Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

İnanıp inanmamak size kalmış ama ilk mesajımı kimseyi hedef alarak yazmamıştım. Sizin burçla ilgili özellikle bir şey yazıp yazmadığınızı bile hatırlamıyorum. Genel bir sitemdi, kinaye değildi.
Belki kendimi yanlış ifade ettim, belki siz yanlış anladınız bilemiyorum. Ama emin olun bir hemcinsimin yaşadığı sıkıntı, üzüntü üzerinden kendini tatmin edecek, o sıkıntıya sıkıntı ekleyecek bir insan değilim.

Hayata kırgınlığınızı, öfkenizi anlayabiliyorum. Eşinizin yaptıklarına diyecek bir şey de bulamıyorum. Önce yalnız, sonra beraber terapi almanız lazım bence. Eşiniz gerçekten bencil biri de olabilir, evlilik yeni olduğu için sorumluluklar ağır gelmiş de olabilir. Dilerim kendiniz için en doğru kararı verir bu süreci kolaylıkla atlatırsınız.

Tesekkür ederim.

Yazdıklarınızı okudum Allah yardımcın olsun aynı evde küs yaşamak nedir bilirim babam anneme yaşatmıştı

Her fırsatta bunların senin işin olmadığını soyle. İş arıyorum ben benim işim bu değil bilmek zorunda değilim de. Az yesin de hizmetçi tutsun. Dış gebelik varmış bı de bencil adam. Asla sinme üste cik

Bu dedikleriniz her erkeğe işlemiyor örneğin benim eşime yemekleri çok beğenir annesine överken de duydum gelgelelim evde bana eline sağlık bile demez çok beğenir afedersin parmaklarını yalar işleri de çok iyi yaptığımı bilir memnundur ama ben kendimi begenmişlik havalarına girmeyim diye belli etmez beni hep yetersizmişim gibi gösterir hep mükemmelini hep mükemmelini

Sanirim 7 sene olmuş dimi sizin evliliğiniz yazdıklarınızdan onu anladım hani suan çocuk düşünmüyorsunuz ya inanin huylu huyundan vazgeçmiyor beni çocuğumuz yokken boşanmaktan vazgeçirdi şimdi çocuk oldu aynı huylara halen devam ediyor çocuk yokken neden ayrilmadin bak şimdi çocuk oldu nabcaz diyorum Allah ayırmamiş nabalim diyor

Kendine bakım bile yapmak gelmiyor işte bazı sorunlar olunca umrumda bile değil saçım başım diyorsun insan saçiyla başıyla da psikolojisi iyi iken uğraşıyor yoksa zevk vermiyor bilmiyorum belki benim evliliģim yıllar aldığı için eşimden ne kadar bakım da yapsam iltifat almadığım için de içimden gelmiyor olabilir eskiden olsa ne aynaya bakar saçlarımı yapar makyaj yapmaktan güzel kıyafetler giymekten zevk alırdim şimdi tayt tşört

Dimi.insan karsılık alamayınca yapmak da istemıyor

Aynı sorun bende de var hem ben 1 senelik evliyim ve hamileyim.esim herşeye seni bosayacagim sen görürsün diyorbana bende artık dayanamadım .boşa dedim .bıktım senden dedim .daha ne diyim

Aynı sorun bende de var hem ben 1 senelik evliyim ve hamileyim.esim herşeye seni bosayacagim sen görürsün diyorbana bende artık dayanamadım .boşa dedim .bıktım senden dedim .daha ne diyim
Ben cok mesafelıyım artık hiç o toplara girmiyorum.yanı kavga edicek kadsr samimş değiliz.oturup muhabbet etmıyorum uzak duruyorum.yüz vermıyorum yani.bunu ıkı hafta falan sürdürücem. iş buluyorum kendime. Yanında bulunmuyorum. cok laçkalaştı cunku.gürültğ patırtı oluyo sonra barış.hiç apırlığım kalmıycak. artık yani..ewi istediği gbi topluyorum ama burnundan da getiriyorum. İçecek aldı ewe gelırken sıcak bu gidip sopuk alır mısın dedim. Gitti.. Üç kere çöpü döker misin dedim gitti. işim var çay femler misin.işim var sunu yapar mısın falan bakalım nadıl oluyomus.

