Eşimin değişimi...

Amma boş konuşmuş. Çok fazla arabesk film izliyor bence.
Hangi kadın acaba doğurup da verir çocuğunu babası başka kadınla büyütsün diye. Farazi boş saçma sapan bir laf yani.
Canınızı yakmayı amaçlamış sanki. Canınızı böyle boş laflar için sıkmayın.

Bi akrabası yapmış kadın kabul etmiş hiç yumurtası olmayınca demişki başkasının çocuğunu alana kadar hiç olmazsa senin çocuğunu büyütelim birimizden birinin olsun..
Para verip kadın bulmuşlar kadın para karşılığı çocuğu doğurup vermiş gayrı müslim olduğu için zina ya girer bari imam nikahla alsaymış dedi.. madem böyle karar vermişler ben olsam imam nikahi ile yapardım dedi.. bende dedimki o kadın salakmis kabul etmiş ben kabul asla etmem... boşanırım daha iyi dedim..
ŞUAN AYNI EVIN IÇİNDE KONUŞMUYORUZ...
sonumuz yok artık biliyorum...
Sen beni yanlış anladın diyip durdu biseyler soruyor cevap bile vermedim... çok üzgünüm çok kırgınım.. arkasına abisiyle yengesiyle konuşmuyorum bu konu açıldı ben senin ailenle konuşuyorum ama dedi bende benim ailemden kimse senin dinine namusuna laf etmedi dedim.. konuşurum tabi o kardeşim SEN KIMSINKI DEDI..
Merak etme sana kim olduğumu öğretcem dedim... yazıklar olsun... çok üzgünüm çok kırgınım...

Bi akrabası yapmış kadın kabul etmiş hiç yumurtası olmayınca demişki başkasının çocuğunu alana kadar hiç olmazsa senin çocuğunu büyütelim birimizden birinin olsun..
Para verip kadın bulmuşlar kadın para karşılığı çocuğu doğurup vermiş gayrı müslim olduğu için zina ya girer bari imam nikahla alsaymış dedi.. madem böyle karar vermişler ben olsam imam nikahi ile yapardım dedi.. bende dedimki o kadın salakmis kabul etmiş ben kabul asla etmem... boşanırım daha iyi dedim..
ŞUAN AYNI EVIN IÇİNDE KONUŞMUYORUZ...
sonumuz yok artık biliyorum...
Sen beni yanlış anladın diyip durdu biseyler soruyor cevap bile vermedim... çok üzgünüm çok kırgınım.. arkasına abisiyle yengesiyle konuşmuyorum bu konu açıldı ben senin ailenle konuşuyorum ama dedi bende benim ailemden kimse senin dinine namusuna laf etmedi dedim.. konuşurum tabi o kardeşim SEN KIMSINKI DEDI..
Merak etme sana kim olduğumu öğretcem dedim... yazıklar olsun... çok üzgünüm çok kırgınım...

Eşin terbiyesiz bir insan. Gözyaşına da değmez üzüntüne de...
Benim teyzemin de çocuğu olmadı. Eşi ondan sekiz yaş ufaktı. Teyzem 38 eniştem 30 yaşındaydı evlendiler. Olmadı.
Şu an teyzem 50yaşında.
Bir gün bile ailesi yaşın genç demedi, diyemezdi.
Şimdi teyzem koruyucu aile olmak istiyor eşi istemiyor mesela. İlla çocuk gerekmez aile olmak için biz güzel bir aileyiz diyormuş.
Ben sizin yerinizde olsam maddi gücünüz fe varsa yumurta dondurun. Boşansanız bild yumurtalarınız bekler.

Kafanizin karismasina gerek yok aslinda.Hersey açik ve net ortada.Bana göre eşiniz pisliğin teki ve bu dediğinizi -baska kadindan cocuk- yapacak biri.Dile getirmeye bile utanmamaya baslamis.Boşan derim ama işte bu kk'nin bazi kadinlari ite kaka evliliği götürmeye pek merakli.Siz de öylesiniz sanki.Daha bastan belli etmis ama babanizi geçip evlenmissiniz.Ama bunu düşünün lütfen.Kadinlari damızlık gibi gören bir pislik kocaniz.Size ve kadina verdiği değer bu.Nefret ediyorum böyle erkeklerden.

Sizin yumurtalıklarınız rahiminiz olmasa, gerçekten çocuk sahibi olamasanız düşünecek yani başka bir kadınla evlenmeyi? Bana çok mide bulandırıcı geldi. Çocuk sahibi olmadan, yeniden tüp bebek denemesi yapmadan iyice düşünün derim. Böyle bir adamdan çocuk sahibi olmak istiyor musunuz gerçekten? Evliliği yoluna koymadan çocuk düşünmeyin.

