- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Hayır partilik bir durum değil. Irkçılık yapıyor ölsünler gebersinler pisler falan diyor.
Bunu Filistin'de ölen çocuklar için söylüyorsa, yazıklar olsun eşinize...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır partilik bir durum değil. Irkçılık yapıyor ölsünler gebersinler pisler falan diyor.
Eşimin milliyetçi biri olduğunu nişanlılık döneminden beri biliyorum. Evlendikten bir süre sonra söylemleri ırkçılığa dayanmaya başladı hatta şuanda tamda o şekilde. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Bu tip konularda birkaç kez kavga etmişliğimiz küsmüşlüğüz var. En son dünkü lafından sonra inanın iyice dert etmeye başladım. Haberlerde malum olayları gösteriyordu. Ben bunlara hiç acımıyorum pis ..... dedi. Kalktım mutfağa gittim. Bir şey demedim desem zaten şiddetli şekilde kavga ederiz inanınki. Daha önce kaç kere bayağı bayağı kavga ettik. İnanılmaz derecede takık bu konulara.
Daha önce ben çocuğumuda benim gibi yetiştireceğim falan demişti. Ben çocuğumun bu şekilde yetişmesini kesinlikle istemiyorum. Ve ileride çocuğun yanında bu tarz konuşmasını küçücük çocuğun aklına böyle şeyler sokulmasını istemiyorum. Eşimle bu konuda ciddi ciddi oturup konuşmak istiyorum ama kavga etmeden nasıl konuşabilirim. Çok aşırı sinirleniyor ve bende kendimi tutamıyorum maalesef.
gallina bence olayın aslını öğrenelim önce....yoksa çileden çıkaracak bizi
Eşimin milliyetçi biri olduğunu nişanlılık döneminden beri biliyorum. Evlendikten bir süre sonra söylemleri ırkçılığa dayanmaya başladı hatta şuanda tamda o şekilde. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Bu tip konularda birkaç kez kavga etmişliğimiz küsmüşlüğüz var. En son dünkü lafından sonra inanın iyice dert etmeye başladım. Haberlerde malum olayları gösteriyordu. Ben bunlara hiç acımıyorum pis ..... dedi. Kalktım mutfağa gittim. Bir şey demedim desem zaten şiddetli şekilde kavga ederiz inanınki. Daha önce kaç kere bayağı bayağı kavga ettik. İnanılmaz derecede takık bu konulara.
Daha önce ben çocuğumuda benim gibi yetiştireceğim falan demişti. Ben çocuğumun bu şekilde yetişmesini kesinlikle istemiyorum. Ve ileride çocuğun yanında bu tarz konuşmasını küçücük çocuğun aklına böyle şeyler sokulmasını istemiyorum. Eşimle bu konuda ciddi ciddi oturup konuşmak istiyorum ama kavga etmeden nasıl konuşabilirim. Çok aşırı sinirleniyor ve bende kendimi tutamıyorum maalesef.
gallina bence olayın aslını öğrenelim önce....yoksa çileden çıkaracak bizi
Milliyetçiliğin kötü bir şey olmadığını bende biliyorum. Lakin eşim başka milletten diye ölsünler diyor. Irkçılık yapıyor ve bu onun için milliyetçilik. Önceden evet milliyetçiydi şimdi ırkçı. Ve bunu kabul etmiyor. Bende çocuğumun bu şekilde yetişmesini istemiyorum. Konuşuncada çok ciddi kavga ediyoruz. Kötü niyetle açmadım konuyu. Dünkü sözlerinden sonra iyice rahatsız oldum .
Eşiniz kolayca gaza gelen bir tip anlaşılan
Milliyetçilik bu değil..daha doğrusu olmaması gerekir, kusura bakmayın da bu konuda cahil. Aşırı milliyetçilik cehalet belirtisidir.
Boş ve balon şeyler bunlar.
Ben Kürtüm, bununla da gurur duyuyorum. Ama Kürt olduğumu üniversitede gizlerdim.Bu gibi insanlar yüzünden. Milliyetçi bir üni. de okudum.
Milliyetçiyim derler bulundukları makamın etinden sütünden faydalanırlar. Doğru dürüst bir şey üretmezler çünkü kapasiteleri yetmez buna. kendilerini de geliştirmezler, vizyonsuzluktan.
