- 26 Kasım 2025
- 11
- -18
- 1
- 31
- Konu Sahibi nasipsiz32
-
Boşanmaya karar vermek icin ölmeyi mi bekliyorsunuz?Yaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzümüzü girip anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknesiyle yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirleninceBoşanmaya karar vermek icin ölmeyi mi bekliyorsunuz?
Allah saba akıl versin ne iyi zamanı ne meleği ya ne anlatıyosun düşerken kafayı mı çarptın adam seni kıskanmıyor adam sana başka bir ima yapıyor da sen kıskanıyor sinirden deliriyor falan sanıyosun kocan hem sapık hem tekinsiz biriYaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzümüzü girip anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Ya siz hangi okullardan mezun oluyosunuz siz nasıl öğretmen olabildiniz ya hayata böyle de sıfırdan duygusal sosyal zeka yerlerde başlanmaz ki sen dayak yiyen kadınların kocası ilk günden dövüyo mu sanıyosun ? Zaten şiddet böyle başlar bugün kapı yarın senin kol bacak neren denk gelirse böyle ufak dozlarla başlar ki sus sesini kes manipüle ol o tokat sana geldiğinde kendinde de hata olduğunu düşün kimse şak diye karısına şiddete başlamaz öyle olsa kim onlarla hayata devam eder adam sana yapmadığını bırakmamış şu konuda avuntun iki üç normal zamanı henüz sana vurmamış olması olmamalı ya bari eğitimli meslek sahibi kadınlar bu kadar cahil cühela olmasın yaÖyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
boşanmak için geç bile kalmışsınız. bu adamla boşanmakta zor, o yüzden bir an önce açın davayı çünkü yıllarınızı alacak gibi duruyor.Yaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzümüzü girip anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
anlattıklarınızın hepsi şiddet. psikolojik şiddet, namusunuza şiddet, aklınıza beyninize şiddet.Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Haklısınız ama annemler çok üzülüyor herkese rezil olacağım korkusu var lütfen kınamayın beni elalem ne der diye cok düşünüyorumanlattıklarınızın hepsi şiddet. psikolojik şiddet, namusunuza şiddet, aklınıza beyninize şiddet.
Orana bıçak batırırım diyen kişi eşiniz değil mi hanımefendi bi de öğretmenmişsiniz sizi biraz bilince davet ediyorum niye bu kadar güveniyorsunuz yapacağını düşünmüyorum diye? Bu lafı söyleyen insan her şeyi yapabilir kendinizi koruyunÖyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Yaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzümüzü girip anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Neden böyle bir şey sallayayım Sabah sabah böyle bir şey açayım böyle bir konu açayım buraya Sadece fikir almak istedim Çünkü ailem boşanmamı istemiyorHiç inanmadım konuna senin canın sıkılmış, kafa buluyorsun milletle.
Detaya inince salladığını anlar üyeler.
Simdiye kadar ölen hicbir kadin oyle birsey yasayacagini dusunmuyordu zatenÖyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Tek bi konuda dürüst olsana sen ailene her şeyi anlatmadın dimi ? Ödün koptu ortalık karışır kesin boşanırsın diye ben buna kalıbımı basarım öyle kör göz cahil cühela aile seni okutmazdı kendine göre sana eş seçtirmezdiNeden böyle bir şey sallayayım Sabah sabah böyle bir şey açayım böyle bir konu açayım buraya Sadece fikir almak istedim Çünkü ailem boşanmamı istemiyor
Kocan hintli galiba, karılarının orasına bıçak sokmuyor lazım olduğu için asma kilit takıyor Hintliler…Neden böyle bir şey sallayayım Sabah sabah böyle bir şey açayım böyle bir konu açayım buraya Sadece fikir almak istedim Çünkü ailem boşanmamı istemiyor
Kapıları kırması normal yani.inanamiyorum size ya.Bir ruh hastasıyla birlikte yaşadığınızı idrak edip biranonce kurtulun bu adamdan.Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Uyduruyor mu acaba bunlarıKocan hintli galiba, karılarının orasına bıçak sokmuyor lazım olduğu için asma kilit takıyor Hintliler…
Senin derste olman gerekmiyor mu?
Dur sen yazmadan ben yazayım öğlencisin bu sene dimi, aman destekli salla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?