Merhaba arkadaşlar
Hemen konuya geçmek istiyorum...
7 yıllık evliyim çocuğum olmuyor...
Eşimle nişanlıyken yengesi yani eltim daha hic tanımadan aşağıladı beni..
Dinime.. ve namasuma laf etti..
Kendisi kapali ben açığım diye aşağıladı beni..
Eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlendik niye çıkıyormuşum diye o.... imalarda bulundu kendisi babasının zoru ile evlenmiş..
Basından beri hic sevmedim eltiyi..
Son olaylardan sonra nefret ediyorum ondan ve kaynimdan çünkü eşinin hatalarını görmüyor ne var canım dediyse demiş gözüyle bakıyor...
Eşim kardeşimdir diyip susup o tarafı tutuyor beni sahiplenmiyor en çok zoruma gidende bu..
Bugün tartıştık ve bana dediki o kardeşim sen kimsinki?
O kadar içim acıdı ki...

Geçen gün tüp bebek konularını konuşuyorduk 2 negatif denemem var..
Esimin bi akrabası karısının çocuğu olmayınca başka bir kadınla çocuk yapmış adam o çocuğu eve getirmiş kadından dolayı çocuk olmayınca..
Bana dediki senin imkansız olsa çocuğun olmasa imam nikahi ile alırdım birlikte olup çocuk yapardım bizim çocuğumuz da olurdu..
Sonra o kadını boşol diyip boşardım dedi...
Bende dedimki sen manyakmisin bunu kim kabul eder resmen kuma..
Boşanırım tabiki dedim nasıl iğrenç bir teklif bu midem bulaniyo artık ondan.. ben çıkışınca da yok sen yanlış anladın senin yumurtan var rahimin var dedi... Öyle birşey zaten olmaz dedi...
Kendine cok güveniyor çünkü doktor dediki diğer erkeklerin spermleri 1 se senin 5...
Çok fazla ve kaliteli.. yani benden dolayı olmuyormus öyle ima ediyor.. Bende dedimki senden dolayı olmasa ben başka adamla çocuk yapıp getirsem dedim manyakmisin sen doğru konuş dedi... sana gelince normal bana gelince doğru konuş... hiç sağlıklı düşünemiyorum iyi değilim..
Kafam allak bullak size danışmak istiyorum..
Çok üzgünüm çok kırgınım...
Gün geçtikçe değişiyor...
Artık samimiyetine sevgisine inanmıyorum..
Babam vermiyordu beni ona..ben onun için ne sıkıntı lar çektim... Yazık geçen yıllarıma... emeklerime yazık... 😭
Hem size hem kiralık anne gibi kullanacağı kadına karşı terbiyeaizlik etmiş. Bu adam çocuk lazım değil. Boşan gitsin. İyikide olmamış çocuğun. Düşünceye bak. Birde başka bir kadını kullanip çocuk sahibi olacak ve boş ol deyip kapıya koyacak. Ne adi bir insanmış eşin.

Sanki eşiniz çocuk için sizi suçluyor ve bence başka kadınla ya beraberliği var ya da başkasından çocuk yapma peşinde. Yakında elinde bir bebekle gelirse şaşırmayın.
Açıkçası bunlar yenilir yutulur laflar değil, çocuk yokken boşanmayı düşünün. Eşinizin kafa yapısı belli.

Demekki esinde kaynında eltinin zihniyetinde. Yoksa hak vermezlerdi ona. Ya da sana sen kimsin ki demezdi esin. Niye çocuk yapmaya uğraşıyorsun bu sorunları halletmeden

Kesinlikle katılıyorum.
Allah dağına göre kar verirmiş
böyle bir insanla aynı yolda yürümek çok zor.
bence konu Eltinden ziyade kocanda.
Yıpratma kendini boşan.

Böyle bir adamdan çocuğunuzun olmaması bir avantaj şans belki. Allahin sevdiği kulusunuz bence

Allah yardımcınız olsun aileler sıkıntı olunca sende sıkıntı yaşıyorsun malesef bende çok yaşadım eşim ne zaman ki bizim aile olduğumuzu anladı sonra düzeldi herşey.. Çok ağır Bi laf gerçekten herkes sineye çekemez. Ki sonrasında da hatasını anlamamış..

