- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi drdepresyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esinize en kisa zamanda sorumluluk verin. Oturun konuşun artik bu yüke katlanamadiginizi yoruldugunuzu söyleyin. Telefonla oynamasindan rahatsiz oldugunuzu anlatın. Hayattaki sorumluluklari esinizle ve cocuklarinizla paylasin herseyi uzerinize yuk etmeyin.Merhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim 2 tane oğlum var.buyuk oğlumda gelişme geriliği var.kamu.da çalışıyorum.eve ise çocuklara sürekli kosturuyorum.esim eve geliyor direk telefonu alıp oyun oynuyor,boş kaldığında annesigile gitmek istiyor.esimin ailesi maddi manevi sürekli zarar verdiği için çok görüşmek istemiyorum.bugun yine tartışma çıktı biz çekirdek aile vakit geçirmek istiyorum dediğimde,ben kalabalık şamata seviyorum birileri daha olsun diyor.okul öğretmen herşey benim üstümde.kiriliyorum ağlıyorum hayat zaten zor .çok mu hassasım ne yapmalıyım
Güzel şeyler yazmak isterdim ama bunların ben calisiyorum öğretmenim kafam sisti deyip evde yan gelip yatmaları beni deli ediyor bir tanede işten yorgun geldim herşeyim ayağıma gelsin amcası benimde başım da var. Bir yorum yapamayacağım orta yol bulursunuz inşallah boşanmak istemiyorsanız tabikiMerhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim 2 tane oğlum var.buyuk oğlumda gelişme geriliği var.kamu.da çalışıyorum.eve ise çocuklara sürekli kosturuyorum.esim eve geliyor direk telefonu alıp oyun oynuyor,boş kaldığında annesigile gitmek istiyor.esimin ailesi maddi manevi sürekli zarar verdiği için çok görüşmek istemiyorum.bugun yine tartışma çıktı biz çekirdek aile vakit geçirmek istiyorum dediğimde,ben kalabalık şamata seviyorum birileri daha olsun diyor.okul öğretmen herşey benim üstümde.kiriliyorum ağlıyorum hayat zaten zor .çok mu hassasım ne yapmalıyım
Çalışıyorum u çalışmıyorum diye okumuşum. Bu adamlar bizim herşeyimizi bozdu k bakma canimMerhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim 2 tane oğlum var.buyuk oğlumda gelişme geriliği var.kamu.da çalışıyorum.eve ise çocuklara sürekli kosturuyorum.esim eve geliyor direk telefonu alıp oyun oynuyor,boş kaldığında annesigile gitmek istiyor.esimin ailesi maddi manevi sürekli zarar verdiği için çok görüşmek istemiyorum.bugun yine tartışma çıktı biz çekirdek aile vakit geçirmek istiyorum dediğimde,ben kalabalık şamata seviyorum birileri daha olsun diyor.okul öğretmen herşey benim üstümde.kiriliyorum ağlıyorum hayat zaten zor .çok mu hassasım ne yapmalıyım
Canım kaynanam da hergun gitmemizi istiyor kendiler öyle yaparmış
Aynısını ben de soyluyorum.blöf oldugunu anlıyorTemelli annengilde kal gelme o zaman herkes mutlu olsun diyorum artık,2 saat sonra gelirim diyor.bi de ben kendi kendine büyütüyor muşum ortada ne var mış
Hassas değilsin bir öküzle evlisin ve o öküzün bu saatten sonra boynuzları törpülenmez. Allah sabır versinMerhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim 2 tane oğlum var.buyuk oğlumda gelişme geriliği var.kamu.da çalışıyorum.eve ise çocuklara sürekli kosturuyorum.esim eve geliyor direk telefonu alıp oyun oynuyor,boş kaldığında annesigile gitmek istiyor.esimin ailesi maddi manevi sürekli zarar verdiği için çok görüşmek istemiyorum.bugun yine tartışma çıktı biz çekirdek aile vakit geçirmek istiyorum dediğimde,ben kalabalık şamata seviyorum birileri daha olsun diyor.okul öğretmen herşey benim üstümde.kiriliyorum ağlıyorum hayat zaten zor .çok mu hassasım ne yapmalıyım
Kadınlar kulübünde böyle şeyleri okuya okuya ,Türklerle evlilik fikrinden dolayı evli değilim . Burda evlenmek ergen erkek evlat edinmek gibi galiba, temizliğini, bakımını, belli ihtiyaclarini yapıp bakıyorsun bildigin. Hiç çekici ve erkeksi gelmiyor, böyle siz anlatınca evlilikten daha da soğudum. Ne bileyim yabancılarda adamlar her işi yapıyor.
Bırakın gitsin kendi anasına siz de çocuklarınızla keyif yapın. Erkeklerin telefonundan da analarından da ne çekiyor bu kadınlar.Merhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim 2 tane oğlum var.buyuk oğlumda gelişme geriliği var.kamu.da çalışıyorum.eve ise çocuklara sürekli kosturuyorum.esim eve geliyor direk telefonu alıp oyun oynuyor,boş kaldığında annesigile gitmek istiyor.esimin ailesi maddi manevi sürekli zarar verdiği için çok görüşmek istemiyorum.bugun yine tartışma çıktı biz çekirdek aile vakit geçirmek istiyorum dediğimde,ben kalabalık şamata seviyorum birileri daha olsun diyor.okul öğretmen herşey benim üstümde.kiriliyorum ağlıyorum hayat zaten zor .çok mu hassasım ne yapmalıyım
Sorumlulukları paylaşınMerhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim 2 tane oğlum var.buyuk oğlumda gelişme geriliği var.kamu.da çalışıyorum.eve ise çocuklara sürekli kosturuyorum.esim eve geliyor direk telefonu alıp oyun oynuyor,boş kaldığında annesigile gitmek istiyor.esimin ailesi maddi manevi sürekli zarar verdiği için çok görüşmek istemiyorum.bugun yine tartışma çıktı biz çekirdek aile vakit geçirmek istiyorum dediğimde,ben kalabalık şamata seviyorum birileri daha olsun diyor.okul öğretmen herşey benim üstümde.kiriliyorum ağlıyorum hayat zaten zor .çok mu hassasım ne yapmalıyım
Konfor alanına sığınıyor bence. Evde işlerin çoğunu siz yapıyorsunuz değil mi?Merhaba arkadaşlar 8 yıllık evliyim 2 tane oğlum var.buyuk oğlumda gelişme geriliği var.kamu.da çalışıyorum.eve ise çocuklara sürekli kosturuyorum.esim eve geliyor direk telefonu alıp oyun oynuyor,boş kaldığında annesigile gitmek istiyor.esimin ailesi maddi manevi sürekli zarar verdiği için çok görüşmek istemiyorum.bugun yine tartışma çıktı biz çekirdek aile vakit geçirmek istiyorum dediğimde,ben kalabalık şamata seviyorum birileri daha olsun diyor.okul öğretmen herşey benim üstümde.kiriliyorum ağlıyorum hayat zaten zor .çok mu hassasım ne yapmalıyım