Eşimin düşünmeden para harcaması...

Aylık elimize gelen paraya göre değişir . Ne kadar para harcadığımız. O yüzden 500tl başkaları için kabul edilemez bir para olabilir. Ve evet o dediğiniz kadar alıyorum bişeyler sürekli. İmkanım olduğu için daha çok fedakarlık yapabiliyorum. İnsanın sevdikleri ailesi için para harcaması bence kullanılmak olmuyor.
herkesin aile ilişkisi farklı. Sizden farklı bir yaklaşımı , sevgi gösterme şekli var. Ben kendimden biliyorum böyle yaparsanız eşinizi çok sinirlendirebilirsiniz. Çünkü onlar onun ailesi . Herzaman öyle olacak.
Siz de kazandığınız parayı kendiniz için biriktirin harcayın. Yani herkesin kazandığı parayı evliliği dışında harcama hakkı var bence.
birincil olan evliliğiniz. Tabiki. Siz verdiğiniz cevaplardan rahat olduğunuzu. Size de harcama yaptığını anladım. Dolayısıyla biraz empati kurmaya çalışın. Her ailenin iletişimi aralarındaki maddi bağları farklı oluyor. Onların ailecek maddi manevi sistemleri böyle demek .

neden öyle bir ortam yok merak ettim
eşinize "hayatım ben karar verdim ev, araba vs alacağım paramla iyi bir yatırım olur bizim için" diyin
derse aman nasıl geçineceğiz
dersiniz "ben senin geçim kaygın olduğunu düşünmüyordum bizi unutup ailene bu kadar devasa şeyler yaptığına göre bana ihtiyacı yok diye düşünüyordum" diyin

öyle mümkü değil diye birşey yok.
Bu arada bende çok sinir olurdum

Iste isterzeniz bastirilmisiniz diyin ama bu muhabbeti bu cumleleri kuracagim adam degil. Amannn bunu soylesem varyaa. He soylerim soylemem degil. Ama deliye vurup bagirip cigirir. Yaparim benim ailem vs diye cirkinlesir yani

Iste isterzeniz bastirilmisiniz diyin ama bu muhabbeti bu cumleleri kuracagim adam degil. Amannn bunu soylesem varyaa. He soylerim soylemem degil. Ama deliye vurup bagirip cigirir. Yaparim benim ailem vs diye cirkinlesir yani
çirkinleşsin!!
başa baş dişe diş
bişeyleri göze almanız lazım

Allah sabir versin okurken icim sıkıldi.Olaya bir sekilde dur demelisin ama nasil bende bilemedim

İyilik güzel birşey ama fazlası olunca insanlar kullanıyor bu durumu benim kayın peder de öyle maalesef değişmiyor kendilerini Kızılay zannediyorlar sizi de anlıyorum ama eşiniz değişmedikten sonra siz ne yaparsanız yapın göze batarsınız kötü gelin olursunuz

Oyleyim de pek bisey diyemiyolar iste

Bende acayip sinir olurum. Kendi çocuğunun geleceğine yatırım yapsın adına hesap açın her ay para yatırın. Yeni ev araba yazlık vs isteyin borca girsin bakalım o zaman da para saçabilecek mi

Bence paranız çarçur olmasın diye gayrimenkul alımı yapın.Paranizi oraya yatırın. Gerekirse kredi çekip borçlanın.En azından kendiniz için harcamış olursunuz paranızı.Bu kadar yüzsüzlük olmaz gerçekten.Insanlarin alın terini kardeşi bile olsa kimse bu kadar kolay yememeli.

Cok icim icimi yiyor inanin. Kolunda hala iki bilezigi var. Ben mi art niyetliyim diue cok dusunuyorum. Nerden baksaniz 10 binden assla asagisi degil o bilezikler. Inanin fazlasi da olabilir. E bh nasil zor gunler?

Bende acayip sinir olurum. Kendi çocuğunun geleceğine yatırım yapsın adına hesap açın her ay para yatırın. Yeni ev araba yazlık vs isteyin borca girsin bakalım o zaman da para saçabilecek mi
Diyorum ya akli bi kaydi ev fikrine. Bana sart kksuyor ama borc bitene kadar calisacaksin diye. Allah bilir tabi ama. Yarin oburgun cocugum olunca ben asla calismak istemiyirum.. bi furya da oyle kopacak aramizda. Hicbir konuda hemfikir degiliz hic(

Eşinize yatırım yaptırın, borca filan girsin, boşa harcamasın..

bb

yani kisacasi siz onun icin degerli degilsiniz öyle mi? evet dogru anlamisim. adam keyfe aylin 1000 lira haricak ama sssttt bana bak ev alacam calisacan sende haaaa diyecek. ooolduuuu pasam derim, bide ek ise girim derim, o kazandigim aylikdan da evin ortak giderlerinin yarisini ortaya koyar hadi tek bir kurus dahi vermem. o ailesine de daha ne kadar ve ne zamana kadar sömüreceksiniz siz bizi derim. sonra ister toparlansin adam gibi adam olsun, ister yaylana yaylana gitsin.

Diyorum ya akli bi kaydi ev fikrine. Bana sart kksuyor ama borc bitene kadar calisacaksin diye. Allah bilir tabi ama. Yarin oburgun cocugum olunca ben asla calismak istemiyirum.. bi furya da oyle kopacak aramizda. Hicbir konuda hemfikir degiliz hic(

peki bu adama okkali bi rest cekmemek icin ne var karsinizda? sevgi mi? ask mi? muhtaclik mi ne?

bu adam aldigi evide kendi üzerine yapmaz, adim kadar eminim. siz onun icin es degilsiniz ki yatagini ve bütcesini paylastigi birisiniz.

Ablanlara bakıyorsun da çocuğumla bana mı bakamıyorsun?
Deyin.

Sizi hatırladım.
Çocuk olmadan ayrılın dedi herkes ama siz çile çekmeye gönüllüyseniz çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…