Eşimin doğum gününü unutmuşum 😔

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
Yakın zamanda babamı kaybettim eşim bu süreçte bizim elimiz ayağımız oldu çok destek oldu sağolsun. Babamı kendi babası gibi severdi. Doğum günü tamamen aklımdan çıkmış gitmiş normalde mutlaka kutlardım hem teşekkür amaçlı hemde doğum günü için gönlünü almak istiyorum. Abartılı olmadan zarif birşey ne alabilirim bana fikir verebilir misiniz?

Henüz toparlanmadığım için öyle pasta börek yapmak istemiyorum babamın ardından.

ayıp etmişsiniz yazacaktım ama geçerli sebebiniz varmış
başınız sağolsun

minik bi teraryum olabilir ofiste masasına koyabilecek türden, benim eşim ve iş arkadaşları çok beğenmişti teraryum hediyemi

Öncelikle başınız sağ olsun. Eşiniz de biraz burulmustur hediyeyi çok iyi düşünmüşsünüz. Telafi ettiğinizde mutlu olacağı birşey seçin bence. Erkekler bizim gibi anlama değil de, kullanışlı olan şeylere daha çok değer veriyorlar. Bizler daha duygusalız malum. Ihtiyacı olan birşey olsun. Siz bunu daha iyi bilirsiniz. Abartılı olmasın deyince öneride bulunamadım. Sevdiği ihtiyacı olan bir ayakkabı olabilir.

Benim eşim kendine akıllı saat aldı. Çok mutlu oldu. Keşke aklıma gelseydi hediye olarak ben alsaydım. Düşünebilirsiniz. Teknolojiyi seviyorsa güzel bir hediye olur.

Başınız sağolsun..

Üzülmeyin lütfen, normal bir zaman da olsa unutmayacağınızı bilir eşiniz. Elbette bir sözle de olsa kutlansa ona iyi gelebilirdi ama o da bu durumun farkındadır. Benim nişanlım tesbih çok seviyordu ve ona çeşitli tesbihler almıştım tepkisi çok güzeldi. Eğer eşiniz seviyorsa alabilirsiniz. Ben koleksiyon yapmıştım ilk kuka almıştım sonra kehribar ve oltu. Ya da seveceği bir parfüm varsa onu alabilirsiniz ben diesel almıştım. Tabi bütçe de önemli ancak alternatif çok olacaktır.

Parfüm olabilir versace erosu öneririm eski sevgilime almıştım harika bir kokusu var. Kullanıyorsa saat olabilir. Oyun oynuyorsa oyun kulaklığı gibi bir şey de olabilir.

Seni seviyorum Bu aralar keyfim Yok daha sonra telafi etsem olur mu deyin.

Anlayışla karşılayacaktır. Bir de babasi gibi seviyormuş babanızı en iyi o anlar sizi.

Ben dünyanın en sabırlı hayat arkadaşı başlıklı bir plaket yaptırdım eşime, altına da biraz övgü yazdım. sanırım böyle bir şey sizin de işinize yara.
Çiçek sepetinden yaptırmıştım ama hızlı olsun derseniz bulunduğunuz yerde bu işi yapan birilerini bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…