- 11 Aralık 2018
- 43.366
- 269.740
- 598
- Konu Sahibi nasipsiz32
-
Değişik hareketleri mi? Psikopatlığı, manyaklığı falan diyecektiniz sanırım.Yaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzüme tükürüp anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Insallah öyledir .Gunlerdir ben öğretmenim deyip böyle cahilce hareket eden insanların açtığı konuları okuyunca ben cidden çok üzülüyorum.Uyduruyor mu acaba bunları
Hı tamm o zaman sorun yok, kesin seviyorsa, temizlikte yapiyorsa daha ne olsun.Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Sormanız bile hata.Canınızı seviyorsanız derhal uzaklaştırma alıp boşanma davası açın.Uzun zaman sonra ilk defa bir konuyu okurken elim ayağım titredi,ne yazacağımı bilemedim.Yaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzüme tükürüp anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Böyle bir hikayeyi kendi ailemin içinden biri yaşadı, aynısını. Ha üstelik aldatan kişi de kıskançlık krizleri geçiren adamın kendisi... çünkü bu erkekimsiler ben yapıyorsam karım da yapıyor olabilir kafasında. Adam antropoza girdi diye eski huyları değişti biraz ama o değişene kadar kadın antidepresan bağımlısı oldu resmen. Antropoza kadar idare edebilirim diyorsanız boşanmayın.Yaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzüme tükürüp anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Anlattıklarınızdan potansiyel bir katil/suçlu havası aldım. Adam resmen tehdit etmiş sizi. Boşanın.Öyle bir şey yapacağını düşünmüyorum şimdiye kadar bana şiddet uygulamadı kapıları kırıyor çok sinirlenince
Bence kesin uyduruyor.Uyduruyor mu acaba bunları
Her yeni gün daha ilginç bir olay. Eşiniz tam bir ruh hastası ve bunu kıskançlık adı altında yapıyor. Ayrılmayın devam edin çünkü melek gibi temizlik yapıyor ve sizi sevdiğini söylüyor he bir de ilgiliYaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzüme tükürüp anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
Bence de uyduruyor olmalı yoksa hiç mantıklı değil. Hayır bu insanların etrafında kimse yok mu akıl verecek. Hiç mi sevgililik yaşamadılar hiç mi bir birlerini tanımadılar yani sevgili iken hiç mi bir garsona bakmadı konu sahibi. Birisi benim bı kocam bile olsa bakışlarımı engelliyorsa kesin hastadır derimUyduruyor mu acaba bunları
Valla okur okumaz bende böyle düşündüm. Belki de aldatan kocasıdır o yüzden aldatılma korkusu var. Ha aldatan adam aksine eşine daha iyi davranır ama o kadın da evliyse kendi eşine böyle davranması normal gibi geldi. İnşallah aldatılma yoktur yoksa da boşanma için sebep bu olmamalı. Şiddet varsa hele bi de maddi açıdan özgürlük varsa ana baba dinlemeden boşanmasını söylerdim.Böyle bir hikayeyi kendi ailemin içinden biri yaşadı, aynısını. Ha üstelik aldatan kişi de kıskançlık krizleri geçiren adamın kendisi... çünkü bu erkekimsiler ben yapıyorsam karım da yapıyor olabilir kafasında. Adam antropoza girdi diye eski huyları değişti biraz ama o değişene kadar kadın antidepresan bağımlısı oldu resmen. Antropoza kadar idare edebilirim diyorsanız boşanmayın.
Kesinlikle boşanmalısın,bak hazır çocuk yok bu ruh hastasından boşan, çocuk olunca hep bir bağın olur kopamazsın,rahat bırakmaz,lütfen kendi hayatına bunu yapmaYaklaşık bir senedir evliyim yaşadığım olayları anlatmak istiyorum eşimle otoparkta dururken erkek bir komşumuz İyi günler dedi Ben de iyi günler deyince sen nasıl adamı İyi günler dersin diyerek yüzüme tükürüp anneme küfür etti bu evliliğimizin 2.ayı daha sonradan dışarıda yemek yerken garson'a baktığımı söyleyip adamla bakıştığını söyledi bu konudan da bir sürü kavga ettik Ondan sonra ara ara kıskançlık krizleri oluyordu elbisemi yaktı ayakkabımı kesti ben de zaten onun için bütün elbiselerimi attım ben zaten tesettürlüyüm ne kadar açık olabilirim ki en son Geçen hafta yine babamın otoparkından çıkarken bir adam daire numaramızı sordu Ben de söyledim Ondan sonra adam bana bakmış duvara yaslanıp beni izlemiş Ben de adamla bakışmışım bunu söyleyince ben de işte hani Güldüm geçtim uzatmasın diye ama bu eve gittik devam etti beni suçlayıp durdu benim arabaya binmedin dedi Ondan sonra zaten sürekli bana Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor en son dayanamadım annemlere gittim Bir de üstüne salon kapısını kırdı çünkü içeride oturuyordun açmak istemedim sinirli olduğum için bu olaylardan dolayı O da aç deyince Açmadım ben de salon kapısını kırdı ondan sonra bu olay olunca ben de ertesi günü işe kendim gitmek istedim o bırakıyor beni sonra beni asansör kafasında yakalayıp Kolumdan çekti Ben de yere düştüm apartmanın içinden dairenin içine düştüm yani Böyle olunca da artık dedim ben annemlere gidiyorum ben öğretmenim kendisi araba teknisyeni yani meslekle alakası yok ama herhalde Bilmiyorum neden böyle oldu ama iyi zamanlarında da çok iyi melek gibi temizlik yapar beni sevdiğini söyler sürekli çok ilgilidir sizce boşanmalı mıyım daha bir senelik evliyim çocuk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?