Eşimin davranışlarına anlam veremiyorum

Eşini aldatmak içini bahanesi de araba sürerken etrafa bakması.
Valla üzücü ama bana da öyle geldi okudukça. Ufak ufak zaten zayıfladığında olacaklara hazırlamaya çalışıyor kendini de eşini de. Sen aldattın çünkü başka kadınlara baktın olacak yaptıklarının savunması da.

Sadece anlik bakıyor ise abartiyorsun hangi erkek bakmaz bayan olduğumuz halde bizde güzel kadın görünce bakıyoruz ama başka kadınlarla seni kiyasliyor kucumsuyor en ufak ımâda bulunuyorsa haklısın

Haklısınız

Yazılanları okumadan önce böyle bir hata yapabilirdim sırf intikam için
Ciddi misiniz?
Konuyu ilk okuduğumda uzulmenizi haklı bulmuştum. Sonraki 3-4 saniyelik baktığı yorumlarını okuyunca abarttığınızı düşünmüştüm ama şu yorumu okuyunca çok şaşırdım. Konuda illaki boşanmayı düşünmesi gereken biri varsa bu durumda esiniz olmalı bence.
Artık son zamanlardaki gözlemlerim üzerine, ilişkide aşırı kıskanan biri varsa o kişinin aldatmaya meyilli olduğu fikrindeyim.

Bunu daha öncede yazmıştım foruma tekrar yazayım..Dinlediğim bir kaç psikiyatrist,ortada hiç bir sebep yokken eşinden şüphelenen ve aldatmasından korkan ya da aldatacagini düşünen kişinin içinde aldatma arzusu vardır demişti.Yani ataların deyişiyle kişi kendinden bilir işi olayı..yorumunuza çok hak verdim

Seni sırtından vuracağım ne demek ya? Psikopat misiniz? Bu denecek laf mı? Siz de başka adamlar için zayıfladıniz o halde?

Ciddi olduğunu düşünmemiştir, sinirle söyledi falan diye geçirmiştir içinden bence. Adam biraz saf, sakin yapıda belli ki.

Benim iki arkadaşım, biri kadın biri erkek eşlerinden boşandılar ameliyat sonrası ilk iki senede falan. Kendileriyle ilgili algıları korkunç bozulmuştu. Yıllardır evli oldukları insanları yanlarına yakıştırmamaya, ezmeye, örselemeye başladılar. Sonuç evlilik bitti.

Bir tane de bekar arkadaşım vardı. Kiloluyken de güzeldi ama zayıflayınca cidden efsane bişey oldu. 180’e yakın boy, renkli gözler, doğal sarı saçlar falan. Sokakta görsen manken dersin. E doğal olarak yıllardır görmediği karşı cins beğenisini bir anda çok fazla görmeye başladı. Bu kez kendini dağıttı, her gelene mavi boncuk her gelene hoşgeldin. Gelen de uzun kalmadı, alacağını alıp gitti. En son serserinin biriyle evlendi, evlendiği gün şiddet gördü, balayında şiddet gördü. Bir sene dolmadan boşandı.

Sizin gibi insanlar adamı hayattan soğutur. Nefret ediyorum takıntılı insanlardan. Yoksa bile insanın aklına sokuyorsunuz vallahi pes... soğuması gereken eşiniz bence.
sizin en büyük probleminiz kendinize olan öz saygınız.. ister zayıf olun ister şişman özgüvensiz olduğunuz sürece kendinize asla yetmeyeceksiniz.
Ne alaka zayıflayınca sırtından vurucam falan.. her zayıf kadın kocasını aldatsın o zaman iyi mi böyle..

valla bu tarz bir olay bende yaşadım bir avm de saat ve saat mağazasında çok güzel bir kadın ve çok güzel giyimli bir kadın ben bile dönüp iki kez baktım o derece baktım eşimde bakıyo sonra yok saate baktım falan yermiyim ben de bir kaç saat sonra bir adam hakkında ay ne güzel poposu varmış dedim acayip bozuldu .

Yansıtma savunma mekanizması evet, içsel olanın dışsal olduğuna, yani kendisinden başka bir kişide, durumda var olduğuna dair bir inanç geliştiriyorlar, ilkel bi savunma mekanizması yani asla olgun ve verimli değil. Tezimde yazmıştım ben de :) Öz güvensizlik de var biraz soru sahibinde, ikisi de birleşince eyvah eyvah.

