Eşimin değişimi...

Hayır aslında çok iyi bir insandır...
Bu kez çok umutluyduk tüp bebek tedavisinden çok büyük bir yıkım oldu...
Zaten negatif den sonra ben ona dedim boşanalım senin çocuğun olur boşuna tedavilerle yıpratma beni...
SUSTU SADECE.. eskiden manyakmisin ben seni asla bırakmam derdi...
Defalarca yanlış anladın ben akrabadan örnek verdim dedi ama konuşmuyoruz tek kelime bile etmiyorum..
Bide arkasına sen kimsinki o benim abim demesi içimdeki bağları kopardı.. affedersin yatağına aldigin kadına sahip çıkamayacaksan sen kimsinki diyeceksen başlarım ben öyle erkekliğe...
haykirircasina akan gozyaslarimla ağlıyorum içimden...
O kadar ağır bir diyaloğun ardından sen boşanalım deyince eskisi gibi seni asla bırakmam vs demesi zaten çok zor. Ben ikinizin de aşırı yıpranmış olduğunuzu düşünüyorum. Aslında iyi bir insan diyorsun. Bir insan bir defa yalan söylerse ona yalancı denmez ve affedilir. Eşin de normalde sana değer veriyorsa, sahip çıkıyorsa ağzından anlık çıkan sözlerin affedilebileceğini düşünüyorum. Ama her zaman ailesine karşı ezdiriyor ve ağır konuşuyorsa o zaman durum başka. Genelde iyi bir insan dediğin için bu yorumu yapıyorum. Eşinin pozitif ve negatif yönlerini düşün, gerekirse bir kağıda yaz. Daha sonra kendine eşinin gözüyle bak ve onun sende gördüğü muhtemel pozitif ve negatif yönleri yaz, belki sağlıklı düşünmene yardımcı olur. İlk defa mı sen kimsin ki dedi? 7 yıllık evlilikte neden şimdi dedi? Bence negatif tüp bebeğin psikolojinizi bozması durumu.

Benım namusuma laf edeck eltıyı yerın dıbıne sokarım sız buna susup bıde evlenmıssınız. sen kımsınkı lafını da sıneye cekmısın bellı en ıgrencıde sızın hassas oldugunuz konuya ıgrenc bı yorum yapıyor neden o oyle derken gerek yok gıt sımdı getır cocuk yap dıyıp cıkıp gıtmedınkı evden

Eltime sustugumu nerden çıkardınız ağzına s...m hemde bin beter ettim yaptığına benden özür diledi affetmedim.. anlatamadığım kapı kalmadı rezil ettim onu yaptığına...
Eşime gelince onada lafını bildirdim ben susup oturacak bir tip değilim merak etmeyin..
Ben insani ağzını açtığına bin pişman eden cinsdenim.. işim var maaşım var kimse beni asagilayamaz merak etmeyin...

Az önce forumdan "asla yapmam dediğiniz şey" başlıklı anketli konudan bildirim geldi.
Artık bir konuya yok artık bundan daha kötüsü olamaz demeyi de öğrendim ama şu konuyu okuyunca hemcinsim adına yaşadığım üzüntü çok kötü.
Bazıları insan doğuyor ama insan olmayı öğrenemiyor.
Konu sahibinn kocası olacak kişiye çok pis sövesim var, pislik adam

Sorun çocuğun olmaması değil eşinizin iğrenç tavrı. Ona, eğer değişmezse boşanacağınızı söyleyin ve cidden bunu yapın . İlk olarak baba evine dönün onu bir süre terk edin. Peşinden gelmez seni iknaya çalışmazsa zaten seni sevmiyor demektir

Seni konularından biliyorum ama senin asıl derdin bu kocan olmalıymış o kadar çocuk mevzusuna takılmışsın ki kocanım nasıl bir insan olduğunu görememişsin valla böyle adamdan ne çocuk yaparım ne evli kalırım

Büyük konuşmuyorum ama bana bunları yapan eltinn de kocasınında yüzüne bakmazdım eşimde onların yanındaysa onu boşardım. Çocuk meselesine gelene kadar bunlar var

