Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Seni ben besliyorum, her dediğimi yapmak zorundasın zihniyetindeki insanlardan da nefret ediyorum. 5 sene yatan kocanın, totosuna iş ağır gelmiş; sana ben kazanıyorum o nemalanıyor gözüyle bakıyor.

Ya gerçekten hamile olsaydınız şu an? Biraz özen gösterin. Bana 2 kere seninle evlendiğime pişmanım, bu işin kesin bitecek diyen insana, azıcık şerefin kaldıysa kapı orada derim.

Benim eşimde oğlak burcu ve seni o kadar iyi anlıyorum kiiii... Çocuğum olacak inşallah ocak ayında inşallah erkenden gelipte oğlak olmaz diye dua ediyorum Allah'a İlk 6-7 ay geçindiniz, geçindiniz yoksa çok zor. Ben bir düşük yaşadım, evde sadece 3 ay kaldım bana yapmadığını bırakmadı akşama kadar evde oturuyosun diye. Çok şükür hemen başka iş buldum. Hala ailesine benden gizli gizli para verir ki ailesinin durumu o kadar iyi olmasına rağmen. Annesine uğramadan eve gelmez Ben annemlere gitsem gece kalacak olsam gece 3 olsun gelir alır

Ama zamanla geçiyor, alışması için süre ver. Ben çok biliyorum annemi arayıpta kadını bir ton telaşa soktuğu zamanları... Bir babamdan çekinirdi bende hep onu koz kullanırdım. Ne zaman dese boşancam cart curt "babamı ara söyle, ben hazırlanayım" dedim. Böyle böyle bir süre sonra huylar alışılıyor. He şöyle de bişe var biz evlenmeden önce 5 senelik sevgiliydik İnsan sanıyor ki herşeyini biliyorum. Ama olmuyor, aynı eve girmeden o kapıyı dışarıya kapatmadan olmuyor...

Her şeye tamam boşanmadan yapabileceklerini söyleyecektim ama bu çok uc bir nokta
Bu adam merhametsiz vicdansiz bu adamdan hiç bir şey olmaz
Düşünce su madem çalışmıyor her seyi yapacak dört dörtlük af edersiniz eşek gibi
Tam bir hıyar
Çocuk mocuk vermeyin bu adama yol yakinken dönün bu işten
Boşanmayı size silah yapmış vurup duruyor
Öyle bosanilmaz böyle bosanilir deyip bırakın bu adami

Doğru tespit

Oooff annemde öyle diyor sen butun gun napiyorsun diyor bana.Bi evi neden toplayamasin bir insan dimi haklısın
Camasir gel bak dag olmus yine toplamaya useniyorum bazen 2 gun serili kaliyor iceride kurumus bicimde. Igrenc bi is keske kullan at olsa ya

Benim hergün supurge tutmam lazim askim evde köpek var tüyleri dökülüyor yerlere koltuklara çıkıyor.
Ya tembellik aslinda biraz haklısın

Benim evim hergun dağınık
Temizlikci geliyor o gittikten 2 gun sadece toplu kaliyor sonra yine birbirine girmiş oluyor

Kopegin oyuncaklar etrafta. Kocam dusa girmis soyunmuş ustundekileri banyoya atmis yere bende neden yere attin diyorum sinirleniyorum kaldırmıyorum bazen oyle yaptığı icin
Sigara iciyor bardagin icine atmış külü mesela
Ayakkabisini insan portmantoya koymaz mi koymamis
Ona sorsan ben dagitiyorum evet bende dağıtıyorum ama o da dağıtıyor

+10000
Öyle böyle ağır konuşmuyor insanın gururu onuru denen bir sey var
Bu kadın dış gebelik yüzünden zehirlenip ölebilir yahu bundan daha ileri bir nokta yok yani

Size "bir an önce iş bul ki ben işten çıkıp rahatıma bakayım" diyor.
Sizin maaşınızla geçinmeyi düşünüyor.

