• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin dengesiz halleri...

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Daha 10 dakika önce tv seyrederken yanıma yanaşıp sirinlikler yapıyordu. Güzel güzel tv izliyorduk. Sonra koltukların yerini değiştirmemiz lazım dedim ben tek basina degistirmeyim çocukla diye hadi değiştirelim dedik. Ama koltuklar öyle ağır ki kaldıramadım esimin de bel fıtığı var... dur halıyı kaldıralım bilmem ne derken bana da sinirlendi. Laf söylemeye başladı. Dedim ne yapmamı istiyorsun onu soyle. O da fazla konuşma en iyisi dışarı çık dedi.... ben de napiyorsan yap diye sinirlendim odaya geldim. Bikac ev işi daha yaptı o hırsla ve yanima gelmedi obur odaya yattı. Simdi bu trip bikac gun devam edecek eminim. Onceden olsa hadi kusluk olmasin diye giderdim yanina ama hiic icimden gelmiyor artık. Haksız olan ben miyim yoksa bu saçma sapan olaydan bile bana sinirlenecek ve trip atacak fırsat yaratan eşim mi...

Bel fıtığı olan adama koltuk taşitmakta düşüncesizlik ama.

Gene sesini çıkarmamış kalkmış adam.

Eşiniz bel fıtığıymış yani Haftasonu uygun vakitte yaptırabilirdiniz güzel anın tadını bozmuşsunuz biraz.Eşiniz de kinci biri galiba küslükleri böyle uzun tutuyorsa karşılıklı işiniz zor.Allah kolaylık versin.

Eşinizin tavrı yanlış tabii ki ama bence bel fıtığı olan bir insandan ağır koltukları kaldırmasını istememelisiniz.
Aslında koltukların o kadar ağır olduğunu bilmiyordum. Çünkü halıları kaldırıp çekiyorum ben tek basima. Ama halinin üstünde kaldırmaya kalkışınca ikimiz de sakatlanacaktik. Dur halıyı kaldıralım dememe be sinirlenip kendi başına halletti ve trip atıp gitti

Eşiniz bel fıtığıymış yani Haftasonu uygun vakitte yaptırabilirdiniz güzel anın tadını bozmuşsunuz biraz.Eşiniz de kinci biri galiba küslükleri böyle uzun tutuyorsa karşılıklı işiniz zor.Allah kolaylık versin.
Evet malesef....

Eşimin de belinde problem var, normalde yardımcı olan bir insan ama bazen beline bir ağrı girince çok sinirli oluyor, haliyle yardım isteyen, o işi ona yaptıran kimse ona saydırıyor laflarını. Ben de payımı aldım birkaç kez :D Canı yanmış olabilir, bir sorun derim iyi mi değil mi diye, birden canının yanmasıyla size kızmış olabilir, bence ayrı yatmayın bu sebepten, iki taraf da suçsuz.

Eşimin de belinde problem var, normalde yardımcı olan bir insan ama bazen beline bir ağrı girince çok sinirli oluyor, haliyle yardım isteyen, o işi ona yaptıran kimse ona saydırıyor laflarını. Ben de payımı aldım birkaç kez :KK70: Canı yanmış olabilir, bir sorun derim iyi mi değil mi diye, birden canının yanmasıyla size kızmış olabilir, bence ayrı yatmayın bu sebepten, iki taraf da suçsuz.
Haklisiniz öyle düşünmemiştim. Teşekkürler yorumunuz için...

bel fıtıgı berbat bıseydır acısıbı ceken bılur sen kaldıracak gıbı yapıp kaldıramamıssın o sırada esıne fazla yuk helmıstır ya da bsta bulundıguu ıcın yuk ona agır gelıp belı avımıstır can havlıyle sınırlenmıstır hıc canı acımasa bıle en ufak dıkkatsızlıkte nuks eden berbat agrınun gelmesınden krkup asırı tepkı vermıstır ve bunlar nrmaldır bence agır ıslerı sadece ona yıkmayın kardesını falan cagırın ve sız bırakın ıkı erkek halletsın benım de koktuklarım cok agır temızlık yaparken ıtıp kakıyrum odadan odaya tasınması gerektıgınde bırılerını bulup hallettırıyrum ben grmıyrum hıc o tpa snucta kadın gucu bellı erkek gucu bellı

Bu erkekler artik sapittilar ben onu anliyorum.Bende konu actim simdi. Yok ya kadin erkek esit dedik. Bunlar firsat bu firsat herseyi kadina yiktilar.eskiden bi is bolumu vardi. Erkek calisir ,kadin ev isi yapip cocuk bakardi. Simdi hem calisiyosun,hem ev isi yapiyorsun ,hem cocuk yapiyorsun, esini hos tutup istediklerini yapiyorsun bide ustune trip yiyorsun. Yine adamlar memnun degil. Daha napalim ? Kole mi olalim.

Daha 10 dakika önce tv seyrederken yanıma yanaşıp sirinlikler yapıyordu. Güzel güzel tv izliyorduk. Sonra koltukların yerini değiştirmemiz lazım dedim ben tek basina degistirmeyim çocukla diye hadi değiştirelim dedik. Ama koltuklar öyle ağır ki kaldıramadım esimin de bel fıtığı var... dur halıyı kaldıralım bilmem ne derken bana da sinirlendi. Laf söylemeye başladı. Dedim ne yapmamı istiyorsun onu soyle. O da fazla konuşma en iyisi dışarı çık dedi.... ben de napiyorsan yap diye sinirlendim odaya geldim. Bikac ev işi daha yaptı o hırsla ve yanima gelmedi obur odaya yattı. Simdi bu trip bikac gun devam edecek eminim. Onceden olsa hadi kusluk olmasin diye giderdim yanina ama hiic icimden gelmiyor artık. Haksız olan ben miyim yoksa bu saçma sapan olaydan bile bana sinirlenecek ve trip atacak fırsat yaratan eşim mi...
Adam yanına yanaşmış sen koltuk çekelim demişsin :) hemde bu saatte. Kullanılmış red edilmiş hissetmiş olmalı. Başka planları vardı besbelli :KK48:

Adamın bel fıtığı var ve karısıyla tatlı tatlı cilvelesirken kalk koltukların yerlerini degistirelim demenize tamam demesi bile çok bence.Tam moda girmisken bi seyler isteyen insanlar beni de ifrit eder ne gerek vardı yani çok mu elzemdi?

Hazır şirinlik yapmışken dur evin bir iki işini de hallettireyim diye düşünmüşsünüz ama elinizde patlamış:KK53:
Olur böyle şeyler, tabi sizde suç değil ama zamanlamada sıkıntı var sanki

Back
X