- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi Samire tmv
-
O zaman oda koyarsa kizmiycaksin.Şifreyi soylesem icim hic rahat etmeyecek bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim
Benimde sakladigim birsey yok ama mesela arkadaslar sacma sapan resim gonderiyorlar deli gibi bide hadi facebooktan insragramdan cikis yapabilirim ama whatsaapdan herkesin profili gözüküyor onuda ben istemiyorumBenim telimdede şifre yok her daim teller elimizdedir gizlimiz saklımız yok isyerse okusun bende okurum sakladığım bişey yok onunda
O zaman ben kızarımO zaman oda koyarsa kizmiycaksin.
Tamam ama yapamıyorum aklim hep tl de kalacak neye bakiyor falan diyeEşinin değisikliği daim olur inşallah. Tabi bu umarım bir pişmanlık değildir de akıllanmaktır
Şifre koyma telefonuna saklıcak bişeyin yokmuş bırak bakarsa baksın. Eşin de koyarsa, eşim ne haltlar karıştırıyor diye yıkarsın buraları
Canım baksın dert etcek bisey yok bunda. Bizim de telefonlar ortadadır. Kız arkadaşlarınla özel konuşman varsa da silersin whatsapptan.Tamam ama yapamıyorum aklim hep tl de kalacak neye bakiyor falan diye
Ama ben kiskanirim bide guvenmiyorum esimeCanım baksın dert etcek bisey yok bunda. Bizim de telefonlar ortadadır. Kız arkadaşlarınla özel konuşman varsa da silersin whatsapptan.
prolaktin, insülin, troid gibi hormonların dengesinin bozulması depresyon yada duygusallaşma yapabiliyor diye biliyorumHormonal dalgalanma nasil oluyor
Hmm olabilirprolaktin, insülin, troid gibi hormonların dengesinin bozulması depresyon yada duygusallaşma yapabiliyor diye biliyorum
Tartistigimizda netten sacma seylere bakinca meselane gibi hatalari olunca basliyor namaza esiniz..
Herhalİmana geldi demek ki
Hımmm öyleyse bi hata daha yapmış olabilir diyosunIns oyledir ama genelde namazı bi hatasi olunca başlıyor sonra birakiyor tekraren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?