Siz neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz da bu blöflere katlanıyorsunuz?

Ayyy sabah akşam eşimin sağlığına duacı olsam az gelir. Gün 24 saat ben 25 saat dua edeyim. Bu ne ya elini kirayamı vermiş gözüne dağınık geldiyse onuda o toplasın. Ben çalışıyorum hemde çok yoğun çalışıyorum. Haftada iki gün kahvaltı yiyoruz. iki gün hafta sonu yaptığım yemeği yiyoruz. iki günde Allah ne verdiyse pazar zaten evdeyiz. Dağınıklık görüncede hiç sesini çıkarmaz kalkar toplar

Bu dağınıklık konusunda benim esimde cok takıntılı gelmeden sanki misafir gelecekmiş gibi evin her yerini toplarim ve benim bide 2 bucuk yaşında çocuğum var düşünün yatagimizi günde 4 5 kez toplyrm oglum surekli bozar yere atar carsafi çıkarır
Eşinizin burcu ne ?

Şimdi ilk evlendiğim zaman
Klasik kavgamızdı
Ama ben çalışıyodum ve çocuk vardı
Annemin evinde ye iç otururdum
Evlenince çok zor oldu bende herşeyi biliyordum a ma o tempoya alışmak zaman alıyor sonra baktım olacak gibi değil ev kendi kendine temiz olmuyor toplanmıyor
Bir düzen oturttum şuan evim mobilya. Mağazası gibi
Sabah erken kalkılacak
Kahvaltı ardından onun bulaşığı ardından
Dağınıkluk toplanacak nekadar az eşya okadar iyi sonra yerler süpürüp silinir ardından banyolar bu arada çamaşır asılır bunlar 1.5 saatini almaz.
Sebzeyi sayı ile yakın marketten alıp yemek yapabilirsin
Elin alışınca kolay gelir kocana da haftasonu ev süpürt tembelliğe alışmasın
Bunu rutin olarak yap o evin mis kokusu tüm hastalıklarını alır
Ve not böyle şeyler için birbirinizi kırmayın
Ölümlü dünya.. .

Et et et valla dua
Ne guzel şanslısın iste,ama ben calismiyorum. Tamam calismiyorum ama sonucta bunlarda zorunlu gorevim degil ya. Ufff ya

Kayınvalideniz nasıl biri eğitimli midir bilinçli midir yoksa daha klasik mi kv midir ? oğlanı o şişiriyor olaiblir mi diye düşündüm de bi an.

Evi hiç temizleme pislik içinde kalsın anlasın kıymetini .
Sanki hizmetçi aldı seni .
2,5 ayda bu seviyeye gelmek baya beceri ister ama ....

Ya nefret ediyorum camasirdan simdi toplanip yerlestirmem gerekiyo. Köpüs tug dokuyosa hergun gerekiyo evet. O zaman her sabah bi solukta yapman gerekiyo.

Yaz gelince uyku sersemi oluyorum klimadan ayılamiyorum. O yuzden salliyorum ben de.
Esim banyodan cikar hemen arksndan girer kiyaftleri kirliye atar yeri ıslak mendille siler havluyu asarim. Ya o an yaparsan hemen cok rahat yoksa bitmek bilmiyo ee insan her zaman da iş iştahinda olmuyo. Bazen ben de temizlik icin ilham falan bekliyirum

Aa benim esimi tarif etmissin bu kadar olamaz her gun ev supuruyorum yemek yaptigim gun yemek yemez yapmadigim gun sen hiç yemek yapmıyosun der cocuk oyuncaklarini çıkarır ev pislik icinde der basak burcu

ben olsam her şeyi göze alığp tamam boşanalım davayı sen aç ben çalışmıyorum param yok derdim. Eğer gerçekten boşanacaksa boşanır yoksa blöf yaptığı ortaya çıkar. Tabi u çok büyük bir risk ben biraz deliyimdir yaparım da sizi bilemem tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…