- Konu Sahibi asii nuran
-
siyah iç çamaşırı candır oysa:))Bir akşam siyah fırfırlı dantelli bir iç çamaşırı giydim, üzerinde de cart pembe dev kurdeleler var.
Sabahlığı da üzerime geçirdim, eşimin yanına gittim. Sabahlığı açıverince benimkinin tepkisi: Bu ne hal! Kalamity Jeyn'e benzemişsin!!
Anlamayan anlamıyor şekerim
İlgisiz boşanayım mı sizceKocanin dikkatini cekmek nedir?
Adam sana evdeki sus bitkisine oldugu kadar ilgisiz mi?
doğru anlamayan anlamıyor :)Bir akşam siyah fırfırlı dantelli bir iç çamaşırı giydim, üzerinde de cart pembe dev kurdeleler var.
Sabahlığı da üzerime geçirdim, eşimin yanına gittim. Sabahlığı açıverince benimkinin tepkisi: Bu ne hal! Kalamity Jeyn'e benzemişsin!!
severek evlendik eğitim farkı yokEşinizin neden burnu havada?
Eğitim farkınız var mı?
Eşinizle görücü üsulu, sevgili olmadan mı evlendiniz?
bende 70 kiloyum deneyeceğim çorapla falan artıkSanırım fazla kolon var ve bu sebepten utaniyorsun vücuduna güvenen bir insana utanmaz kolay kolay sergiler kocasına evde çıplak gezenin biliyorum ben ama ben kendimden örnek vereyim 86 kilo yum koca bi popo bol yağ selülit ve çatlak var bacaklarımı sevmiyorum yapı olarak da çok kalın zaten o yüzden elbise ve etek giyerken ede çorap giyerim altına mesela ince siyah çorap bacağı bence daha güzel ve zarif gösteriyor bu arada evde yaparım tesetturluyum çünkü onun dışında cilve konuşun da da mesela eline topitop ve ya dondur ma al ve karşına otur ye için den gelen birşey cilve yani böyle ufak örnekler le baslayabilirsin ve ya dekolte biz kıyafetle hali süpür yahut gırgır la ne biliyim egil kalk frikik ver yani ama işine devam et
Bana mi sordun gercektenİlgisiz boşanayım mı sizce
evet size sordum malum o tarz cevap verdinizBana mi sordun gercekten
Istersen bosan canim.
peki.evde ince çorap giyip halı gırgırlayınca cilveli olunduğunu düşünen kadınlarımız var, eğer kocanız 25 yaşına kadar kadın görmediyse belki evet ama bu devirde pek mümkün değil üzgünüm.
Topitop muSanırım fazla kolon var ve bu sebepten utaniyorsun vücuduna güvenen bir insana utanmaz kolay kolay sergiler kocasına evde çıplak gezenin biliyorum ben ama ben kendimden örnek vereyim 86 kilo yum koca bi popo bol yağ selülit ve çatlak var bacaklarımı sevmiyorum yapı olarak da çok kalın zaten o yüzden elbise ve etek giyerken ede çorap giyerim altına mesela ince siyah çorap bacağı bence daha güzel ve zarif gösteriyor bu arada evde yaparım tesetturluyum çünkü onun dışında cilve konuşun da da mesela eline topitop ve ya dondur ma al ve karşına otur ye için den gelen birşey cilve yani böyle ufak örnekler le baslayabilirsin ve ya dekolte biz kıyafetle hali süpür yahut gırgır la ne biliyim egil kalk frikik ver yani ama işine devam et
Canim sen hicbir sey yapma o adamaBendeBir akşam siyah fırfırlı dantelli bir iç çamaşırı giydim, üzerinde de cart pembe dev kurdeleler var.
Helaaaal :) İşte ben de bunu söylemeye çalışıyordum.evde ince çorap giyip halı gırgırlayınca cilveli olunduğunu düşünen kadınlarımız var, eğer kocanız 25 yaşına kadar kadın görmediyse belki evet ama bu devirde pek mümkün değil üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?