- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
İşte baskınlık kuran kurana. Valla benim eşimi de kendi ailesi böyle anlatmıyordu şimdi şaşırıyor onlar da. Tabi maşaALLAH deyim.bu her erkekte işe yaramıyo bırak lan demeyi en ufak şeyde olay yaratıyodu benim eski koca. kişilik meselesi benimki hastaydı belkide ama çoğu dahada ters tepebiliyo sonunda bitirdim kurtuldum yoksa beni hizmetçisi sanıyodu yani iyidende anlamadı kötüdende
Benimki de aşırı derecede pis bende onla cebellesiyom. Keşke az titiz olsaydiMerhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..
aynen öyle siz tamam hayatım demediginiz için sizi erkek gibi görüyor, çünkü onun için kadın profili annesi gibi etrafında pervane olacak herşeyi sineye çekecek biriAslan burcuyum:))) bildin valla. Zor ya dağınıklık toplamak. Yanı bu toplamaktan da memnun olmuyo. Her yer iyice derli toplu olucak. Sanki benim ewlenme amacım evi sşmetrik olarak toplamak. Erkeksin çalışcaksın tabi. Ben çalışıyorum sen yatıyosun diyo. Ben her gün üç çeşit yemek yapıyorum bu insana , sankş beş dakıkalık işmiş gibi davranıyo. Bana saldırıp iğneleyip sonra benden aşkım bitanem beklemesi saçma ama annnesi bunların sebebi. Her şeye tamam paşam tamam oğlum tamam yavrum alışmış. Benden de tamam aşkım tamam hayatım bekliyo yok ki öyle bi dunya.
aileniz destek olmaz mıİstenmeyen bi gebelikti. ben alttan almadığım için bu lafları yiyorum zaten.evlilik sevgililik gibi değil ki taviz vermedim uzattım diyelim nereye gidicem.aynı evdesin işte. sinirlerim çok bozuk
sizi tehdit etmesine izin vermeyin, keyfin bilir yazın hiç umursamayınTam bir sınav. Telinde gördüpğm msjı dedim.ben bugun işi bırakırım cevaba bak.ne demek istiyo söyliym; sen sorun cıkarıp duruyosun cıkıuorum o zaman işten.cıkarsa cıksın ne yyip ne içicek bakalım. ben geri adım atmıyorum da moralım bozuk işte.nasıl düzelicek bilmşyorum.
Evet çok düşğnceli olduğundan benim de çokçok düşğnceli olmamı bekliyor.işe yarar mı korkutmak.veya korkar mı acaba bensiz kalınca ona da emin değilimBen bu oğlak burcu erkeklerinin kaynanagil türünden geldiğine inanıyorumevet bende de bir adet bulunmakta Safsarişinin yaptığı gibi ben de gülüp gülüp duruyorum o konuştukça ilk başlar deliriyordum ama kendimi tuttum hiç belli etmedim şimdi bana alıştı günde bi kere ya söylenir ya söylenmez :) Allam nelere şükreder oldum :) ama tatlı ya huysuz huysuz bakınca ben atlayıp üstüne şapp diye öpüyorum dayanamayıp kıkırdamaya başlıyor biz de sigara olayı ters ben içmiyorum o içiyor ama etkilenmiyeyim diye havalandırma sistemi kurdurdu evet çok uyuzlar ama çok da düşünceliler içten seviyorlar birde yanyana bu adam bu kızı hiç takmıyor diyebilir insanlar ama o kadar dikkatli aslında içte içe kendini yiyor aşırı kıskanç ama gururu burnunda geçen ay gece uyurken benim uyuduğumu sanıp abartmıyorum her 5 dakikada beni öpüp koklayan adam bu uyuz ama dürüst en azından yani ilk aylar çok zorr 1 sene oldu bizim anca oturdu yoksa benim kinin gittiğimiz yerde bağırıp çağırmaları vardı rezil oluyordum herkese şimdi çok dikkat ediyor çünkü ayrıldım 1 ay yüzümü göremedi korkutmanız lazım bir şekilde
Size tamamen katılıyoeum.çok teşekkğr ederim.çocuk oyuncağı değil dediğiniz gibi gururum kırılıyoraynen öyle siz tamam hayatım demediginiz için sizi erkek gibi görüyor, çünkü onun için kadın profili annesi gibi etrafında pervane olacak herşeyi sineye çekecek biri
ben olsam bir süreliğine evi terk ederim gorsun ozaman asıl dağınıklığı
gururunuzla oynamasına izin vermeyin
evlilik çocuk oyuncağı değil bunu anlasin
baktınız aramıyor sormuyor zaten aşk sevgi kalmamistir
eğer pisman olup sizden af dilerse bir şans daha verirsiniz
hayata bir kez geliyoruz 6 sene birlikteydiniz diye bu tavırlara katlanmayin kendinize saygınız olsun
bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Valla benim peşimden gelmez sanıyordum hatta buraya konu açtım oğlak erkeği diyeEvet çok düşğnceli olduğundan benim de çokçok düşğnceli olmamı bekliyor.işe yarar mı korkutmak.veya korkar mı acaba bensiz kalınca ona da emin değilim
Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?