Bu pis zihniyetli adamdan boşanmayıp bir de çocuk yapmayı denerseniz kendinize saygınız yok demektir.
Böyle bir kötülüğü sakın sakın yapmayın kendinize.
Boşanın size değer veren insanlarla birlikte olun.
Kendi kıymetinizi bilin.
İlerde çok dövünür ağlarsınız.
Bunu aklından geçirmek bir yana utanmayıp söylemesi size zerre kadar saygısının ve sevgisinin olmadığının ispatıdır.
Yazık etmeyin kendinize gözünüzü açın.

ISSIZZ ISSIZZ canım çok üzüldüm çok kötü bir diyalog olmuş. İkiniz de bu süreçte çok yıprandığınız için mi oldu bu diyalog yani daha yeni negatif aldınız çok uğraştınız bu tedavi için ve belki de şu an ikiniz de sağlıklı düşünemiyorsunuz. Psikolojide böyle bir şey var, çiftler beraber canla başla özellikle çocuk ile alakalı bir meselede uğraşırken -gerek bebek tedavisi gerek hasta bir çocuğun tedavisi- hemen hemen her çiftte karşı tarafı suçlama ve buna benzer ağır diyaloglar görülür. Eşin çok ağır bir laf etmiş. Lafın ağırlığını da sen ona karşılık verince anca anlamış. Buna benzer olaylar daha önce de yaşamış mıydınız? Eğer önceden beri böyleydiyse bir şey diyemem ama dikkat edin genelde işler kızışınca insanlar dengeli hareket edemeyebiliyor ve çoğu insan sonrasında telafi ediyor. Ben bu tarz durumlarda acele karar verilmesi taraftarı değilim. Çiftler kendilerine zaman verip rahatlamalı ve boşanma benzeri kararlar daha dingin zamanlarda verilmeli. Eşin ailesi ne yaparsa yapsın belirleyici olan eştir. Eş her zaman böyle miydi yoksa negatif tüp bebek sonucundan sonra tek seferlik bir hataya mı düştü bu sorgulanmalı.

Merhaba arkadaşlar
Eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlendik niye çıkıyormuşum diye o.... imalarda bulundu kendisi babasının zoru ile evlenmiş..
Son olaylardan sonra nefret ediyorum ondan ve kaynimdan çünkü eşinin hatalarını görmüyor ne var canım dediyse demiş gözüyle bakıyor...
Eşim kardeşimdir diyip susup o tarafı tutuyor beni sahiplenmiyor en çok zoruma gidende bu..
O kadar içim acıdı ki...

Esimin bi akrabası karısının çocuğu olmayınca başka bir kadınla çocuk yapmış adam o çocuğu eve getirmiş kadından dolayı çocuk olmayınca..
Bana dediki senin imkansız olsa çocuğun olmasa imam nikahi ile alırdım birlikte olup çocuk yapardım bizim çocuğumuz da olurdu..
Boşanırım tabiki dedim nasıl iğrenç bir teklif bu midem bulaniyo artık ondan.. ben çıkışınca da yok sen yanlış anladın senin yumurtan var rahimin var dedi... Öyle birşey zaten olmaz dedi...
Kendine cok güveniyor çünkü doktor dediki diğer erkeklerin spermleri 1 se senin 5...
Çok fazla ve kaliteli.. yani benden dolayı olmuyormus öyle ima ediyor.. Bende dedimki senden dolayı olmasa ben başka adamla çocuk yapıp getirsem dedim manyakmisin sen doğru konuş dedi... sana gelince normal bana gelince doğru konuş... hiç sağlıklı düşünemiyorum iyi değilim..
Babam vermiyordu beni ona..ben onun için ne sıkıntı lar çektim... Yazık geçen yıllarıma... emeklerime yazık... 😭
Eltinden once kocanın tavrını cekme 7yıl az bir süre degil evet ama ben olsam oyle bir kocadan cocuk yapmak icin ugrasmaz ve bosardım kotu gunumde destek olmayan kocayı ıyı gunumde yanımda gorsem ne olur gormesem ne olur? Acını anlıyorum ama bu yola bu sahısla devam edersen daha buyuk acılar cekersın. Tum acını bir kenara bırak onsuz dahada guzel mutlu belkide cocuklu bir hayatın olabilir bunu dusun ve ayrıl derim canım

Aile terapistleri dahi defalarca iki tarafı uzun uzun dinledikten sonra 'bir evlilik sağlıklı bir şekilde devam edebilir mi, devam edebilirse çiftlerin kendini geliştirip değiştirmesi için neler yapması gerekir' gibi sorulara anca cevap verebiliyorlar. Bi ara tekrar tüp bebek için merkez filan arıyordun, aranız düzelse dahi tüp bebekten önce psikolojik danışmanlık almayı düşünebilirsiniz bence. Çünkü yazdıklarını ben sürekli takip ediyorum ve bu ruh halinde senin de sağlıklı davranabileceğinden şüpheliyim.

