Aslında bazen eşleri şoka sokmak gerekiyoe. Mesela çocuğunuz kac yasında bilmıyorum ama annenız falan bakıcak olsa spora baslasanız. Salona. Hem sosyallık olur fiziginiz güzelleşir.sac rengınızı degistirsenız.kendınıze yatırım yapsanız yanı.normalde kadnlar bunu yapar ama askm nasl olmusa döner konu.siz onu hıc sallamadan kendınızle ilgilenın bence.yanı ilgisi size yönelir doğal bi şekilde.ewliliklerde biraz cool davranmak gerekıyo bazen.zorunlu bırlıktelık halını alıyo bı sure sonra cnku.cok kavga cok sorumluluk cok beklentı hepımızı farklı bı ınsana donusturuyo.Maalesef öyle...bazen aynaya bakıp.kızım ne hale geldin.şu haline bak diyorum.gözlerimin ışığı sönmüş resmen...ben zamanın da boşanamadım ama siz daha güçlü ve kararlısınız ve çocuk da yok sizin için bazı kararları almak daha kolay olur.doğrusu bu davranışlarına devam edecek olursa bende artık eyvallah etmeyeceğim.çocuğunda psikolojisini bozuyor...bakalım ..hakkımızda hayırlısı
Merhaba , sizin burç ne kaç yıllık evlisiniz?Ihım:) bende baska burcuyum lakin ev aldı basını gidiyor mısalı..şuan tulleri makineye attım cam silinecek ben buradayım.. İlk yıllarım temızlıkle gectı.. Sıkıntılı donemlerımde ise haftada bir mutfak dolaplarını silmekle mınderlerın şekli şemali bozulmasın dıyerek akıp gitti yıllar.. Sankı o yıllar temızlıgı bırakamam gıbı geliyordu.. Şimdı mi PEHH.. Gecmiş yıllarıma uzuluyorum..cok gereksizmiş aşırı temızlık.. Konu sahibi eşiniz kaç yasında dıyecegım ama akıl yasta degıl basta yazmadan gecemeyecegım.. Cocuk oyuncağımı evlılık.. Bakmakla yukumlu ailesine.. Hiç kimsenin de yardım etmek gıbı bır mecburiyeti yok.. Mesele temızlık degıl sanırsam yukunu hafifletmek amacı.. Tavrınızı net koyun derım..
Her lafı söyleyip sonra da cinsellikte kendi yetersiz olunca da , bunca tartışmanın üstüne canım İstemiyor dalkavukluğu nu benimki de yapıyor , bilyiroım da bir altı yıl dağa ayni serüveni yaşamak istemiyorum , Ramazan’da bi ay ayrı yaşadık tahammül edemedim artık söylediği palavralara , psikiyatriye gitmemek in zor tutıyorum kendimi , psikologla atlatmak istiyorum bubtravamaları ,tek istediği tamam canjm tamam aşkım , la senşn kafaya güvensem adaletli olacağını bilsem zaten herşeye ok demekten kolayı var mı ?Bwnim wşimin annesi hiç
Siz boşandınız mı. Gerçekten dediğiniz gibi yetersiz hissrtmemi sağlıyor. Diyor ki yardım al yapamıyorsun.yardım al dediği annesini çağırayım. Sorunlu ya saygısız. iki tane örtü battanıye etrafta utu masası acık diye cırcırcır konusuyo.asıl bu erkekler dırdırcı yemın ederim. ama ben geri adım atmayacağım. bana dedi ki farkında mısın senle birlkte bile olmak istemıyorum. Ben de sen bana dokunabşleceğinş mş sanıyosun anlamadım , mastğrbasyon dşye bi şey var.duyunca böyle seyler iyice sinirleniyor
Siz boşandınız mı.dediğiniz doğru yetersiz hissetmemi sağlıyor.yardım al o zaman diyor yanı annemş cağır diyor.terbiyesizler ya. Kadına dırdırcı derler kendılerı susmuyor.ama alttan almıycam.alısıcak.bana farknda mısın bırlıkte bıle olmuyoruz ıcımden gelmıyor dedi.ben de sen bana dokunabileceğini mi sanıyosun.sen her seyı cok cabuk unuttun dedim.bana acılabılmek için 3 ay ugrasmıstı. senı ıstemıyorum zaten.elının altındaymısım gibi dusunuyosun ama mevzu oyle değil farkında değilsin dedim.işte boyle konusmalar onu sinşr ediyor.ama tmm askm tmm hayatım desem de zıvanadan cıkar.acıkcası diyecek yapıda da değilim.aslan burcuyum. oyle sakın ılımlı bş yapım yok.mumkun değil.