Avrupa ülkelerine,batıya gizli bir hayranlık beslerler. Vatandaşlığını versen hiç düşünmeden TC vatandaşlığından vaz geçer.
Benim bu topluma katkım o milliyetçiyim diye yırtınan insanlardan çok daha fazla...
Eşinizin inancını da merak ettim.. Allah'a inanıyor mu?
milliyetçilik kötü birsey mi Allah aşkına!!!! türk milliyetçiliği bastırılmak için yapılan bir oyundan başka bir şey değil 1789 dan beri dünyada milliyetçilik akımı var ... ve bakın diyarbakıra pkk yanlıları ayaklanmalara başladı özerklik istiyor ..... bugün bilmem ne özerklik isteyen partisinin arkasında tek bir soydan insanların olması tesadüf mü ve onların mecliste cbaşkanlığı seçimlerinde söz sahibi olması... uyanın türk milleti güç bizdeyken göz açtırmayın toprağımıza göz dikene... çocuğunuz inşallah babasına benzer ve vatanı milleti için yaşar zira sizde umut yok....![]()
Burdayım arkadaşlar. Milliyetçilik olmadığını bende biliyorum. Bir iki kere ırkçısın sen dedim hayır milliyetçiyim diyor. Babasıyla aynı kafadalar. Evet Filistin için söyledi. Özellikle Araplara takmış vaziyette. Ben çok rahatsızım bu durumdan. Milliyetçi olmak kötü birşey değil nişanlıyken milliyetçiydi ama şimdi ırkçılara döndü.
İnancı var ama bu konularda böyle işte. Ne büyük çelişki değil mi? Ben ona anlatmaya çalıştım defalarca ama çok şiddetli kavga ediyoruz maalesef. Kavga etmeden nasıl konuşabilirim bilmiyorum
milliyetçilik kötü birsey mi Allah aşkına!!!! türk milliyetçiliği bastırılmak için yapılan bir oyundan başka bir şey değil 1789 dan beri dünyada milliyetçilik akımı var ... ve bakın diyarbakıra pkk yanlıları ayaklanmalara başladı özerklik istiyor ..... bugün bilmem ne özerklik isteyen partisinin arkasında tek bir soydan insanların olması tesadüf mü ve onların mecliste cbaşkanlığı seçimlerinde söz sahibi olması... uyanın türk milleti güç bizdeyken göz açtırmayın toprağımıza göz dikene... çocuğunuz inşallah babasına benzer ve vatanı milleti için yaşar zira sizde umut yok....![]()
Bu ülkenin sadece Türklere ait olduğunu sanan biri daha...
Bu ülke toprakları yüzyıllardır Kürt Türk ermeni çerkez Rum ... Bir çok milletten insanı barındıran topraklardır.
Kürtlerin cumhurbaşkanı adayı çıkaramayacağını hangi kafayla düşündünüz?
Bakın yeterince de kibar soruyorum....
kürt ve pkk ayrımı yapamayanlara da ben şaşırıyorum doğrusu oysaki Turgut özalda kürttü Allah rahmet eylesin..
EĞERKİ PKK YANLISI YAĞMACI KÜTLERDENSENİZ KATKINIZIDA ALIN DEFOLUN GİDİN BU ÜLKEDEN VE BU TOPLUNMDAN... YOK ONLARDAN DEĞİLİM DİYORSANIZDA SİZE KÜRDÜM GURUR DUYUYORUM DİYEBİLME HAKKINI VERDİĞİ İÇİN BU MİLLETTİN SOYLULUĞUNU KABUL EDİN... KÜRDİSTAN KURULDU!!!! TC KİMLİĞİMİZİ İSTEMEYENLERİ İHRAÇ EDEBİLİRİZ.....HAYDİ KÜRDİSTANA KAMPANYASI BAŞLATALIM.....Avrupa ülkelerine,batıya gizli bir hayranlık beslerler. Vatandaşlığını versen hiç düşünmeden TC vatandaşlığından vaz geçer.
Benim bu topluma katkım o milliyetçiyim diye yırtınan insanlardan çok daha fazla...
Ayrımı yapanlar çok iyi yapıyor da siz bir milletten bahsedince verilen cevapta böyle oluyor.
Bir kez daha okuyun bakalım cumhurbaşkanlığı seçimlerine PKK knin mı yoksa Kürt milletinin mi aday çıkarmasına ayaklanma çıkarmak istiyorsunuz...