Eşinizle konuşun çalışırken de pek ala hazırlanabilir sınava gamyoncuiremsu
gecen haftalarda zaten büyük bir kavga ettik
ne olacak halimiz dedim 10 liralık bir cam ı bile almaya korkuyoruz ama o kadar borcun içine giriyoruz dedim
bana sinirle kartlarımı verdi bundan sonra borçlar bm borçlar ben öderim filan dedi tmm dedim sonra dayanmaım geri verdim
yarın merkeze inecek kardeşi yüksek lisans yapıyor laptopa ihtiyacı varmış bizim kredi kartıyla alınacak tabi kart ben de nasıl davranacağımı bilemiyorum
Git kartlarını iptal ettir hemen.Herkes laptopla mı üni.yi bitirdi.Şımarıklık bunlarınki...alsanaalsanasmile
siz sanirim 4-5 milyar maas aliyorsunuz
iyi valla kocaniz dugun icin kredi ,babasina kredi ceksin bir de SIKILDIM hesabi isten ciksin yok bir de kardesine laptop lazimmista onu alsin
afedersin arkadasim ama sen kerizmisin ? mecburmusun bunca seyleri ödemeye
kirayida sen oduyorsundur kesin ,ee yeme icmede senden,kredileride sen ödüyorsundur buyuk ihtimal esin calismadigina göre
ayy icim daraldi ALLAH YARDIMCIN OLSUN canim burda sana fedakarlik yap diyenlere pess yani
DAHA NE FEDAKARLIK YAPSIN KIZCAGIZ !!!!
bir tane kredi kartım var zaten bir de maaş kartım
zaten kredi kartını vermeyeceğim valla yarın istediğinde neller olacak bilmiyorumne cvp vereceğim bilmiyorum
huzurmuz yok yine bana güvenmiyorsun aileme güvenmiyorsun diyecek
hayatım yalanmı
üzülmen için demiyoruz
sende biraz aç gözünü
sen yapsan ayın şeyi eşin ne tepk veriri
birde yazık değil mi sana kendine harcamadan hayatı yaşayacakken tutup elin bocunu ödüyorsun
ee evlenemeyip normal görüşseydiniz sende bu sıkıntıyı çekmez kendine harcardın. eşinde kpss yi kazanır evlenirken yuksuz dertsiz gelirdi sana.
aklını başına alsın konuş yaptığı normal değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?