Başak yazacaktım.. Yanlış yazmışım.. yorumunuzu okurken farkettım..Merhaba , sizin burç ne kaç yıllık evlisiniz?
Evet.astroloji bir bilim. benım eşim tüm oğlak özelliklerini tasıyor.oğlak ozellıklerine bakınca da diger burclarla bı bezer tarafı yok dolayısıyla bu da burç özelliklerini dopru gösteriyorEşlerinizin birkaç gün önce veya sonra doğsaydı başka burçtan olup farklı bir kişilikte olacağına mı inanıyorsunuz gerçekten
Evet.astroloji bir bilim. benım eşim tüm oğlak özelliklerini tasıyor.oğlak ozellıklerine bakınca da diger burclarla bı bezer tarafı yok dolayısıyla bu da burç özelliklerini dopru gösteriyor
Hanfendi siz komedyen misiniz? Öünkğ bahsettikleriniz komik. Ben buraya eşim böyle diypr eşimi nasıl ikna ederim yazmadım farkındaysanız. Diğer mesajlarımı okursanız anlarsınız. Eşimi haklı cıkarma gibi bi derdim yok.Eleştiren ve içini döken benim. Bana buradaykendimi avutuyormuşum muamelesi çekmeniz, komik ve haddinize değil. Ve her neyse burçlara inanıyorum ,günlerimi burçlara göre yaşamıyorum ama şnanıyorum. Ahkam kesmek için konu mu arıyordunuz anlamadım ki. Kendinizi tatmin ettiyseniz konu başlığımdan uzak durun kasıyor da.Astroloji bir bilim değildir. Bilim olan astronomidir. İnandığınız astroloji batı astrolojisi. Mısır astrolojisi, Babil astrolojisi, Çin astrolojisi bir sürü astroloji çeşidi var. Hepsi de fiziğin 4 temel kuvvetinin açıklayamayacağı bir etkileşim olduğunu iddia eder.
Sizin inandığınız batı astrolojisi milattan sonra 2. yüzyılda ortaya çıkmıştır ve o zamanlar dünya merkezli evren inanışı mevcuttu ve gezegen sayısı şu an kabul edilenle aynı bile değildi. Güneş ve ay bile gezegen sanılıyordu. Bu yüzden bunların da burçları etkilediği inanışı vardır. Ama mesela asteroitlerin, nebulaların veya başka gök cisimlerinin insan karakterini etkilemeyip neden sadece gezegenlerin veya güneşin etkilediğinin bir cevabı yoktur astrolojide.
Yani eşinizin belli bir burcun özelliğini gösteriyor olması astrolojiyi bilim yapmıyor. Kişiliği yetişme tarzıyla, yaşadığı çevreyle, genetik faktörlerle vs alakalı. Oğlak burcundan çok değerli sanatçılar da çıkmıştır, bilim insanları da diktatörler de. Hepsinin ortak özelliği evde eşine hayatı zindan etmek olamaz sanırım.
Bu kadar şey açıklamamamın sebebi de eşinizin sizi üzüyor olmasını burcuna bağlayıp kabullenmemeniz gerektiğini düşünmem. Davranışları yanlış ve bunun burcuyla alakası yok. Eğer yanlış davranışlarını burcuna bağlayıp kabullenirseniz hiçbir şey düzelmez.
Ama sonuç olarak burçlara inanıp inanmamak ya da eşiniz konusunda ne yapacağınız sizin bileceğiniz bir şey.
