Eşimin milliyetçi biri olduğunu nişanlılık döneminden beri biliyorum. Evlendikten bir süre sonra söylemleri ırkçılığa dayanmaya başladı hatta şuanda tamda o şekilde. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Bu tip konularda birkaç kez kavga etmişliğimiz küsmüşlüğüz var. En son dünkü lafından sonra inanın iyice dert etmeye başladım. Haberlerde malum olayları gösteriyordu. Ben bunlara hiç acımıyorum pis ..... dedi. Kalktım mutfağa gittim. Bir şey demedim desem zaten şiddetli şekilde kavga ederiz inanınki. Daha önce kaç kere bayağı bayağı kavga ettik. İnanılmaz derecede takık bu konulara.
Daha önce ben çocuğumuda benim gibi yetiştireceğim falan demişti. Ben çocuğumun bu şekilde yetişmesini kesinlikle istemiyorum. Ve ileride çocuğun yanında bu tarz konuşmasını küçücük çocuğun aklına böyle şeyler sokulmasını istemiyorum. Eşimle bu konuda ciddi ciddi oturup konuşmak istiyorum ama kavga etmeden nasıl konuşabilirim. Çok aşırı sinirleniyor ve bende kendimi tutamıyorum maalesef.
Daha önce ben çocuğumuda benim gibi yetiştireceğim falan demişti. Ben çocuğumun bu şekilde yetişmesini kesinlikle istemiyorum. Ve ileride çocuğun yanında bu tarz konuşmasını küçücük çocuğun aklına böyle şeyler sokulmasını istemiyorum. Eşimle bu konuda ciddi ciddi oturup konuşmak istiyorum ama kavga etmeden nasıl konuşabilirim. Çok aşırı sinirleniyor ve bende kendimi tutamıyorum maalesef.