eşimin dikkatini çekmek istiyorum

Sanırım fazla kolon var ve bu sebepten utaniyorsun vücuduna güvenen bir insana utanmaz kolay kolay sergiler kocasına evde çıplak gezenin biliyorum ben ama ben kendimden örnek vereyim 86 kilo yum koca bi popo bol yağ selülit ve çatlak var bacaklarımı sevmiyorum yapı olarak da çok kalın zaten o yüzden elbise ve etek giyerken ede çorap giyerim altına mesela ince siyah çorap bacağı bence daha güzel ve zarif gösteriyor bu arada evde yaparım tesetturluyum çünkü onun dışında cilve konuşun da da mesela eline topitop ve ya dondur ma al ve karşına otur ye için den gelen birşey cilve yani böyle ufak örnekler le baslayabilirsin ve ya dekolte biz kıyafetle hali süpür yahut gırgır la ne biliyim egil kalk frikik ver yani ama işine devam et

Eşinizin neden burnu havada?
Eğitim farkınız var mı?
Eşinizle görücü üsulu, sevgili olmadan mı evlendiniz?

Ahhahahshq aklıma ne geldi kk da yıllar önce eşlere oryantal kıyafet giyip dans etmekle ilgili yorumların yapıldığı bir konu vardı. Arap kadınlar bunu hep yapıyo galiba. Hintlilerde yapıyo. Yani kocası için dans etmek diye bir dünyaları var; o da eğlenceli gibi ama yetenek ister ve bi gülme tutmaması lazım

Bir akşam siyah fırfırlı dantelli bir iç çamaşırı giydim, üzerinde de cart pembe dev kurdeleler var.
Sabahlığı da üzerime geçirdim, eşimin yanına gittim. Sabahlığı açıverince benimkinin tepkisi: Bu ne hal! Kalamity Jeyn'e benzemişsin!!
Anlamayan anlamıyor şekerim

siyah iç çamaşırı candır oysa:))

doğru anlamayan anlamıyor :)

bende 70 kiloyum deneyeceğim çorapla falan artık

Konu sahibi sen ve eşin kaç yaşındasınız ayrıca kaç yıllık evlisiniz? Bu tavsiyeler bence hakeden erkeğe yapılmalı. Hödük bir insanı bunlarla ödüllendirmek doğru olmayabilir ama haa bunlarla yola gelir diyorsan bilemem.

Mini şortlu takımlar var onlarla başlayın bari :) Giyinince cinsel hayatınızın düzeleceğine takmışsınız belli ki yavaş yavaş kendinizi alıştırın o halde.

Topitop mu

Allah iyiligini versin ahahahah

Canim sen hicbir sey yapma o adamaBende bi gun sexsi bi tayt ustune dekolteli dantelli atlet giymistim altina spor ayakkabi evde plates yaparken dikkatini cekiyim dedim topun ustundeyksn ustume atladi cenemi vurdum insan uzaktan izler biraz iltifat eder gelir bildigin recep ivedikti ökuz bosuna o kadar suslenmisim

Helaaaal :) İşte ben de bunu söylemeye çalışıyordum.

Ben ki ilgi delisi birisi olarak ilgisiz bir kocaya tahammül edebileceğimi sanmıyorum.

Burda verilen tavsiyeleri bir değerlendir bence. Yavaş yavaş değiştir ama kendini, öyle pat diye olursa kocanın garibine gider bu defa kendi için yapıldığını anlayınca o burnu iyice havalanır falan... Baktın yine aynı, o zaman ya fazla bir şey beklememeye alıştırcaksın kendini ya da ona göre bir yol izliceksin arkadaşım...

Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…