Ben aslanım eşim terazi.yok canım çalışmıyorum.eski konularıma bi göz atarsan çalışma konusundaki sıkıntımı anlayabilirsin.eşim istemiyo mühendisim ama çalışmıyorum.şu an terapiye gidiyorum evet ama terapistim psikolog değil terapi eğitimi almış bi psikiyatrist.bu çok önemli sende iyi araştır eğitimlerini.ben eşimle gitmeyi çok isterdim ama o böyle şeylere inanmıyo para tuzağı gözüyle bakıyo o yüzden ondan habersiz ben gidip bozduğu psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum işteSenin eşinin burcu ne ? Biz birlikte de de gittik ara ara , bira düzeliyor gibi olunca bıraktık , şimdi yenisine başladım , ben bi kaş seans tanıyıp o süreçte de ayrılmamış olursak ona da şöylicem tedavi olmasını , onun aileden gelen ciddi travmaları da var , kabul ediyo ama çözmeye yanaşmıyor , şuan yine konulmuyrıuz , sürekli aynı döngü , sen çalışıyormusun ? Şuan gittiğin bi psikolog var mı
Hanfendi siz komedyen misiniz? Öünkğ bahsettikleriniz komik. Ben buraya eşim böyle diypr eşimi nasıl ikna ederim yazmadım farkındaysanız. Diğer mesajlarımı okursanız anlarsınız. Eşimi haklı cıkarma gibi bi derdim yok.Eleştiren ve içini döken benim. Bana buradaykendimi avutuyormuşum muamelesi çekmeniz, komik ve haddinize değil. Ve her neyse burçlara inanıyorum ,günlerimi burçlara göre yaşamıyorum ama şnanıyorum. Ahkam kesmek için konu mu arıyordunuz anlamadım ki. Kendinizi tatmin ettiyseniz konu başlığımdan uzak durun kasıyor da.
Maalesef bu şehirde kimsem yok.evet fiziksel bir çöküş var bende ama asıl sorun psikolojik...neyse canım ben daha fazla uzatmayım..kk da pek aktif biri değilim ama konunu görünce dayanamadım.umarım herşey yoluna girer...İyi geceler...Aslında bazen eşleri şoka sokmak gerekiyoe. Mesela çocuğunuz kac yasında bilmıyorum ama annenız falan bakıcak olsa spora baslasanız. Salona. Hem sosyallık olur fiziginiz güzelleşir.sac rengınızı degistirsenız.kendınıze yatırım yapsanız yanı.normalde kadnlar bunu yapar ama askm nasl olmusa döner konu.siz onu hıc sallamadan kendınızle ilgilenın bence.yanı ilgisi size yönelir doğal bi şekilde.ewliliklerde biraz cool davranmak gerekıyo bazen.zorunlu bırlıktelık halını alıyo bı sure sonra cnku.cok kavga cok sorumluluk cok beklentı hepımızı farklı bı ınsana donusturuyo.
