- 14 Mart 2024
- 489
- 659
- 23
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Sizi üzücü birşey yazmak istemem ama bence eşiniz ne sizi ne de çocukları önemsemiyor, sevmiyor aile olarak görmüyor. Kendi hayatına devam ediyor, sizde çocuklarınizla onun için köşede var oluyorsunuz. Peki sizin neye ihtiyacınız var onu düşünün. Bu hayatı böyle sürdürmeye devam edecekseniz talepkar olup beklentiye girmememek gerekiyor. Diğer yol zaten siz hem cocugunuzs hem kendinize yetiyorsunuz duygularınıza isteklerinize önem veren biri yok sizinde cocugunuzda. Akşamları eve gelip duran birinden kurtulmak iyi gelebilir. Bir yolu seçmeniz gerekli gibi. Başka türlü takılıp kalmışsınız bir noktada.Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Eşinizden bi halt olmaz. Sizde bunu biliyosunuz, boşanmayacaksanız adamdan manevi beklentiye girmeyin kızınızla yaşayıp gidin işte. Boşanacaksanızda zaten 4 yaşına gelmiş çocuk, çalışın kurun hayatınızı ayrılın sonra. Çocuğunuz aynı evin içinde gözüne baka baka ilgisizlik çekiyor en azından ayrıyız babanın ayrı evi var dersiniz kalbi daha az kırılır çocuğun.Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Bu konu da size ait bu adamdan kocada babada olmaz boşanın ayaklarinizin üstünde durun adam evlendiginin farkında bile değilMerhaba arkadaşlar dün idrar enfeksiyonu geçiyordum yoğun bir kanamalı şekilde akşam hastaneye gittik benim betim benzim atmış ağlıyorum acıdan uyutulmak istiyorum o derece , hastanedeyiz ve eşim sürekli 101 oynuyor telefondan benimle doktorun odasına bile girmiyor , 2 kez 5 kez değil hep kaybediyor ve çip satın alıyor 3 saat hastanede kaldık ve eve dönerken takside bile oynuyor , yani morga mı girmem lazım telefonu elinden bırakması için ,
en son doktor ilaçlarımı reçete ederken kapısı açıktı oyun oynamaktan içeri giremiyor o sıra doktor bana 2.kez idrar kürü istiyor ve ben doktora yaptırmasam olur mu diye soruyorum , kapıdan çıktım ve eşime dedim ki doktor tekrar idrar kürü istedi bana diyor ki sen çok üsteliyorsun doktora o yüzden 2.kez verdi halbuki ben yaptırmasam olur mu diye sordum doktor idrar kürü istediği için sinirleniyor yükseliyor bana o kadar aklı telefonda ki doktorla ne konuştuğumuzu kafasından uyduruyor , sonra ben ona bu cümleyi kurdum bana dedi ki sanane oyun oynamam sana niye batıyor , hastaneye getiriyorum seni yine yaranamıyorum ( ki öyle nazlı biri değilim 2 yılda bir böyle çok kötü bir durum olursa hastaneye gidiyorum ) Allahtan ki çalışıyorum seninle tüm gün aynı evde kalmıyorum felan dedi böyle beni manipüle ediyor birde kanım donuyor , yaptıklarını söyleyince suçlu ben oluyorum söylediğim için ..
Tek takılmayı sevmiyor, arkadaşları ile çok güzel iletişim kuruyor. Eşiniz sizinle takılmayı sevmiyor.Yazmıştım kaçırmışsınız , çay bahçesinde oturup o gün hangi maç varsa izliyor basket / voleybol fark etmiyor, maç yoksa 101 oynuyor tek takılmayı seviyor
Kocanız ne sizi ne de çocuğunuzu sevmiyor. Evi otel gibi kullanıyor. Ortada yuva yok. Daha fazla yara almadan noktayı koyun bu adam düzelmez.Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Sadece yazıp rahatlamak istiyorAçtığınız diğer başlıklardan farkı yok?
Daha kaç kez aynı konuyu açacaksınız? Hepsi aynı.
Size ne söylenmesini umdunuz da söylenmedi burada?
Haftaya yeni bi başlık daha açın: eşleri sürekli dışarıda olan var mı bla bla bla. O.sur o.sur ipe diz. Bi sonuca ulaşamayacak olduktan sonra..
Tek takılmayı değil sizden uzak olmayı seviyor. Size tahammülü yok adamın bunu görmek bu kadar mı zor?Yazmıştım kaçırmışsınız , çay bahçesinde oturup o gün hangi maç varsa izliyor basket / voleybol fark etmiyor, maç yoksa 101 oynuyor tek takılmayı seviyor
Bazı babalar o günlerde bile görüşmüyor çocukları ile maalesef. Bu adamda da o potansiyel var bence.Bosanin hic degilse babasi gorus gunlerinde ilgilenmek zorunda kalir cocuguyla. Sizde hayatiniza bakarsiniz yok artik diyerek rahatlarsiniz varligiyla huzursuz olmaktansa
Simdide ilgilenmiyor zaten yine bi ihtimal gorusur gorusmezse de simdikinden farki olmaz. Hic degilse daha ozgur olurlar artik yok hayatimizda diyebilirlerBazı babalar o günlerde bile görüşmüyor çocukları ile maalesef. Bu adamda da o potansiyel var bence.
çocuğum ağlıyor diyorsunuz peki çocuk babasına söylüyor mu hiç bu duygularınıYazmıştım kaçırmışsınız , çay bahçesinde oturup o gün hangi maç varsa izliyor basket / voleybol fark etmiyor, maç yoksa 101 oynuyor tek takılmayı seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?