Merhaba arkadaşlar
O kadar içim acıdı ki...

Olana allah veriyo çocuğu çalışıp kazanılan bişey değil övünülecek bişeyde değil.

Olmayana kurban olduğum vermiyo.
Bu çocuk olayını kullanan kadını bununla ezmeye aşağılamaya çalışanlar nefret ediyorum.
İnsan değiller başka açıklaması yok.
Eşinin kafası baya karışmış hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar
O kadar içim acıdı ki...

Nasıl bir zır cahille evli olduğunuzun farkında mısınız
Resmen yoklama geçmiş size
Çocuk olmamışsa vardır her işte bir hayır, yol yakınken bırakın bu adamı

Bu adamdan cocuk yapıp bı adamla hayatına devam etmeyi istemekten emin misin? Öyleyse pes derim!

ISSIZZ ISSIZZ canım çok üzüldüm çok kötü bir diyalog olmuş. İkiniz de bu süreçte çok yıprandığınız için mi oldu bu diyalog yani daha yeni negatif aldınız çok uğraştınız bu tedavi için ve belki de şu an ikiniz de sağlıklı düşünemiyorsunuz. Psikolojide böyle bir şey var, çiftler beraber canla başla özellikle çocuk ile alakalı bir meselede uğraşırken -gerek bebek tedavisi gerek hasta bir çocuğun tedavisi- hemen hemen her çiftte karşı tarafı suçlama ve buna benzer ağır diyaloglar görülür. Eşin çok ağır bir laf etmiş. Lafın ağırlığını da sen ona karşılık verince anca anlamış. Buna benzer olaylar daha önce de yaşamış mıydınız? Eğer önceden beri böyleydiyse bir şey diyemem ama dikkat edin genelde işler kızışınca insanlar dengeli hareket edemeyebiliyor ve çoğu insan sonrasında telafi ediyor. Ben bu tarz durumlarda acele karar verilmesi taraftarı değilim. Çiftler kendilerine zaman verip rahatlamalı ve boşanma benzeri kararlar daha dingin zamanlarda verilmeli. Eşin ailesi ne yaparsa yapsın belirleyici olan eştir. Eş her zaman böyle miydi yoksa negatif tüp bebek sonucundan sonra tek seferlik bir hataya mı düştü bu sorgulanmalı.

Hayır aslında çok iyi bir insandır...
Bu kez çok umutluyduk tüp bebek tedavisinden çok büyük bir yıkım oldu...
Zaten negatif den sonra ben ona dedim boşanalım senin çocuğun olur boşuna tedavilerle yıpratma beni...
SUSTU SADECE.. eskiden manyakmisin ben seni asla bırakmam derdi...
Defalarca yanlış anladın ben akrabadan örnek verdim dedi ama konuşmuyoruz tek kelime bile etmiyorum..
Bide arkasına sen kimsinki o benim abim demesi içimdeki bağları kopardı.. affedersin yatağına aldigin kadına sahip çıkamayacaksan sen kimsinki diyeceksen başlarım ben öyle erkekliğe...
haykirircasina akan gozyaslarimla ağlıyorum içimden...

Hayır aslında çok iyi bir insandır...
Bu kez çok umutluyduk tüp bebek tedavisinden çok büyük bir yıkım oldu...
Zaten negatif den sonra ben ona dedim boşanalım senin çocuğun olur boşuna tedavilerle yıpratma beni...
SUSTU SADECE.. eskiden manyakmisin ben seni asla bırakmam derdi...
Defalarca yanlış anladın ben akrabadan örnek verdim dedi ama konuşmuyoruz tek kelime bile etmiyorum..
Bide arkasına sen kimsinki o benim abim demesi içimdeki bağları kopardı.. affedersin yatağına aldigin kadına sahip çıkamayacaksan sen kimsinki diyeceksen başlarım ben öyle erkekliğe...
haykirircasina akan gozyaslarimla ağlıyorum içimden...
Bence affedemicek gibiyseniz boş yere yıpratmayın kendinizi boşanmak için konuşun yada evlilik terapistine gidin

Benım namusuma laf edeck eltıyı yerın dıbıne sokarım sız buna susup bıde evlenmıssınız. sen kımsınkı lafını da sıneye cekmısın bellı en ıgrencıde sızın hassas oldugunuz konuya ıgrenc bı yorum yapıyor neden o oyle derken gerek yok gıt sımdı getır cocuk yap dıyıp cıkıp gıtmedınkı evden

Back
X