Sizin üslubunuz yardımcı olmaya çalışır gibi değildi.Eşiniz bikaç gün önce veya sonra doğsa mşnvalinde bi şeyler dediniz.Ben o kadar cahil bi insan değilim.bir ley söylerken karşınızdakinin de en az sizin kadar zeka seviyesine sahip oldupunu düşğnerek yazabilirsiniz size tavsiyem. Agresif değilim, kinayeli bi cevaba gerektiği şekilde cevap verdim. Şu an veya bu aralar yenş bir bilgi öğrenme hevesimin okduğu bi dönemde değilim açıkçası. Daha çok ruh halimle ilgileniyorum. Kırgınım. Herkesin kendini düşündüğü kensi bencilliğinde boğulduğunu düşünüyorum. Ve gerçekten samimiyetimle psikolojik rahatsızlığı olan insanları anlıyorum. İnsan hasta olmamak için çok çabalamalı bu devirde. Her şey para olmuş. Kadın çalışırsa kazanırsa saygınlık kazanıyor. Her çevrede bu böyle. Dayanılmaz sancılar cekiyorum. Eşim bi gün nasılsın demedi. İnanabilior musun. Aklına bile gelmediğine eminim. Neden. Çünkü çok stresli bir işi var.bu sebebi. Doktor muayenesine gidiyorum babam götürüyor. Eczanede veya hasta kabulde uzak duruorö . aman cebinden para cıkar diye.. Ne günlere kalmışız ya. Ben ömrüm boyunca yardıma ihtiyacı bi insan görsüğümde joşan biri oldum. Ünide ev arkadaşlarım anne eksikliği hissetmemiştir. İyileştirene kadar başlarında beklerdim sorun yaşadığım insanların bile. Şimdi bakıyorum herkes kendi derdinde. Çalışsam ilişkim düzelecek resmen. Ne hapayım ben böyle ilişkiyi. Kendimi de suclamıyorum. Çünkü böyle değildi bu adam. Çalışmama bile pek ılımlı değildi evlenmeden önceçç yani her neyse cok dağınık yazdım. Ne diyeyim siz de kusura bakmayın tepkime. Duygusal anlamda sağlıklı da olduğum söylenemez.Kendimi tatmin etmek için yazmadım. Gayet iyi niyetle yazmıştım. Ben bazen burada gördüğüm tek bir şeyden bir şeyler öğreniyorum ve ilgimi çeken bir konuysa araştırırım da. Belki de inandığınız burçların hangi yüzyılda ortaya çıktığını yeni öğrendiniz. Bu kötü bir şey mi?
Burçlara inanmanızı da eleştirmedim. Ki ben de açıp bakarım burcuma ama konuda o kadar çok "benim eşim şu burçtan" "benimki bu burçtan" "seninki hangi burçtan" mesajı gördüm ki dayanamadım ve bir soru sordum. Siz de kendinizden çok emin bir şekilde "astroloji bir bilimdir" dediniz. Asıl komik olan buydu. Benim yazdıklarım bilimsel dayanaklı şeylerdi. Neden bir bilim olmadığının sebeplerini açıkladım kabaca. Nedenini açıklamadan "hayır bilim değil" deyip bıraksaydım inatlaşmaya girerdi. O yüzden iyi niyetle sebebini açıkladım.
Ben sizin diğer mesajlarınızı zaten okudum ve hatta birbirimize cevap da yazdık. Kendinizi avuttuğunuzu iddia etmedim. Zaten alttan almayacağınızı söylediniz.
Sadece eşinizin yaptıkları karakteriyle alakalı, burcuyla değil dedim. Eşiniz karşınıza geçip "Benim burcum oğlak, ondan böyleyim. İşine gelirse..." dese "başlarım senin burcuna" demez misiniz?
"Eşimin huyu böyle kıskanç beni evden çıkarmıyor", "eşimin huyu böyle sinirli ve beni dövüyor" demek nasıl ki kabullenmeye yol açıyorsa "eşimin burcu böyle, ondan karakteri böyle" demek de aynı kabullenmeye yol açar. Bunu sizi yoldan çevirip söylesem evet haddim olmazdı, ama buraya konu açıyorsanız fikrimi söylemek haddim.
Çok uzadı, daha fazla uzatmayayım ama amacım sizi kırmak ya da kendimi tatmin etmek değildi. Yanlış anladınız sadece. Fazla agresifsiniz. Bu agresiflikle eşinizin hakkından geleceğinize inanıyorum ben. İyi geceler.
