Esimin değişikliği

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Herkese ıyi aksamlar kk uyeleri esim de bu aralar baya degisiklik var nedendir bilmiyorum normal de degisikligi iyi yönde ama bi anlamda veremiyorum normal de iki ucde uyuyan adam erkenden uyuyor 12 gibi namazlarini kilmaya başladı kizimla cok ilgileniyor isi bitince hemen eve geliyor arada tv izlerken duygusal birsey olunca ağlıyor arada acaba birsey yaptida vicdan azabimi cekiyor
Bide ayri konu acmak istemedim telefonumda sifre var esim bilmiyor soylemek istemiyorum cunku hep kurcalıyor mesajlarima falan bakıyor onu da ben hic sevmem boyle soylemeyincede gizli sakli isler yapmis gibi oluyorum sizin esleriniz biliyor mu sifrelerinizi onceden programa özel sifre vardi mesela whatsaap da o kilit programida virus bulastirdi bende sildim acaba hangi program indirsem oyle yapsam bi fikriniz varmi netten dogru düzgün birsey bulamadim

Esiniz dogru yolu bulmus, neden altinda birseyler ariyosunuz? Allah daim etsin. Telefon sifresine gelince sifrem var ama esim bilir, hiç soylememek gibi bir dusunce aklimdan gecmedi, çok istiyorsa alir bakar kurcalar hiç de rahatsiz olmam.

Esiniz dogru yolu bulmus, neden altinda birseyler ariyosunuz? Allah daim etsin. Telefon sifresine gelince sifrem var ama esim bilir, hiç soylememek gibi bir dusunce aklimdan gecmedi, çok istiyorsa alir bakar kurcalar hiç de rahatsiz olmam.
Ins oyledir ama genelde namazı bi hatasi olunca başlıyor sonra birakiyor tekraren

Samiree nerelerdesin sen epeydir konu açmıyordun merak etmiştim :)))

Senin eşinde iyi olsa yaranamıyor kötü olsa yaranamıyor be samirem.Benim sevgilim şifremi bilir.Kilit olaylarından pek anlamıyorum o açıdan.

Bende anlamis degilim neden böyleyim ben

Konuna gelince demekki hatalarını anlamış sende cok sık boğaz etme adamı.. Şifrenide söylemelisin tabiki,eğer eşin böyle yapsa kıyameti koparırdın.
Hazır aranız da düzelmiş işte ne güzel..

bu eşlerde ne yapsa kabahat.durumun tadını çıkarın.

Bende acaba birşey mi yaptı diye düşündüm.
Ve sorardım.
Ağzından laf almaya çalışırdım ama hissettirmeden.

Şifre konusunda ben erkek arkadasima söylerim oda bana.
Bakarsa baksin ben kendimden eminim.
Birşey bulamaz.
Bulamaya bulamaya vazgeçer.
Bizde öyle mesela..
Artik bakmiyoruz..

Evet birgun oda sifre koyup bana soylemiyecek diye cok korkuyorum diger turlude cok karıştırıyor telimi arkadaslarimin hakkinda yorum yapıyor sinir oluyorum

Her turlu sonuc cikarabilirz.pisman da olmus olabilir..gercekten duzelmiste olabilir.belki cevresinde bu tarz arkadaslari vardir onlardan etkilenmis olabilir..ins daim olur bu tutumu..bu arada elbette esim sifremi biliyor bilmrmesi esler arasnda garip bence

Adam ne yapsa suç
Eşin teline şifre koysa sana söylemese buralar yıkılırdı itiraf et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…