Esimin değişikliği

Eğer vicdan azabı çekiyorsa seninde vicdan azabına azap kat yani kocacım ne kadar iyisin işte seni çok seviyorum çok güveniyorum herşeyimsin de hem seni daha çok sever o vicdan azabıyla. Eğer öyle bir şey yoksa yine sever

Benim telefonum şifresiz şifresi olsa bile söylerim kurcalarsa kurcalasin rahatsız olmam. Allah kocanı doğru yoldan ayirmasin inşallah.

Esin ne güzel düzelmis daha ne şükür et. Şifreye gelince karı kocanın telinde şifre olmasi bana göre doğru degil

Esin ne güzel düzelmis daha ne şükür et. Şifreye gelince karı kocanın telinde şifre olmasi bana göre doğru degil
Ins duzelmistir benimde icim rahat etmiyor sifre konusunda ama esim cok kurcaliyor bende kıskanç birisi oldugum icin rahatsiz oluyorum neye bakti kime bakti diye

a) yaşlılık alametleri
b) doğru yolu bulmuş
c) hormonal bi dalgalanma
d) hiçbiri

tel ime şifre koysam bizim iş boşanmaya kadar gider zaar

Bizde sifre var.cocuklar icin koyuyoruz.yoksa girib mesaj gilan atiyorlar.buyuk kizim ogreniyor sifreyi her seferinde degistiriyorum.ama bilirz bir birimizin sifresini.benimki eskiden pek merakliydi.bende takmadim.gecti o donemi.artik girmez.bende tabii girmem onun teline.

Şifreyi soylesem icim hic rahat etmeyecek bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…