Oğlak burcu çok ama çok çıkarcı , bizzat yaşadım gördüm görmeye de devam ediyorum , eşimden başak bi oğlak burcu daha var kendi ailemde , bi de sülalemde , hepsi ile de beni gren iliskiler yaşadığımı görüyorumSizin üslubunuz yardımcı olmaya çalışır gibi değildi.Eşiniz bikaç gün önce veya sonra doğsa mşnvalinde bi şeyler dediniz.Ben o kadar cahil bi insan değilim.bir ley söylerken karşınızdakinin de en az sizin kadar zeka seviyesine sahip oldupunu düşğnerek yazabilirsiniz size tavsiyem. Agresif değilim, kinayeli bi cevaba gerektiği şekilde cevap verdim. Şu an veya bu aralar yenş bir bilgi öğrenme hevesimin okduğu bi dönemde değilim açıkçası. Daha çok ruh halimle ilgileniyorum. Kırgınım. Herkesin kendini düşündüğü kensi bencilliğinde boğulduğunu düşünüyorum. Ve gerçekten samimiyetimle psikolojik rahatsızlığı olan insanları anlıyorum. İnsan hasta olmamak için çok çabalamalı bu devirde. Her şey para olmuş. Kadın çalışırsa kazanırsa saygınlık kazanıyor. Her çevrede bu böyle. Dayanılmaz sancılar cekiyorum. Eşim bi gün nasılsın demedi. İnanabilior musun. Aklına bile gelmediğine eminim. Neden. Çünkü çok stresli bir işi var.bu sebebi. Doktor muayenesine gidiyorum babam götürüyor. Eczanede veya hasta kabulde uzak duruorö . aman cebinden para cıkar diye.. Ne günlere kalmışız ya. Ben ömrüm boyunca yardıma ihtiyacı bi insan görsüğümde joşan biri oldum. Ünide ev arkadaşlarım anne eksikliği hissetmemiştir. İyileştirene kadar başlarında beklerdim sorun yaşadığım insanların bile. Şimdi bakıyorum herkes kendi derdinde. Çalışsam ilişkim düzelecek resmen. Ne hapayım ben böyle ilişkiyi. Kendimi de suclamıyorum. Çünkü böyle değildi bu adam. Çalışmama bile pek ılımlı değildi evlenmeden önceçç yani her neyse cok dağınık yazdım. Ne diyeyim siz de kusura bakmayın tepkime. Duygusal anlamda sağlıklı da olduğum söylenemez.
Her leyin hesabını yapıyor. Her yaptiğinin karşılığını bekliyor defter tutar gibi. Hiçbir şeyi unutmuyor. Aynı evde yalamadan anlamıyorsun.bence beni onun parasıyla yaşayan evde rahat rahat oturan asalak gibi falan görüyor herhalde.Oğlak burcu çok ama çok çıkarcı , bizzat yaşadım gördüm görmeye de devam ediyorum , eşimden başak bi oğlak burcu daha var kendi ailemde , bi de sülalemde , hepsi ile de beni gren iliskiler yaşadığımı görüyorum
Ben kazandığım halde iyi bi işim olduğu halde rahat değilim yanında asla , diyorummya canım sen çalışsan da aynı şeyleri yaşayacaksın , ben nişanlıniken ilk evlendiğimizde vs bana dediği şey şıydu , ben aslında çalışan istemiyorum bilmem ne , şakın senden beklentim olduğunu düşünme vs vs , sonra kendi iş kurdu benim rızam olmadan , maaşımı hep istedi , Çan’ını 1000 tl havale edebilir miisn , canım 2000 havale edebilir misin acilllll , canım 1500 havale çok çok acillllll !!! Avans hesabımı bile hiç ettiğini bilirim , ama tabi hepsini unutuyor , şunsıralar işleri çok çok kötü , benle de arası çok çok kötü, benim maaş standart , ev işlerinde yardımcınolmadıpını Benden çık şey beklediğini söylediğim an şunu kaldırdım ya , bunu yaptım ya !! Yazacam asacam yaptıklarımı diyo yüzsüz yüzsüz , benim ona hiç bir yüküm yokken o bana bakmakla yükümlü iken, ben hem kendime hem ona hem eve bakıyorum , üstüne arada jestlerim hala devam ediyor , üstüne iletişim sorunlarımız ve ailesi ile ilgili sorunlarımızda her şekilde içten içe ailesine hak vermesi vs , zaten geçen ay tamame ayrı yaşadık, geldi eve bi hafta iyi olmaya çalıştık ama şimdi yine 10gündğr konuşmıyoruz , kayıp aylar günler haftalarla dolu evliliğim gençliğim , cidden çok zor tipler , çok modern çok elit çok cool takılmaya çalışırken elaleme güzel görünüp içten içe beni çürüyor, arada yaptığı düşünceli fedakar davranışlarının altında bile ne çıkar hesap etti acaba demekten kendimi alamıyorumHer leyin hesabını yapıyor. Her yaptiğinin karşılığını bekliyor defter tutar gibi. Hiçbir şeyi unutmuyor. Aynı evde yalamadan anlamıyorsun.bence beni onun parasıyla yaşayan evde rahat rahat oturan asalak gibi falan görüyor herhalde.