Hayır aslında çok iyi bir insandır...
Bu kez çok umutluyduk tüp bebek tedavisinden çok büyük bir yıkım oldu...
Zaten negatif den sonra ben ona dedim boşanalım senin çocuğun olur boşuna tedavilerle yıpratma beni...
SUSTU SADECE.. eskiden manyakmisin ben seni asla bırakmam derdi...
Defalarca yanlış anladın ben akrabadan örnek verdim dedi ama konuşmuyoruz tek kelime bile etmiyorum..
Bide arkasına sen kimsinki o benim abim demesi içimdeki bağları kopardı.. affedersin yatağına aldigin kadına sahip çıkamayacaksan sen kimsinki diyeceksen başlarım ben öyle erkekliğe...
haykirircasina akan gozyaslarimla ağlıyorum içimden...
İyi bir insan değilmiş.
Yanlış tanımışsınız yada inanmak istemişsiniz.
Tüp bebel sürecini, yaşadıklarınızı görüp size karşı hassas olması, çevrenizden koruması gerekirken size bunları yaşatmış.
Konularınıız, bu konudaki hislerinizi gören biri olarak ben çoğu zaman ne desem yanlış anlar kırarırım belki diye yazmazdım. Benim tanımadığım bir insana gösterdiğim hassasiyeti hayat arkadaşı gösteremiyor mu?

Eltime sustugumu nerden çıkardınız ağzına s...m hemde bin beter ettim yaptığına benden özür diledi affetmedim.. anlatamadığım kapı kalmadı rezil ettim onu yaptığına...
Eşime gelince onada lafını bildirdim ben susup oturacak bir tip değilim merak etmeyin..
Ben insani ağzını açtığına bin pişman eden cinsdenim.. işim var maaşım var kimse beni asagilayamaz merak etmeyin...
Iyı ozamn sevındım

İlk evliliğim canlandı gözümün önünde 16 yıl iç Anadolu yöresinden bir adam bitmek bilmez çocuk isteği sana eşinin söylediği herşeyi söyledi kabul etmedim sürekli çocuktan ötürü beni suçladı tüp bebek tedavisi aşılamalar ameliyatlar olmadı olmadı en son annemi kaybettim ani bir şekilde o zor günlerimde yine benim yanımda olmadı isyan ettim boşandım benden dolayı olmuyordu 16 yıl çekmediğim aşağılanma kalmadı psikolojik sorunlar yaşadım en son bipolar hastası oldum sana çocuk yönünden bu tarz yaklaşan adamı boşa gitsin ben çok uğraştım adam edemedim sende edemezsin üzgünüm 😔

Uzgunum ama sana soyledikleri yapacaklarinin fragmani..ben olsam cekmezdim bu adami cocuk mevzusu hassastir boyle saygisizca laflari sindirememen cok normal Belki de cocuk olmamasi da hayirdir bir de oyle bak ve zorlama

Evliliğinizin başında böyleyse ilerisini düşünmek istemiyorum. Lütfen çocuk yapmayın onunla.

Benimde olmuyor çocuk benden dolayı 7 yıldır eşim önceleri çok iyi biriydi hep yanımda oldu tedaviler uğraştık ettik o iyi insan benim hep yanımda olan insan bi anda değişti neden değişti anlam veremiyorum artık evde sürekli bi gerginlik oluyor evlilikten sıkıldığını hiç kimseyle uğraşmak istemediğini söylüyor boşanma aşamalarına geldik döndük ama hiç bişey eskisi gibi değil hala aynıyız çocuk meselesine takıyor gibi geliyor bana neye üzüleceğimi bende şaşırdım boşanmaya geliyoruz kabul ediyorum madem hayatını kursun hayatını yaşasın sıkıldıysa ama sonra vazgeçiyor ama kendisini düzeltmiyor ben sabır mı etmeliyim bunlara ne yapacağımı bilemiyorum artık şu dünyada dertsiz insan yok

