• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin derdi ne benimle?

Öncelikle Allah çıktığın bu yolda emeğininin hakkını hayırlısını verir inşallah..
Tavrını halini çok beğendim.
Bu sabrını ve olaylara eşine bakış açını hiç değiştirme..:16:
Eşin belliki senden ilgi alaka bekliyo.
Ama senin üzerine düşmeyle ilgili bi problemi var ilgi olabilir yada senin ondan iyi olacağın düşüncesiyle kendini evin reisliğinden atılmak üzere oluşu düşüncesi olabilir :)
Yani bir çok sebebi olabilir.
Erkekler evde güçlü olduğunu bilmek ister.
Yani evin erkeği modelini giymek ister.
Gayet de hakları
Bizim ev hanımlığımızda ev işlerine veya kadınlığımıza ortak düşecek bi durum olduğunda nasılki sinirleniriz istemeyiz erkek de aynı şekilde..
Yani evde herkes kendi üzerine düşen rolü oynamalı.
Bunun tersini hissedince eşin sana verdirdiği karardan biraz kaygı duymuş sanırım.
Ama bunu geçirmek de sana bağlı tatlım..
Allah bi ömür mutlu mesut etsin inşallah..

Sordum tabiki cnm, ben herseyin konusulmasindan ve konusularak halledilmesinden yanayim.
Sorun, bu aksam fazla iyi olmammis.
içten içe kızdıgı nefret besledıgı bıse var bence,normalde ınsan eşi mutlu dıye sevınır...
geçmişte unutlamayacak bı sorun yaşadınızmı,sebebı buda olabılır
hıcbı sebeb yoksa eger,bu ınsan normal degıl,sanırım acı vermekten zevk alıyor:53:

Sordum tabiki cnm, ben herseyin konusulmasindan ve konusularak halledilmesinden yanayim.
Sorun, bu aksam fazla iyi olmammis.
içten içe kızdıgı nefret besledıgı bıse var bence,normalde ınsan eşi mutlu dıye sevınır...
hıcbı sebeb yoksa eger,bu ınsan normal degıl,sanırım acı vermekten zevk alıyor:53:

Amin ins cnm, yazin cok iyi geldi:))
Dedigin gb olabilir, normalde de biraz baskin karakterliyim.
Esime gore fazla sosyal, ceneli, atak, girdigi ortama ayak uyduran vs vs.
Dillerini anlamadigim halde arap komsularim var benim:)
Birde bunlarin uzerine maddi ozgurlukte eklenirse diye cekiniyor olabilir.
Ama ben bu karari kendim icin almadimki, ailemiz icin, ileride belkide olacak evlatlarimizin gelecegi icin.
Kendi de cok iyi biliyor bunu.
Cok fazla konuda sorun yasadik 6ayda.
Ben artik sorun yasamak istemiyorum, sdc huzurlu olmak istiyorum.
Birde o bunu anlasa.

Kpss sayfaniza takilmistim bir ara.
Bizimde arkadaslarla takildigimiz baska bir forum ve sayfamiz var:))
Burada bana ders konusunda yardimci olabilecek biri bile yokken, iki soru bile paylasmak nasil iyi geliyor.
Birde esim anlasa bunu keske.

Yok cnm yaa, hep boyleydi.
Ne zaman keyifli olsak tadimizi kaciracak birsey bulurdu.
Gecmiste ne benimle, ne ailemle, ne de ben onun ailesiyle sorun yasamadik.
Sdc ablasiyla neredeyse 2aydir hic gorusmuyorum.
Bunun icinde benim hakli sebeplerim var ki, kendi istemisti ablasiyla gorusmememi de.