Kayıp günler yazmışsın ya.. Ben de bunları düşünüyorum işte. Daha evleneli ne kadar oldu yaşadıklarıma bak diyprum. En güzel zamanlarımız olacakken ne durumdayım.nasıl başa çıkıyprsun bu durumla.Ben kazandığım halde iyi bi işim olduğu halde rahat değilim yanında asla , diyorummya canım sen çalışsan da aynı şeyleri yaşayacaksın , ben nişanlıniken ilk evlendiğimizde vs bana dediği şey şıydu , ben aslında çalışan istemiyorum bilmem ne , şakın senden beklentim olduğunu düşünme vs vs , sonra kendi iş kurdu benim rızam olmadan , maaşımı hep istedi , Çan’ını 1000 tl havale edebilir miisn , canım 2000 havale edebilir misin acilllll , canım 1500 havale çok çok acillllll !!! Avans hesabımı bile hiç ettiğini bilirim , ama tabi hepsini unutuyor , şunsıralar işleri çok çok kötü , benle de arası çok çok kötü, benim maaş standart , ev işlerinde yardımcınolmadıpını Benden çık şey beklediğini söylediğim an şunu kaldırdım ya , bunu yaptım ya !! Yazacam asacam yaptıklarımı diyo yüzsüz yüzsüz , benim ona hiç bir yüküm yokken o bana bakmakla yükümlü iken, ben hem kendime hem ona hem eve bakıyorum , üstüne arada jestlerim hala devam ediyor , üstüne iletişim sorunlarımız ve ailesi ile ilgili sorunlarımızda her şekilde içten içe ailesine hak vermesi vs , zaten geçen ay tamame ayrı yaşadık, geldi eve bi hafta iyi olmaya çalıştık ama şimdi yine 10gündğr konuşmıyoruz , kayıp aylar günler haftalarla dolu evliliğim gençliğim , cidden çok zor tipler , çok modern çok elit çok cool takılmaya çalışırken elaleme güzel görünüp içten içe beni çürüyor, arada yaptığı düşünceli fedakar davranışlarının altında bile ne çıkar hesap etti acaba demekten kendimi alamıyorum
Pek başa çıktığım söylenemez . Durumunu paylaşabileceğim ikinarkadşaım var , ama dönüp baktığımda o arkadaşlarımla sadece evlilik sıkıntılılarımı paylaşmışım uzun zamandır , piknik yapalım diyorum arakadaşa , ailecek , olur diyo kız banden haber bekliyor ama bakmış ki biz yine kavga etmiş iz evdeki ile , işe gelip gitmek biraz kafamındağıumama yardımcı oluyor elbette ama resmen gün dolduruyor gibiyim sanki bir hastalık can yakan bi hastalığım var da ben geçsin diye gün dolduruyorum , başdemiyorun ....Kayıp günler yazmışsın ya.. Ben de bunları düşünüyorum işte. Daha evleneli ne kadar oldu yaşadıklarıma bak diyprum. En güzel zamanlarımız olacakken ne durumdayım.nasıl başa çıkıyprsun bu durumla.
Diyecek bisey bulamiyorum degisikler ya benim esimde hic biseyi begenmez yerde kucucuk nokta kadar bisey görsün evi b.k gotryo der her gun ev supuruyorum her gun mutfağın camini siliyorym her gun evdeki butun aynalari siliyorum çünkü oglum leke yapiyo yemegide yapip cocugu 1 bucuk 2 saat parka gitryrm park kalabalık olursa cocuklarla oynarsaa tam o sirada otryrm o kadarOğlak burcu.bi kere bile aramadı ne okdu tahlil sonucun diye. cok kırıldım gercekten. hiç umrumda değil bu saatten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?