• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Düşünceleri ve Çocuk Yetiştirme

farkındamısınız bilmiyorum ama sizde şu anda kürt milliyetçiliği yaptınız.....ayrıca genelleme yapmadan konuşursanız sevinirim

Yazdığımın neresinde bir milliyetçilik var belirtirseniz sevinirim.
Asla öyle bir şey düşünmem, çünkü bir milletin diğerinden üstün olmasını düşünmek inancıma da mantığa da insanlığa da terstir.
Ama ben milletimi de seviyorum, insanın milletini sevmesi fıtridir.
Koyu milliyetçi ırkı tipler anlattığım gibi oluyor ne yazık ki. Bu bir genelleme değil.

konu açarken net olmayı deneyinn sizde yaftalamadım sorun buysa görüşüm bu dedim!
Senin yazdıklarınla alakası yok. Filistinde ölenlere acımıyormuş. Hemen beni yaftalamanız çok acı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

EĞERKİ PKK YANLISI YAĞMACI KÜTLERDENSENİZ KATKINIZIDA ALIN DEFOLUN GİDİN BU ÜLKEDEN VE BU TOPLUNMDAN... YOK ONLARDAN DEĞİLİM DİYORSANIZDA SİZE KÜRDÜM GURUR DUYUYORUM DİYEBİLME HAKKINI VERDİĞİ İÇİN BU MİLLETTİN SOYLULUĞUNU KABUL EDİN... KÜRDİSTAN KURULDU!!!! TC KİMLİĞİMİZİ İSTEMEYENLERİ İHRAÇ EDEBİLİRİZ.....HAYDİ KÜRDİSTANA KAMPANYASI BAŞLATALIM.....:47::47::47:

Sakin olun ya.... Asaletinize yakışmıyor :ssz:

Merhabalar canım;
Eşinin Peygamber Efendimiz (sav) veda hutbesini okumasını sağlayın.Bir bölümü de şu;
'Ey İnsanlar!''

Rab'biniz birdir. Babanızda birdir. Hepiniz Adem'in çocuklarısınız. Adem ise topraktandır. Arap'ın Arap olmaya Arap olmayanın da Arap üzerine üstünlüğü olmadığı gibi kırmızı tenlinin siyah üzerine siyahında kırmızı tenli üzerinde bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak Takvada, Allah'tan korkmaktadır. Allah yanında en kıymetli olanınız Ondan en çok korkanınızdır. Azası kesik siyahi bir köle başınıza amir olarak tayin edilse, sizi Allah'ın kitabı ile idare ederse, onu dinleyiniz ve itaat ediniz. Suçlu kendi suçundan başkası ile suçlanamaz. Baba, oğlunun suçu üzerine, oğlu da babasının suçu üzerine suçlanamaz.

Dikkat ediniz! Şu dört şeyi kesinlikle yapmayacaksınız. Allah'a hiçbir şeyi ortak koşmayacaksınız. Allah'ın haram ve dokunulmaz kıldığı canı, haksız yere öldürmeyeceksiniz. Zina etmeyeceksiniz. Hırsızlık yapmayacaksınız. İnsanlar ''la ilahe illallah'' değinceye kadar onlarla cihat etmek üzere emr olundum. Onlar bunu söyledikleri zaman kanlarını ve mallarını korumuş olurlar. Hesapları ise Allah'a aittir.

Ayrımı yapanlar çok iyi yapıyor da siz bir milletten bahsedince verilen cevapta böyle oluyor.
Bir kez daha okuyun bakalım cumhurbaşkanlığı seçimlerine PKK knin mı yoksa Kürt milletinin mi aday çıkarmasına ayaklanma çıkarmak istiyorsunuz...

