Eşimin dengesiz hareketleri..

bazı insanlar uykusu varken başka bi şeye dönüşürler içlerindeki canavar ortaya çıkar;kendimden biliyorum...bence üstüne gitmeyin büyütcek bişey yok adam yorulmuş ve dinlenmek istemiş empati azcık empatii

iyi de 11 den sonra çay mı içilir

o dizinin reklam arası yok mu

çayı o arada demledin adamı çağırdın da o gelmedi mi

sen dizi izlerken o da müzik nasıl dinlesin aynı yerde

uyuyan adam kaldırılıp daha çay içecektik denir mi

gece olmuş zaten yatın uyuyun işte

uyuyan adamı uyandırıp sonra da çayı iç ay döktün vs vs deyince o da uykulu hali ile terslemiş işte

ilgi beklentiniz ilginç

çay içecektik daha cümleniz de klasik daha karpuz kesecektik geyiği vardır ya ona benzemiş biraz

Ben asla dizi izlemem sevmem, diziler mantar gibi her kanalda 2 şer 3 er yetişmek anlamak takip etmek mümkün değil. Boşa zaman kaybı. Biz akşam yemeğinden sonra oğlumu anneannesine bırakıp dışarı çıkıp bir yerde bir çay kahve içip hava alıyoruz. YAda evde bir film koyup izliyoruz . Ben olsam dizimi internetten gündüz izler, gece eşim ile vakit geçirirdim

esıne karsı hıc saygın yok anladıgım kadarıyla
bence esın degıl dengesız olan sensın
11 de cay demlemekde neyın nesı adamla dalga gecer gıbı
ıyı yıne ıcmıs esın o cayı baska koca olsa alır kafandan asıgı boca ederdı

saat 11 de çay mı içiyorsunuz .
eşim de cuma geceleri 8 den 11 e kadar dizi izler , ben de yatak odasına gecer telle oyalanırım
O da arada sizin gbi yanıma gel falan der ama dizi beni baydıgı için tahammul edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…