eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Konuyu neden carpitiyorsunuz bayanın acitigi konuya nazaran yazdım orda eşinin dikkatini gecelikle falan çekebileceğini düşünüyor bende ona karşılık yazdım . Anlamiyorsunuz sanirim
Ayrıca sex olmadan bir evlilik ne kadar yürür ya da ne kadar sağlıklı yürür bi düşünün derim. Tabiki evlilik sexden ibaret değil içinde bir sürü duygu barındırir ama unutmayın ki sex evlilikte büyük önem de taşır birçok evlilik bu yüzden bitiyor günümüzde .

saçını kaşını yaptır değiştir cilt bakımını kendin evde yada kuaförde yaptır. parfümünü rollonunu eksik etme. saçlarını toplama savur. evin içinde de genelde dar ve dekolte şeyler giyin sonuçta baba evinde giyiminle koca evinde giyimin bir olmamalı. tırnaklarına dişlerine dikkat et. sürekli gül geç umursamaz ol. cilve naz kıvraklık istiyorsan oryantel videoları izledikçe iyi kötü bir şey kaparsın. biraz cilveli kadınların oynadığı diziler filmler bul izle onlar nasıl yapıyorsa sende öyle yapabilirsin. kendine güven kardeşim

Valla gecelik konusunda bende utaniyorum nedense ama onun yerine ic camasirlarimi sexi seciyorum:) sonucta mecbur giyiniyosun onlari. Evin icinde daha dar seyler giyin makyaj yap saclarini yap. Ama herif ökuzse her turlu ökuzdur yani gormeyen yine görmez.

Bakimli ol guzel kokular kullan yatarken gecelik giymeye calis

ben evde asla eşofmanla ya da pijamayla dolaşmam. rengarenk desen desen taytlarım var. onlara göre de dar bady ler aldım. kapı çaldığında uzun her yerimi kapatan uzun sabahlık gibi bi kazağım var onu geçiririm üzerime. evde makyaj yapmıyorum ama saçlarım hep düzgündür. taytlarımın renginde pandiflerim var. her gece için ayrı bi geceliğim var. zaten bi kere giyip çıkardığım şey makineye gider.

ama ben bunları kocam için değil kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum.

Söylediklerinizde haklılık payı elbette var ama seksi yürüten şey gecelik değil, sıkıntı orda.

öncelikle utanmamayı ögrenmelisin . sen alımlı davranırsan oda bak bak karımdan ne cevherler varmıs diyerek sana bukonuda daha cok egilir.bu sefer sen kacarsin o kovalar

Seksi olmak kıyafet işi değil tavır işi. Kareli pijama ve bir tişörtle de gayet seksi olabilirsiniz. Benim evde seksi olmak derken aklıma "makyaj , rahatsız ev ayakkabıları vs." gelmiyordu.

İçinizden ne geliyorsa o ya. Zorlmayın.

"Kadin dedigin" diye cumleler kurmak icin nasil bir zevzek olmak gerekiyor acaba hep merak etmisimdir.

Diger yazdiklariniza bisey yazmiyorum bile

"Kadin dedigin" diye cumleler kurmak icin nasil bir zevzek olmak gerekiyor acaba hep merak etmisimdir.

Diger yazdiklariniza bisey yazmiyorum bile
Sizin gibi bakımsız kertenkeleler üzerine alınıyor zevzek olan sensin canım işine git herkesin görüşu kendine sana ne bundan git kendine bak . Paspal pislik

Ne diye cümle kuraydim adam mı demeliydim çok komiksin çok bu konuşmaya gereksiz yanıt vererek zevzegin taa kendisi sensin aptal

Tabikide canim herkesin kendi dusunme ozgurlugu var fikri var burasi bir forum ama bu sekilde fikirlerinizide paylasamazsiniz ki

Platonik aşık olduğunuz adammış gibi bahsetmişsiniz tuhaf...
Bakımlı olun hergun duş makyaj vs.
Evde dahi bı hoş olun güzel giyinin yani dışarda daha bı özenli olun tabi madem o yanımdayken kendimi çirkin hissediyorum diyorsanız
Kadinsan ve evliysen gecelik De giyeceksin seksi iç çamaşırı da... Helalin o senin kocan yahu... Utanılacak ne var zaten adam görmüştür her halini aynı evin içinde...

Dipnot: Cilveye gerek yok koca karisinda cilve naz aramaz.

hepsi yazıldı yazıldı da
oryantal videoları
cilveli kadınların oynadığı dizilerden feyzalmak
şok içindeyim yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…