Benimde olmuyor çocuk benden dolayı 7 yıldır eşim önceleri çok iyi biriydi hep yanımda oldu tedaviler uğraştık ettik o iyi insan benim hep yanımda olan insan bi anda değişti neden değişti anlam veremiyorum artık evde sürekli bi gerginlik oluyor evlilikten sıkıldığını hiç kimseyle uğraşmak istemediğini söylüyor boşanma aşamalarına geldik döndük ama hiç bişey eskisi gibi değil hala aynıyız çocuk meselesine takıyor gibi geliyor bana neye üzüleceğimi bende şaşırdım boşanmaya geliyoruz kabul ediyorum madem hayatını kursun hayatını yaşasın sıkıldıysa ama sonra vazgeçiyor ama kendisini düzeltmiyor ben sabır mı etmeliyim bunlara ne yapacağımı bilemiyorum artık şu dünyada dertsiz insan yok

Aynı şeyleri yaşıyoruz beni en iyi sen anlarsın..
Bişey dediğim zaman duymuyor bile bikere daha söyletiyor hep dalgın aklı karışık..
Bugün benimle konuşmak istedi bende hem konuştum hem ağladım...
Eskisi gibi değil artık hiç bir şey..
Yakında 8 yıllık evli olacağız bu çocuk mevzusu bizi mahfetti...
Sanki sizin dediginiz gibi o adam değil de başka adam var karşımda...
Oysa eskiden bana sarılmadığı ölmediği sevmediği gün yoktu..
Bizde sona geldik...
Bide çok baskı altındayız çevremiz çok konuşuyor laf atiyo çocuk yüzünden dışarı çıkamaz biyere gidemez olduk içimize kapandık...
Hani derler ya sadece yaşayan anlar gerçekten de öyle...

Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya geçmek istiyorum...
7 yıllık evliyim çocuğum olmuyor...
Eşimle nişanlıyken yengesi yani eltim daha hic tanımadan aşağıladı beni..
Dinime.. ve namasuma laf etti..
Kendisi kapali ben açığım diye aşağıladı beni..
Eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlendik niye çıkıyormuşum diye o.... imalarda bulundu kendisi babasının zoru ile evlenmiş..
Basından beri hic sevmedim eltiyi..
Son olaylardan sonra nefret ediyorum ondan ve kaynimdan çünkü eşinin hatalarını görmüyor ne var canım dediyse demiş gözüyle bakıyor...
Eşim kardeşimdir diyip susup o tarafı tutuyor beni sahiplenmiyor en çok zoruma gidende bu..
Bugün tartıştık ve bana dediki o kardeşim sen kimsinki?
O kadar içim acıdı ki...

Geçen gün tüp bebek konularını konuşuyorduk 2 negatif denemem var..
Esimin bi akrabası karısının çocuğu olmayınca başka bir kadınla çocuk yapmış adam o çocuğu eve getirmiş kadından dolayı çocuk olmayınca..
Bana dediki senin imkansız olsa çocuğun olmasa imam nikahi ile alırdım birlikte olup çocuk yapardım bizim çocuğumuz da olurdu..
Sonra o kadını boşol diyip boşardım dedi...
Bende dedimki sen manyakmisin bunu kim kabul eder resmen kuma..
Boşanırım tabiki dedim nasıl iğrenç bir teklif bu midem bulaniyo artık ondan.. ben çıkışınca da yok sen yanlış anladın senin yumurtan var rahimin var dedi... Öyle birşey zaten olmaz dedi...
Kendine cok güveniyor çünkü doktor dediki diğer erkeklerin spermleri 1 se senin 5...
Çok fazla ve kaliteli.. yani benden dolayı olmuyormus öyle ima ediyor.. Bende dedimki senden dolayı olmasa ben başka adamla çocuk yapıp getirsem dedim manyakmisin sen doğru konuş dedi... sana gelince normal bana gelince doğru konuş... hiç sağlıklı düşünemiyorum iyi değilim..
Kafam allak bullak size danışmak istiyorum..
Çok üzgünüm çok kırgınım...
Gün geçtikçe değişiyor...
Artık samimiyetine sevgisine inanmıyorum..
Babam vermiyordu beni ona..ben onun için ne sıkıntı lar çektim... Yazık geçen yıllarıma... emeklerime yazık... 😭
Bence cocuk işini biraz rafa kaldir derim. Esinin mantigini hiic dogru bulmadm evlat ediniriz demek varken niye o yolu tercoh edecegini acikca size belirtti bence oturup duzgun bi seklde konusun