Almanya da degiliz biz cnm.
Arap ulkelerinden birinde, Ummandayiz.
Esimin burada ins firmasinda muh md olarak calisiyor.
Guzel bir isi var, hakkini yiyemem.
Buradaki is bittikten sonra, belki yine burada kalacagiz yada baska bir ulkeye gidecegiz.
Sirket nasil yonlendirirse.
Bizde en azindan birimizin sabit bir isi olursa Turkiyeye kesin donus yapalim diye dusunduk.
Bende bundan dolayi ders calismaya basladim.
Daha dogrusu bu dusunce evlenmeden once bile vardi. Bugune kadar da sikinti cikmiyordu. Ortak alinmis bir karar yani.
O da Turkiyeye donunce ya kendi isine devam edecek ya da baska bir is bulacak. Belli degil daha hicbir sey.
Burada tek basima hazirlaniyorum ben. Etrafimda yardimci olabilecek birilerini gectim, turkce konusan bile yok.
Sinav icin Turkiyeye gelecegim.

pardon canim ya aklimda öyle almanya kalmis nerden kaldiysa.

hmmm anladim am azaten esinin bi meslegi varmis yani türkiyeye dönseniz bile ordada sabit bi isi olur. yani istemiyorsa ders calismani kendisi calissin türkiyedede. allahim ya gerci ne istedigide tam belli degil ya hadi bakalim merak ediyorum bunun altindan ne cikicak ama geliyorlar bu erkeklere. belki öyle bi ruh halidir suanki.

Amin ins cnm, yazin cok iyi geldi:))
Dedigin gb olabilir, normalde de biraz baskin karakterliyim.
Birde bunlarin uzerine maddi ozgurlukte eklenirse diye cekiniyor olabilir.
Ama ben bu karari kendim icin almadimki, ailemiz icin, ileride belkide olacak evlatlarimizin gelecegi icin.
Birde o bunu anlasa.

Burada bana ders konusunda yardimci olabilecek biri bile yokken, iki soru bile paylasmak nasil iyi geliyor.

Cnm bazı zorluklar olucakki kolaylıkların ve mutlulukların değeri bilinsin..
Emek olmadan yemek olmuyo.
Sabret ve bekle..
Merak etme herşey Allah ın izniyle yoluna girer

İnanmıyorum yaa! Zavallı savunmasız bir hayvanın kafasını vuruyor, işkence ediyor ve sen halen "benimle ne derdi" var diyip, bu konuyu atlayabiliyor musun ?

Açıkcası çok sinirlendim ben duruma. İlgi, ilgisizlik, seninle derdinin olup olmadıgını düşünene kadar, o zavallı iki lokmacık savunmasız hayvanın derdine düşmen, en azından vicdan azabı çekmen gerekirdi.

Kusura bakma ama eşim, degil benim kedim, herhangi savunmasız bir cana bile bile kötü muamele edicek, anında çeker giderdim. O savunmasız cana merhamet vicdan göstermeyen inan hiç bir şeye göstermez arkdasım!!!

100% katiliyorum size. Pes vallahi..Ileride cocugunuz oldugunda onuda döverse hic sasirmayin..

amin ins cnm, yazin cok iyi geldi:))
dedigin gb olabilir, normalde de biraz baskin karakterliyim.
birde bunlarin uzerine maddi ozgurlukte eklenirse diye cekiniyor olabilir.
Birde o bunu anlasa.

burada bana ders konusunda yardimci olabilecek biri bile yokken, iki soru bile paylasmak nasil iyi geliyor.

kız sana valla helal olsun ben dogdum buyudum ızmırdeyım evlendım ızmırın farklı bır semtıne geldım 3senedır burdayım benım bıle komsum yok burda yanı varda samımı oldugum ınsan yok meraba meraba bende konuskanım aslında ama:44:araplarla dıl bılmeden vay be cok guzel :46::46:

kandilll, insanlar kendilerini iyi hissetikleri insanların yanında kalmayı tercih etmeliler.

Eşiniz size bunları yapmaya devam ederse mutlaka oturup bir düşünün, bu adamın kişiliği mi bu, yoksa başka bir sorun mu var ?

Sabredip beklemeyin düzelecek diye.. İnanın giden sizden oluyor.İnsan hayata bir defa geliyor.

Sizi üzmesine izin vermeyin.
Bu nasıl yapılır bilmiyorum inanın.
Bu konuda çaresiz oluyor bazen insan, ama uzaktan konuşmaya sıra gelince ''izin verme'' deyilebiliyor sadece.

Bende sadece izin vermeyin diyebiliyorum ve mutlaka eğer gerekirse stop düşmesini kullanın.

Back
X