Esimin değişikliği

Benim telimdede şifre yok her daim teller elimizdedir gizlimiz saklımız yok isyerse okusun bende okurum sakladığım bişey yok onunda

Benim telimdede şifre yok her daim teller elimizdedir gizlimiz saklımız yok isyerse okusun bende okurum sakladığım bişey yok onunda
Benimde sakladigim birsey yok ama mesela arkadaslar sacma sapan resim gonderiyorlar deli gibi bide hadi facebooktan insragramdan cikis yapabilirim ama whatsaapdan herkesin profili gözüküyor onuda ben istemiyorum

Eşinin değisikliği daim olur inşallah. Tabi bu umarım bir pişmanlık değildir de akıllanmaktır
Şifre koyma telefonuna saklıcak bişeyin yokmuş bırak bakarsa baksın. Eşin de koyarsa, eşim ne haltlar karıştırıyor diye yıkarsın buraları

Tamam ama yapamıyorum aklim hep tl de kalacak neye bakiyor falan diye

Bir Müslüman olarak üzerine düşen vazifesini yerine getirmesi çok normal. Umarım daim olur

Namaza başlaması güzel bir şey bence altında bir şey aramayın dini vazifesini yerine getiriyor.. Birde şifre olayı biraz abartı değil mi eşiniz sonucta. Benim de şifre vardır ama sevgilim bakmak istediği zaman şifreyi girerim. Şifreyi de evdekiler lap diye alıp bakmasın diye koymuştum evli olsam koymazdım sonuçta gizli saklım yok.

Eşini en iyi sen tanırsın
Gelişmeler olumlu görünüyor ama niye ağlıyo anlamadım

Telefonumda tuş kilidi var sadece, onu da beraber telefon aldığımızda aynı şekilde ayarlamıştık
Aynı olduğundan biliriz ama kurcalamayız zaten ortalıktadır telefonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…