- 15 Şubat 2017
- 119
- 40
- 13
- Konu Sahibi asii nuran
-
Ayrıca sex olmadan bir evlilik ne kadar yürür ya da ne kadar sağlıklı yürür bi düşünün derim. Tabiki evlilik sexden ibaret değil içinde bir sürü duygu barındırir ama unutmayın ki sex evlilikte büyük önem de taşır birçok evlilik bu yüzden bitiyor günümüzde .Konuyu neden carpitiyorsunuz bayanın acitigi konuya nazaran yazdım orda eşinin dikkatini gecelikle falan çekebileceğini düşünüyor bende ona karşılık yazdım . Anlamiyorsunuz sanirim
saçını kaşını yaptır değiştir cilt bakımını kendin evde yada kuaförde yaptır. parfümünü rollonunu eksik etme. saçlarını toplama savur. evin içinde de genelde dar ve dekolte şeyler giyin sonuçta baba evinde giyiminle koca evinde giyimin bir olmamalı. tırnaklarına dişlerine dikkat et. sürekli gül geç umursamaz ol. cilve naz kıvraklık istiyorsan oryantel videoları izledikçe iyi kötü bir şey kaparsın. biraz cilveli kadınların oynadığı diziler filmler bul izle onlar nasıl yapıyorsa sende öyle yapabilirsin. kendine güven kardeşimMerhaba Kızlar;
Eşim kendini bir şey sanıyor burnu havada düşse eğilip almaz benim yanımda daha güzel duruyor.Ya da bana öyle geliyor bilemedim.
Ama ben onun dikkatini hiç çekmiyorum umurunda değilim açıkçası.Sizce bunu nasıl yapabilirim.Evin içinde nasıl giyinmeliyim. Hem dikkatini çekmek hem kaçmak umursamamak istiyorum.Peşimden koşsun istiyorum.
Birde ben öyle cilve falan yapamıyorum.Giyinemiyorum gecelik falan çok utanıyorum.Nasıl aşıcam bu konuları kızlar.Belki ozaman dikkatini çekerim.Ama işte utanıyorum.Bana da bi yardım edin
İçinde ki bana tav olacaksa paspal eşofmanın içinde de ben olcam öyle de tav olurBen bakımlı olmaktan söz ettim . Bir caputa tav olmayacak içindeki size olacak.
Ama göze hitap diyede bir şey var yani arasında fark varİçinde ki bana tav olacaksa paspal eşofmanın içinde de ben olcam öyle de tav olur
Zaten tav olacak adama bahane gerekmez
Söylediklerinizde haklılık payı elbette var ama seksi yürüten şey gecelik değil, sıkıntı orda.Ayrıca sex olmadan bir evlilik ne kadar yürür ya da ne kadar sağlıklı yürür bi düşünün derim. Tabiki evlilik sexden ibaret değil içinde bir sürü duygu barındırir ama unutmayın ki sex evlilikte büyük önem de taşır birçok evlilik bu yüzden bitiyor günümüzde .
"Kadin dedigin" diye cumleler kurmak icin nasil bir zevzek olmak gerekiyor acaba hep merak etmisimdir.Ben ev pijamalarina alışkınım makyaj falan yapamam diyen hanımlar erkekler istiyor böyle şeyleri bakıma giyime önem veriyor sonra kocamin gözü neden disarida evde pasbal bakımsız yemek kokulu kıyafetlerle durursaniz bakarlar yahu kendinize sayginizdan bakımlı olup güzel giyinmelisiniz . Şöyle işten gelince gözleri kamaşma li bir adamın eve geldiğine yorgunluğuna değecek şekilde karşılanmalı . Arada şaşırtmalı sevdiği saç modellerrini yapmalı sevdiği kıyafetleri giyinilmeli ohh mis . Ne o öyle kareli bebekli pijama pofuduk terlikler çok itici bence kadın dediğin sexi olmalı
Sizin gibi bakımsız kertenkeleler üzerine alınıyor zevzek olan sensin canım işine git herkesin görüşu kendine sana ne bundan git kendine bak . Paspal pislik
"Kadin dedigin" diye cumleler kurmak icin nasil bir zevzek olmak gerekiyor acaba hep merak etmisimdir.
Diger yazdiklariniza bisey yazmiyorum bile
Ben geceliktir diye iddia etmiyorum onun payı var diyorumSöylediklerinizde haklılık payı elbette var ama seksi yürüten şey gecelik değil, sıkıntı orda.
Tatlım birisi sana zevzek dese eminim sende kendini tutamazdin Burda herkes kendi görüşünü yazıyor düşünce özgürlüğü var kimse kimseye öyle kelime sarf edemez al edenede saydiririm bir güzel ve haketti hasbamMune abla hakaretli sozler yasak degil mi
Tabikide canim herkesin kendi dusunme ozgurlugu var fikri var burasi bir forum ama bu sekilde fikirlerinizide paylasamazsiniz kiTatlım birisi sana zevzek dese eminim sende kendini tutamazdin Burda herkes kendi görüşünü yazıyor düşünce özgürlüğü var kimse kimseye öyle kelime sarf edemez al edenede saydiririm bir güzel ve haketti hasbam
saçını kaşını yaptır değiştir cilt bakımını kendin evde yada kuaförde yaptır. parfümünü rollonunu eksik etme. saçlarını toplama savur. evin içinde de genelde dar ve dekolte şeyler giyin sonuçta baba evinde giyiminle koca evinde giyimin bir olmamalı. tırnaklarına dişlerine dikkat et. sürekli gül geç umursamaz ol. cilve naz kıvraklık istiyorsan oryantel videoları izledikçe iyi kötü bir şey kaparsın. biraz cilveli kadınların oynadığı diziler filmler bul izle onlar nasıl yapıyorsa sende öyle yapabilirsin. kendine güven kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?