- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ins oyledir ama genelde namazı bi hatasi olunca başlıyor sonra birakiyor tekrarenEsiniz dogru yolu bulmus, neden altinda birseyler ariyosunuz? Allah daim etsin. Telefon sifresine gelince sifrem var ama esim bilir, hiç soylememek gibi bir dusunce aklimdan gecmedi, çok istiyorsa alir bakar kurcalar hiç de rahatsiz olmam.
Herkese ıyi aksamlar kk uyeleri esim de bu aralar baya degisiklik var nedendir bilmiyorum normal de degisikligi iyi yönde ama bi anlamda veremiyorum normal de iki ucde uyuyan adam erkenden uyuyor 12 gibi namazlarini kilmaya başladı kizimla cok ilgileniyor isi bitince hemen eve geliyor arada tv izlerken duygusal birsey olunca ağlıyor arada acaba birsey yaptida vicdan azabimi cekiyor
Bide ayri konu acmak istemedim telefonumda sifre var esim bilmiyor soylemek istemiyorum cunku hep kurcalıyor mesajlarima falan bakıyor onu da ben hic sevmem boyle soylemeyincede gizli sakli isler yapmis gibi oluyorum sizin esleriniz biliyor mu sifrelerinizi onceden programa özel sifre vardi mesela whatsaap da o kilit programida virus bulastirdi bende sildim acaba hangi program indirsem oyle yapsam bi fikriniz varmi netten dogru düzgün birsey bulamadim
Ya fazla konu acmak istemiyorum yerimi yenilere biraktim...Samiree nerelerdesin sen epeydir konu açmıyordun merak etmiştim :)))
Bende anlamis degilim neden böyleyim benSenin eşinde iyi olsa yaranamıyor kötü olsa yaranamıyor be samirem.Benim sevgilim şifremi bilir.Kilit olaylarından pek anlamıyorum o açıdan.
Ya fazla konu acmak istemiyorum yerimi yenilere biraktim...
Ins oyledir ama genelde namazı bi hatasi olunca başlıyor sonra birakiyor tekraren
Bende anlamis degilim neden böyleyim ben
Bende benden bıktınız diye konu. Acmiyordum sen iste ama bana güzel benim tarafimda olacak yorumlar yazmanız lazimSamirecimmm senin yerin ayrı.. Sen konu aç valla gözlerim seni arıyor hep bdv de :)))
Ama gerçekten oyle birsey olunca namaza başlıyor adamAyy su yorumuna cok guldum. O zaman kesin bi haltlar karistirdi gunah cikartiyor
bu eşlerde ne yapsa kabahat.durumun tadını çıkarın.Herkese ıyi aksamlar kk uyeleri esim de bu aralar baya degisiklik var nedendir bilmiyorum normal de degisikligi iyi yönde ama bi anlamda veremiyorum normal de iki ucde uyuyan adam erkenden uyuyor 12 gibi namazlarini kilmaya başladı kizimla cok ilgileniyor isi bitince hemen eve geliyor arada tv izlerken duygusal birsey olunca ağlıyor arada acaba birsey yaptida vicdan azabimi cekiyor
Bide ayri konu acmak istemedim telefonumda sifre var esim bilmiyor soylemek istemiyorum cunku hep kurcalıyor mesajlarima falan bakıyor onu da ben hic sevmem boyle soylemeyincede gizli sakli isler yapmis gibi oluyorum sizin esleriniz biliyor mu sifrelerinizi onceden programa özel sifre vardi mesela whatsaap da o kilit programida virus bulastirdi bende sildim acaba hangi program indirsem oyle yapsam bi fikriniz varmi netten dogru düzgün birsey bulamadim
Herkese ıyi aksamlar kk uyeleri esim de bu aralar baya degisiklik var nedendir bilmiyorum normal de degisikligi iyi yönde ama bi anlamda veremiyorum normal de iki ucde uyuyan adam erkenden uyuyor 12 gibi namazlarini kilmaya başladı kizimla cok ilgileniyor isi bitince hemen eve geliyor arada tv izlerken duygusal birsey olunca ağlıyor arada acaba birsey yaptida vicdan azabimi cekiyor
Evet birgun oda sifre koyup bana soylemiyecek diye cok korkuyorum diger turlude cok karıştırıyor telimi arkadaslarimin hakkinda yorum yapıyor sinir oluyorumKonuna gelince demekki hatalarını anlamış sende cok sık boğaz etme adamı.. Şifrenide söylemelisin tabiki,eğer eşin böyle yapsa kıyameti koparırdın.
Hazır aranız da düzelmiş işte ne güzel..
Evet biliyorum kötü olurdum ama bakmasinida istemiyorum telefonumaAdam ne yapsa suç
Eşin teline şifre koysa sana söylemese buralar yıkılırdı itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?