis sessze almasinda bi sknti yok abartmissin bence

Bu karisiklikta destek olmalısınız trip atmak yerine
ayrıca gün içinde o kadar yoğunlukta telefonu duymak istemediği için sessize almış olabilir
bu kadarcık bir şeyden bunları düşünmeniz anlamsız ve o adama haksızlık

Bence adamın hiç gunahinı alma.
Neler oluyor bak sen bizden bile iyi biliyorsundur olayların ne kadar yipratici olduğunu kocanida etkiliyordur kim bilir neler duydu neler gördü
benim kocam ne polis ne asker, onun bile olaylar oldu olalı ne keyfi var ne birşey evde espiri yapıp gulusmuyoruz bile..

Son düzenleme:
Adam 12 de gelip 6 da işe gidiyormuş. Yorulmuş demek ki. Biraz serbest bırakın, malum yoğun dönemler.

Allah kolaylık versin. Onlarında işi zor siz destek olmaya çalışın işler karışık.. Benim erkek arkadaşım polis olmamasına rağmen tetikte.. Polislere sabır diliyorum bu zor zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…