- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.253
- 333
Ah canım ya çok zor. Neredeyse bir ay olacak artık toparlanmanız lazım. Bence de arkadaş demiş ya bekle bakalım bu aşırı çocuk isteği nereye varıyor. Zaten daha yeni negatif almışken yeni bir tedavide acele etmemek daha iyi ki sen de 6 ay dinleneyim filan diyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bence eşinle güzelce konuş çocuksuz da mutlu olabiliriz ben tedavilerden yoruldum filan de ama bunu derken depresif modda olma ondan da erkekler çok etkileniyorlar. Çocuksuz da gerçekten mutlu olabileceğini göster. O da zaten yeni bu ruh haline geldiyse belki çıkar o moddan seni rahat görünce. Ama ısrarla tedavi çocuk filan tutturursa seni tedaviye zorlarsa veya ne bileyim yine öyle bir talihsiz diyalog yaşanırsa anlarsın o zaman demek ki her şey çocuk olma ihtimalinden dolayı iyi gidiyormuş. Benim tahminim eğer 7 yıllık evliliğiniz genel itibariyle iyi gittiyse 8 temmuzdan bu yana yaşadıklarınızı da atlatacaksınız. İnan her kelimemde seni üzmeden yaşadıklarını anlamaya çalışarak yazmaya çalışıyorum. Nedense bu konuyu okuduğumdan beri kafamda dönüyor senin derdin. Ben de 8 yıldır uğraştığım için sana çocuksuz da mutlu olmak vs derken öyle kafadan atmıyorum yani inanarak söylüyorum. İnsan bebek için uğraşırken yıllarını kaybediyor. Mutlu vakitler geçirmek için zaman o kadar az ki... Bu güzel yılları çocuk olmuyor diye kafaya taka taka heba ediyoruz inanEvet yeni zaten canım..
2 ci negatif ten sonra bizde birşeyler kopmaya başladı... biliyorsun 8 temmuz ikinci tüp bebek tedavisi negatif ile sonuçlandı...
Önceden böyle değildi...