Eşimin değişik hareketleri lütfen akıl verin

Anlatsa da değişen bisey olduğunu sanmıyorum.Damadini haklı bulur o zihniyet.Annesi zır cahilin teki çünkü.

Çatır çutur aldatıyor. Az kafayı kaldırsan görücen. Kaldırma diye yapıyo ya bunları zaten. Bunca baskı gözünün önündekini göreme diye.

Tuncel Kurtiz'in Herkes öldürür sevdiğini şiiri aklıma geldi nedense.

Aman boşanmayalım elalem neder zihniyetine s....yım. Kim bu alem hayatımızdan önemli mi? Nefret edilesi zırcahil insanlar.
Aynen öyle oldu canım.Konu sahibi eşinin sürekli sevdiğini söyleyince gülesim geldi.Sevdiğini söylüyorsa hiçbir sorun yoktur.Her zaman eylem insanı olmuşumdur.Davranışa geçmeyen hiçbir şey beni etkilemez.Eşim özür dilemez ama davranışıyla özür dilediğini görebiliyorum bu daha etkili oluyor bende.

Benim eski eşimde sürekli sevdiğini söylüyordu (ben yemiyordum) ama şiddetten de geri kalmıyordu ki bunu ben boşanma aşamasındayken yapıyordu. Canımdan olmamak için süreci sessiz sedasız halletmem gerekti ve öyle de yaptım. Sözler ve davranışlar, elli defa özür dilese davranışları değişmese ne olacak ki!

Kurtulmuşsun çok geçmiş olsun.Rabbim iyilerle karşılaştırsın

oha, celladına aşık resmen

Gerçekten bu kadının öğretmen olduğuna inanan varmı???? yalan söylüyorsunuz çok belli. öğretmensiniz ve okumamış biriyle evleniyorsunuz. hadi ona olabilir deriz ama adam hem psikopat hem eski madde bağımlısı. görücü usulu 1 haftada falan mı evlendiniz? eğer öyle değilde bu adamla bir geçmişiniz varsa nasıl ve nerden buldunuz? ben anlamıyorum ya. bana göre öğretmen olan birinin belli bir çevresi vardır, gittiği yerler, takıldığı kişiler ona göre olmalı. o yüzden sizin öğretmen olduğunuza zerre kadar inanmıyorum.

Bi yutkundum

Bilmediğim için soruyorum ,bu öğretmenlere psikolojik test yapılmıyor mu Allah aşkına çocuklar emanet ediliyor ,herkes anne baba olmamalı ve herkes öğretmen olmamalı bence mental olarak sağlıklı düşünemeyen şiddeti yok sayan fiziksel veya psikolojik farketmez

Beni aldatırsann seni öldürürüm senin özel bölgene bıçak batırırım ki bunu açık açık söylüyor

Gerçekten pes diyorum! Birde öğretmen olacaksınız! Kocanız bir ruha hastası. Size her an zarar verebilecek potansiyel de ve bunu yapması için hiç bir bahaneye ihtiyacı yok zaten kendisi yaratıyor. Annenizin evinden dönmeyin. Söylediği şu sözleri ciddiye alın boşanın. Adam normal değil.

Dünkü poligamik herife 260 bin kaptıran da öğretmen, sence olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…