Canlı bomba yani bir nevi..Umarım bu sağlıksız düşüncelerden bir an önce kurtulur

Yani şöyle diyeyim üç dört saniye bakıyor sonra bakmıyor.

Eşiniz adeta bir süper kahraman yani , adam 3-4 saniyede ( evet evet saniye) bir kadını tepeden tırnağa süzebilecek kadar üstün yeteneklere sahip.

Eşimden galiba soğudum. Cinsellik anlamında iki haftadır yanıma yaklaştırmıyorum

Eşinizle artık karı koca olarak bir arada yaşamak istemiyorsanız ; evde ağlamak ve olur olmaz konulardan kavga çıkarmak yerine yetişkin bir insan gibi konuşup yollarınızı ayırabilirsiniz.

Eşinizden soğuduysanız , 1-2 yorumla da ısınmazsınız.

Neden ? Kilo verince kişiliğinizde mi eksilecek , değişecek ? Nasıl bir cümle bu ?

Adam şu an herşeyi ameliyat sonrası rahatsızlıklarına veriyor herhalde. Yoksa yenir , yutulur bir cümle değil.

Adam şu an herşeyi ameliyat sonrası rahatsızlıklarına veriyor herhalde. Yoksa yenir , yutulur bir cümle değil.
Ya benim var böyle kocasıyla tuhaf tuhaf konuşan bir arkadaşım. Başka adama söylense olay çıkaracak cümlelere adam tepki bile vermiyor. Alışıyorlar heralde bir yerden sonra.

İşte bu durumumu nasıl çözcem. Eşim az önce yakınlaşmak istedi ittirdim senden tiksiniyorum dedim. Yolcu etmedim. Bu ruh halinden çıkamıyorum

Siz değil , ciddi ciddi adama bu cümleyi kurduysanız durumu eşiniz mahkemede çözmeli.

32 yaşındaymışsınız. Kaçak dövüşmeyin , ayrılmak istiyorsanız eşinizle dürüstçe konuşup; anlaşmalı olarak en kısa sürede ayrılıp hayatlarınıza devam edin , adamın hayatından daha fazla zaman çalmayın.

Ne kadar kötü bir olay aslında. İnsanların 4 duvar arasında ve sadece kendi aralarında konuşması gereken konuları , kalabalık ortamlarda söylemesinden hoşlanmıyorum.

Üstünden 30 sene geçmiş ve sen o insanları bu şekilde hatırlıyorsun. Ve artık yetişkin bir kadın gözüyle bakıp; belki de adam için , herhalde başkalarını sık sık süzüyordu ki karısı böyle söyledi diye düşünüyorsun.

Ya benim var böyle kocasıyla tuhaf tuhaf konuşan bir arkadaşım. Başka adama söylense olay çıkaracak cümlelere adam tepki bile vermiyor. Alışıyorlar heralde bir yerden sonra.
evet var. anneannemin eski bir komşusu vardı, genç bir karı koca. bir kavga etmeyegörsünler, aman yarabbim o kızın kocasına ettiği küfürlerden, kurduğu cümlelerden biz rahatsız olurduk. adam da aynı şekilde, ağza alınmayacak pis küfürler eder, birbirlerine çok ağır şeyler söylerlerdi. 2 saat sonra da el ele kol kola dışarı gezmeye giderlerdi. bi yerden sonra alışıyorlar, aşkım sinirle söyledim sen de beni kızdırdın ama .s .s diyorlar herhalde.

ben öyle flört döneminde, bir pürüz, anlaşmazlık bişey yaşandığında karşımdakinin ettiği laflara çok dikkat ediyorum mesela. ağzının ayarı var mı, sinirlenince nasıl cümleler kuruyor diye. sinirlenince hoşuma gitmeyen bir biçimde konuşulunca görüşmeyi kesiyorum ben. çünkü aradan birkaç saat geçince karşımdaki bana şunu diyor, özür dilerim sinirle söyledim, ama sen de böyle yaptın sinirlendim, sana sinir oldum falan. yani bunu duyduğum an kaçıyorum. daha en başında terbiyesizliğine "sana kızdım" diye kılıf uyduran ileride ne yapar allah bilir.

Tedavi olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…