Eşimin değişik hareketleri lütfen akıl verin

Değişik hareketleri mi? Psikopatlığı, manyaklığı falan diyecektiniz sanırım.

Boşanmakla uğraşmayın, adam sizi öldürünce boşanmış sayılacaksınız zaten.

Sormanız bile hata.Canınızı seviyorsanız derhal uzaklaştırma alıp boşanma davası açın.Uzun zaman sonra ilk defa bir konuyu okurken elim ayağım titredi,ne yazacağımı bilemedim.

Adam yüzüne tükürmüş evliliğin ikinci ayında hala melek diyor.

20’li yaşların başında olsanız benim kıskanıyor kıyafetime karışıyor Hihi :) gibi saçma bir şeyi söylemenizi görece anlardım da koca kadın onun için elbise ayakkabı yaktım demişsiniz. Sizce bunlar normal mi?

O bıçağı sinirli bir anında batırmayacağına nasıl eminsin kapı kıran, kolunu tutup seni içeri fırlatan, suratına tüküren adamın? Bugün öezarda yatan partner şiddetine kurban gitmiş kadınların yüzde doksanı da o bana zarar vermez demiştir.

Elalem ne der diye otur dayak ye evde

Böyle bir hikayeyi kendi ailemin içinden biri yaşadı, aynısını. Ha üstelik aldatan kişi de kıskançlık krizleri geçiren adamın kendisi... çünkü bu erkekimsiler ben yapıyorsam karım da yapıyor olabilir kafasında. Adam antropoza girdi diye eski huyları değişti biraz ama o değişene kadar kadın antidepresan bağımlısı oldu resmen. Antropoza kadar idare edebilirim diyorsanız boşanmayın.

Her yeni gün daha ilginç bir olay. Eşiniz tam bir ruh hastası ve bunu kıskançlık adı altında yapıyor. Ayrılmayın devam edin çünkü melek gibi temizlik yapıyor ve sizi sevdiğini söylüyor he bir de ilgili

Bu düzeyde şiddet eğilimi terapi ile düzelir mi, sanmıyorum.
Terapiyi ihtiyaç görür mü, onu da sanmıyorum.
Böyle bir evde çocuk yetişir mi?
Bir düşünün.
Günlük değil, uzun vadeli düşünün.
Ailenizin el iyisiliğine kurban gitmeyin. Eşiniz normal değil.
Yaptığı temizliğin bu kadar ağır bedelleri olmamalı.
Yardımcı tutarsınız, canınızdan olacağınıza…

Uyduruyor mu acaba bunları
Bence de uyduruyor olmalı yoksa hiç mantıklı değil. Hayır bu insanların etrafında kimse yok mu akıl verecek. Hiç mi sevgililik yaşamadılar hiç mi bir birlerini tanımadılar yani sevgili iken hiç mi bir garsona bakmadı konu sahibi. Birisi benim bı kocam bile olsa bakışlarımı engelliyorsa kesin hastadır derim

Valla okur okumaz bende böyle düşündüm. Belki de aldatan kocasıdır o yüzden aldatılma korkusu var. Ha aldatan adam aksine eşine daha iyi davranır ama o kadın da evliyse kendi eşine böyle davranması normal gibi geldi. İnşallah aldatılma yoktur yoksa da boşanma için sebep bu olmamalı. Şiddet varsa hele bi de maddi açıdan özgürlük varsa ana baba dinlemeden boşanmasını söylerdim.

Kesinlikle boşanmalısın,bak hazır çocuk yok bu ruh hastasından boşan, çocuk olunca hep bir bağın olur kopamazsın,rahat bırakmaz,lütfen kendi hayatına bunu yapma

Sizce boşanmalı mıyım derken pardon? Daha ne olsun istiyorsunuz? Şiddet görüp ölmeyi mi bekliyorsunuz? Herif tam bir ruh hastası, paranoyak birisi. Kafasında kurup duruyor. Ne güzel mesleğiniz var, ailenizin evinde kalın, boşanma davası açın. Onunla aynı evde kaldığınız her gün, can güvenliğiniz tehlikede.

Teyzemin eşi böyle yıllardır sen beni aldatıyorsun dışarda kime verdin de geldin derdi kadını öyle bir sindirmiş ki elli yaşında nerdeyse hala yanında. Onun da evinde bütün kapıları kırıktı. Hepsine kağıt yapıştırırdı. Hala senin kolunu kırarım öldürürüm diye tehdit ediyor. Boşa şunu saçmalama

Eşiniz sizi kıskanmıyor hanımefendi afedersiniz ama herkese boncuk dağıtan o..pu muamelesi yapıyor ve eşiniz paranoyak.
Bir gün durduk yere sen beni şunla aldattın diyip üstünüze çullandığında anlarsınız iyi bir insanmı kötü bir insanmı.
Siz bu adam icin kimseyle konusmayim diyip dilinizi kesseniz, kimseyi gormeyim diye gözünüzü çıkarsaniz bu adam size kulaginla sesini duydun yürürken kalcani salladin der.
Kendinizi kandırmayın bu adamdan kurtulmaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…