Çocuğunuzun olmaması eşinizle sizin imtihanınız. Sizin çocuğunuz olup işinizden kaynaklı da olmayabilirdi bu. Stres yapmayın çocuk olsa bile siz böyle bişeli teklif eden birisiyle mutlu olcakmısınız. O düşüncedeki bi insan sürekli aklına gelcek o sevgisinden şüphe ettim bek eşinizin. Kendinize zarar vermeyin stres yapmayın deymicek insanlar için

:KK43: ne kadar zamandır bu şekildesiniz. Ben çok yeni bir mesele olarak algılamıştım sen iyi bir insan filan deyince.

Evet yeni zaten canım..
2 ci negatif ten sonra bizde birşeyler kopmaya başladı... biliyorsun 8 temmuz ikinci tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı...
Önceden böyle değildi...

Belki bosanmayabilirsiniz ama bu adamdan çocuk yapmaktan şu andan itibaren vazgeçerdim. Korunurdum. Ve onun bu aşırı çocuk isteği karşısında ne yapacağına bakardım. Kuma mı alıyor, kimi boşuyor merakla izlerdim.

Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya geçmek istiyorum...
7 yıllık evliyim çocuğum olmuyor...
Eşimle nişanlıyken yengesi yani eltim daha hic tanımadan aşağıladı beni..
Dinime.. ve namasuma laf etti..
Kendisi kapali ben açığım diye aşağıladı beni..
Eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlendik niye çıkıyormuşum diye o.... imalarda bulundu kendisi babasının zoru ile evlenmiş..
Basından beri hic sevmedim eltiyi..
Son olaylardan sonra nefret ediyorum ondan ve kaynimdan çünkü eşinin hatalarını görmüyor ne var canım dediyse demiş gözüyle bakıyor...
Eşim kardeşimdir diyip susup o tarafı tutuyor beni sahiplenmiyor en çok zoruma gidende bu..
Bugün tartıştık ve bana dediki o kardeşim sen kimsinki?
O kadar içim acıdı ki...

Geçen gün tüp bebek konularını konuşuyorduk 2 negatif denemem var..
Esimin bi akrabası karısının çocuğu olmayınca başka bir kadınla çocuk yapmış adam o çocuğu eve getirmiş kadından dolayı çocuk olmayınca..
Bana dediki senin imkansız olsa çocuğun olmasa imam nikahi ile alırdım birlikte olup çocuk yapardım bizim çocuğumuz da olurdu..
Sonra o kadını boşol diyip boşardım dedi...
Bende dedimki sen manyakmisin bunu kim kabul eder resmen kuma..
Boşanırım tabiki dedim nasıl iğrenç bir teklif bu midem bulaniyo artık ondan.. ben çıkışınca da yok sen yanlış anladın senin yumurtan var rahimin var dedi... Öyle birşey zaten olmaz dedi...
Kendine cok güveniyor çünkü doktor dediki diğer erkeklerin spermleri 1 se senin 5...
Çok fazla ve kaliteli.. yani benden dolayı olmuyormus öyle ima ediyor.. Bende dedimki senden dolayı olmasa ben başka adamla çocuk yapıp getirsem dedim manyakmisin sen doğru konuş dedi... sana gelince normal bana gelince doğru konuş... hiç sağlıklı düşünemiyorum iyi değilim..
Kafam allak bullak size danışmak istiyorum..
Çok üzgünüm çok kırgınım...
Gün geçtikçe değişiyor...
Artık samimiyetine sevgisine inanmıyorum..
Babam vermiyordu beni ona..ben onun için ne sıkıntı lar çektim... Yazık geçen yıllarıma... emeklerime yazık... 😭
Vahhh bacım. Ne denir blmıyorum ki :( bence bu insandan cocukta yapmyın ınsan yasamayına blmıyor

Back
X