- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
sen bu hale gelmek için ne yaşadın ecrin? ne yaptılar sana bebem?[/Q
bebeymis , adressine yazili gönderiyim istersen ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu hale gelmek için ne yaşadın ecrin? ne yaptılar sana bebem?[/Q
bebeymis , adressine yazili gönderiyim istersen ??
eşin milliyetçi değil ırkçı..hitlerin bir başka modeli...eline geçse o da araplardan sabun yapacak demek ki!
ne insafsız insanlar var ya.
ay sen mi üzülüyorsun , böyle yazinca mi bir katkinmi var oeki sen ne yaptinyya o üzüldüklerin icin ne yaptin söylermisin hangi yardimin dokundu ??
pkk yandaslarina üzülmem hatta varya seviniyorum alkis manyagi oluyorum:)))
o arap dünyasi hani herseyleri altintan olanlar varya , insani duygular besleseydi suanki taplo olmazdi sapitiyorlar sonraa ahh vahh tabiki masumlara yazik , yada buzamana kadar devirilen ülke adamlari suan ki yasadiklari kendileri sorumlu para iciin sattilar simdi sürünüyorlar , peki aylardir türkmenlere neler yapiliyor noldu neden kimse bisey dile getirmedi yada alevilere ???? sesiniz niye o zaman cikmiyordu ??
sonra bana insancilik oynayin , hadi ortan hadiii
Kız senin Türkçeni yesinler, nasıl milliyetçisin sen, daha dilini doğru düzgün kullanamıyorsun... yazıkkk...
Sana burada ne yardım yaptığımı anlatacak değilim ki anlayacağından da emin değilim...
Pkk yandaşlarından değil, İsrail ablukasındaki Gazzelilerden bahsediyorum.. Arap dünyası beni hiç ilgilendirmiyor, herkes kendi nefsinden sorumludur..hangi millet olursa olsun, haksızlık karşısında susmam zaten.. ben kendimi biliyorum..
ama sen şuursuzca saldırıyorsun.. bir kocan haklı diyorsun, bir masumlara yazık diyorsun.. buradan bakınca sadece cahil ve saldırgansın... ve ne dediğini de bilmiyorsun..
aaaa kadiş bak böyle dedin sen de hayın evlat ökkeş kategorisine girdin Ercinin gözünde![]()
aaaa kadiş bak böyle dedin sen de hayın evlat ökkeş kategorisine girdin Ercinin gözünde![]()
ya bırak sürekli göndereyim mi deyip duruyor.. artık ne göndermeyi düşünüyorsa..
Kız senin Türkçeni yesinler, nasıl milliyetçisin sen, daha dilini doğru düzgün kullanamıyorsun... yazıkkk...
Sana burada ne yardım yaptığımı anlatacak değilim ki anlayacağından da emin değilim...
Pkk yandaşlarından değil, İsrail ablukasındaki Gazzelilerden bahsediyorum.. Arap dünyası beni hiç ilgilendirmiyor, herkes kendi nefsinden sorumludur..hangi millet olursa olsun, haksızlık karşısında susmam zaten.. ben kendimi biliyorum..
ama sen şuursuzca saldırıyorsun.. bir kocan haklı diyorsun, bir masumlara yazık diyorsun.. buradan bakınca sadece cahil ve saldırgansın... ve ne dediğini de bilmiyorsun..
madem türkcen iyi ozaman yazdiklarimi anlada bana geri yaz , ...... üff realde karsima gecemicek insalara daha fazla zaman ayiramicam , mahalle dilberi
Hayır partilik bir durum değil. Irkçılık yapıyor ölsünler gebersinler pisler falan diyor.
madem türkcen iyi ozaman yazdiklarimi anlada bana geri yaz , ...... üff realde karsima gecemicek insalara daha fazla zaman ayiramicam , mahalle dilberi
Eşimin milliyetçi biri olduğunu nişanlılık döneminden beri biliyorum. Evlendikten bir süre sonra söylemleri ırkçılığa dayanmaya başladı hatta şuanda tamda o şekilde. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Bu tip konularda birkaç kez kavga etmişliğimiz küsmüşlüğüz var. En son dünkü lafından sonra inanın iyice dert etmeye başladım. Haberlerde malum olayları gösteriyordu. Ben bunlara hiç acımıyorum pis ..... dedi. Kalktım mutfağa gittim. Bir şey demedim desem zaten şiddetli şekilde kavga ederiz inanınki. Daha önce kaç kere bayağı bayağı kavga ettik. İnanılmaz derecede takık bu konulara.
Daha önce ben çocuğumuda benim gibi yetiştireceğim falan demişti. Ben çocuğumun bu şekilde yetişmesini kesinlikle istemiyorum. Ve ileride çocuğun yanında bu tarz konuşmasını küçücük çocuğun aklına böyle şeyler sokulmasını istemiyorum. Eşimle bu konuda ciddi ciddi oturup konuşmak istiyorum ama kavga etmeden nasıl konuşabilirim. Çok aşırı sinirleniyor ve bende kendimi tutamıyorum maalesef.
eşin milliyetçi değil ırkçı..hitlerin bir başka modeli...eline geçse o da araplardan sabun yapacak demek ki!
ne insafsız insanlar var ya.
Siz önyargılı bir insansınız.
Kendi kişisel hassasiyetim adına bir durum bildirdim onu bile kendinizce küçük görecek kadar basitsiniz.
Bu yüzden asıl komik olan sizsiniz...
Cevap veremeyince tabii mantıklı da yazamıyorsunuz haliyle...
Sizin Türkçe yoksunu yazılarınız kolay okunmasını falan da sağlamıyor. Bunu arkasına sığınmayın.
Bu ülkeni kaynaklarını israf edenlere haram yiyenlere de böyle yırtınabiliyor musunuz....
PKK ya istihbarat yapıp kendine yalı alan paşalar var bu ülkede...
Bu ülkede terör sorununu bitmesi ne yazık ki kimsenin işine gelmiyor.
Feyiz alınsın diye yazdığınız şeylere dışında somut şeyler yazın insanlar daha çok nasiplenir ve aydınlanır...
Cahillerini saygısına da ihtiyacım yok, kaldı ki kimsenin kimseye saygı borcu yok. Ama saygısızlık yapmaya da hakkı yok.
Ben eğitimciyim, öğrencilerimin sizin gibi bölücü ve zihniyet fukarası kişiler gibi olmaması çaba gösteriyorum ve göstermeye de devam edeceğim.
Şimdi burada kendini kahraman gibi hissediyorsundur zavallı.
Git bir köşede kahrol bence.![]()
Komşumuzda Türkçe öğretmeni ve evinde pkk bayrağı var. Bu ne yaman çelişkidir? Yaşadığı ülkenin imkanlarından faydalanırlar ancak iş hainliğe gelince en önde koşa koşa gidilir. Bu aynen doğuda kaçak elektrik kullanıp devlet tarafından engellenince isyan etmeye benziyor. Dövlet bize bahmiiir. Ay gidin bakmasında zaten. Sözüm Kürt vatandaşlara değil ancak, pkk sempatizanlarına. Bu ülkenin herşeyinden haince faydalanıp gammazlayanlara.
küfre ve hakarete ayıracağın zamanı Türkçeye ayır cep faşisti seni![]()