pek anlayacvğını sanmıyorum

Benim eşiminde eline sağlık deme huyu yoktu. Ben her yemekten sonra kesene bereket aşkım derdim yine demezdi afiyet olsun derdi :)
Ama inatla her yemekten sonra kesene bereket aşkım deyip sonrasında nasıl olmuş yemek derdim güzel olmuş eline sağlık demeye başladı.
Şimdi yemekten sonra ben kesene bereket o da bana eline sağlık diyor nasıl olmuş demeden.. zamanla alıştı :)
Ama ben ona şöyle deseydim ya bi kerede eline sağlık de şöyle yap böyle yap deseydim eminim ki yapmazdı.

Ben uğraşıp yemek yaptıktan sonra kesene bereket demem eşime onun bana eline sağlık demesini beklerim ama dışarda yemeğe gittiysek o zaman kesene bereket derim.
Siz baya sabırla istediğinizi almışsınız

Ben uğraşıp yemek yaptıktan sonra kesene bereket demem eşime onun bana eline sağlık demesini beklerim ama dışarda yemeğe gittiysek o zaman kesene bereket derim.
Siz baya sabırla istediğinizi almışsınız

Bizim evde bu olurdu hep annem babama kesene bereket derdi bizede öyle öğretirdi. Anneme de eline sağlık derdik.. Annem yemek yapıyorsa babamda kazanıp getiriyordu.. ikisininde emeklerini takdir etmek gibi bir şey.
Şimdi aynı şeyi evimde uyguluyorum..

Eline sağlık demeyince sinirlenip hep kesene bereket diyordum fakat o hep afiyet olsun diyordu artık demeyi bıraktım huylu huyundan vazgeçmiyor zorla dedirtmek için uğraşamicam sinir oluyorum çünkü önde göbeği yapar ama eline sağlık demez benimki

Türkçe karakterler ağlıyordu..

Bende bu sorunlar sadece bizim evlilikte var sanıyordum. Ama beterin beteri var de geç.
Benim eşim maaşın yarısını kendi ailesine veriyor. Hatta bizimkilere de vermek istiyor ama ben istemiyorum bunu. Ailem alışmasın, gün geldiğinde bunlar diline dolanmasın diye.

Annesinin evini pislik götürür ama benim aynamda iz olsun hemen başlar hiç rahatsız olmuyor musun demeye. Yada toz görsün yatak odasında ben uyumam burda diyip gider salonda yatar. Ütü konusunda çok hassastır ama ben kendi kıyafetlerimi bile giymeden gitmeye ütülerim. Öyle ütü günüm olmaz kafama eserse belki ama o herşeyi ütülü görmek ister. Bende baktım baş edemiyorum keza oda yaptığım ütüyü beğenmiyor,ütü yaparken gelip elimden alıp göstermeye çalışıyor falan bende dedim kendi ütünü kendin yap.
Bana da bütün gün evde napıyorsun diyor bende hizmetçin değilim hergün temizlik yapayım diyorum ya tartışma çıkıyor yada susuyor. Bizimde dilimiz de boşanma var. Hatta bizde daha vahim muhabbetler var. Birgün ne işe yarıyorum oluyorum,birgün geçimsiz,birgün Vasıfsız. Hadsiz oluyorum mesela. Yani beterin beteri var. Sevgi saygı da tükeniyor tabi.
Umarım bu raddede değilsinizdir yada gelmezsiniz. Eşini al karşına konuş,konuşmaktan anlıyorsa zira benimki anlamıyor. Ve üzme kendini. Çocukta düşünme bence.

Bu tarz şeyler yetiştirilme tarzıyla alakalı.. aileden görseydi böyle olmazdı. Annelerinin eksikliklerini bizler tamamlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…