Partiniz İmranlı'dan yönetiliyor

Ayrımı yapanlar çok iyi yapıyor da siz bir milletten bahsedince verilen cevapta böyle oluyor.
Bir kez daha okuyun bakalım cumhurbaşkanlığı seçimlerine PKK knin mı yoksa Kürt milletinin mi aday çıkarmasına ayaklanma çıkarmak istiyorsunuz...

yalnız sen neye atarlandın ki ben seni destekleyen bir mesaj yazdım oraya alıntıyı senden yaptığım için mi coştun arkadaşım:31:

neyse bilinçli açılmış bir konu çok ban var bu konuda ben kaçarım..
ha bu arada fikirse fikir şu an senin tek gözlükle savunduğun olay çok farklı ...ama Turgut özal kürt kökenliydi ve cumhurbaşkanı oldu bu ülkede..ben bunu demeye çalışmıştım ..aman neyse tartışılmıyor ağız tadıyla be kardeşim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ülkenin sadece Türklere ait olduğunu sanan biri daha...
Bu ülke toprakları yüzyıllardır Kürt Türk ermeni çerkez Rum ... Bir çok milletten insanı barındıran topraklardır.
Kürtlerin cumhurbaşkanı adayı çıkaramayacağını hangi kafayla düşündünüz?
Bakın yeterince de kibar soruyorum....
çıkaramaz demedim!!!kürt milliyetçiliği altında birleşip cumhurbaşkanı adayı çıkardılar dedim milliyetçiler dedim anladınız mı KİBARCA ANLATTIM ...BİZ TÜRKLERDE MİLLİYETÇİLİK YAPALIM DİYORUM....

Pardon benim alıntı yaptığım mesajı yazan siz değilmişsiniz.
Nicke bakmadan okuyorum, farkedemedim.
Ancak onu yazan aynı soydan olanlar diye yaftalıyor. PKK yok. Kürt milletinden bahsediyor...

neyse bu konu dediğim gibi çok üyenin canını yakar..

maalesef bunun önüne geçmenize pek imkan yok...eski nişanlım milliyetçi idi, çocuk olursa küçük yaşlardan itibaren eğiteceğini söylerdi...
bu insanlar çocuklarına da cengizhan falan gibi isimler koyuyorlar...

çıkaramaz demedim!!!kürt milliyetçiliği altında birleşip cumhurbaşkanı adayı çıkardılar dedim milliyetçiler dedim anladınız mı KİBARCA ANLATTIM ...BİZ TÜRKLERDE MİLLİYETÇİLİK YAPALIM DİYORUM....

E Türk asıllı cumhurbaşkanı adayı da var zaten...
Ortalığı bulandırmaya ne gerek var ki.
Her Türk , Türk adaya vermeyeceği gibi her Kürt de Kürt adaya vermeyecektim oyunu.
Aynı ülkede milliyetçilik yapmanın ne anlamı var. Bu bölücülükten başka bir şey değil. Bir çok kültürden insanın yaşadığı bu güzel mozaikte huzurlu ve anlayışla yaşamak varken sen Türkleri öteki kürtleri haydiiiii milliyetçiliğe diye gaza getirirsen ortada ülke diye birşey kalmayacak zaten...

Avrupa ülkelerine,batıya gizli bir hayranlık beslerler. Vatandaşlığını versen hiç düşünmeden TC vatandaşlığından vaz geçer.
Benim bu topluma katkım o milliyetçiyim diye yırtınan insanlardan çok daha fazla...EĞERKİ PKK YANLISI YAĞMACI KÜTLERDENSENİZ KATKINIZIDA ALIN DEFOLUN GİDİN BU ÜLKEDEN VE BU TOPLUNMDAN... YOK ONLARDAN DEĞİLİM DİYORSANIZDA SİZE KÜRDÜM GURUR DUYUYORUM DİYEBİLME HAKKINI VERDİĞİ İÇİN BU MİLLETTİN SOYLULUĞUNU KABUL EDİN... KÜRDİSTAN KURULDU!!!! TC KİMLİĞİMİZİ İSTEMEYENLERİ İHRAÇ EDEBİLİRİZ.....HAYDİ KÜRDİSTANA KAMPANYASI BAŞLATALIM.....:47::47::47:

Katiliyorum.
Söylenecek çok şey var cidden.
Konu sahibi de iyi konu seçmiş tartisma cikarmak için..

Back
X