eşimin eli çok açık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi persil07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz sanirim 4-5 milyar maas aliyorsunuz

iyi valla kocaniz dugun icin kredi ,babasina kredi ceksin bir de SIKILDIM hesabi isten ciksin yok bir de kardesine laptop lazimmista onu alsin

afedersin arkadasim ama sen kerizmisin ? mecburmusun bunca seyleri ödemeye

kirayida sen oduyorsundur kesin ,ee yeme icmede senden,kredileride sen ödüyorsundur buyuk ihtimal esin calismadigina göre

ayy icim daraldi ALLAH YARDIMCIN OLSUN canim burda sana fedakarlik yap diyenlere pess yani

DAHA NE FEDAKARLIK YAPSIN KIZCAGIZ !!!!

Git kartlarını iptal ettir hemen.Herkes laptopla mı üni.yi bitirdi.Şımarıklık bunlarınki...alsanaalsanasmile

Git kartlarını iptal ettir hemen.Herkes laptopla mı üni.yi bitirdi.Şımarıklık bunlarınki...alsanaalsanasmile

bir tane kredi kartım var zaten bir de maaş kartım
zaten kredi kartını vermeyeceğim valla yarın istediğinde neller olacak bilmiyorumne cvp vereceğim bilmiyorum
huzurmuz yok yine bana güvenmiyorsun aileme güvenmiyorsun diyecek

ne 4 5 milyar cnm
1500 lira

Kimin cebinden çıkıyor bu alınanların parası ?Gitsinler kendilerine bir tane kredi kartı çıkarsınlar.Nerdeyse yolda dağıtacaklar kredi kartını.Alsınlar,kullansınlar,ödesinler.

sen kendini bu kadar geçindirebiliyorsan elin adamını niye çekiyorsun otur kendi evinde yada ailenin kazan kazan ye gez nie ele yediriyorsun
o da sıkıyorsa eline para geçsinde ailesine versin senden geleni değil....
kör mu görmüyormu olabilecekleri sende madem tavır koyamıyorsun söölediği lafları bari yeme ne demek anlayışsız ben anlaşıyla olmasam sen sırtını bana yaslayabilir miydin hatta baban ve kardeşinle birlikte diye bi sor...

Koca evin yükünü tek başına sen taşıyacak değilsin bu hayat ikinizse o da çalışmak zorunda .

Ya ben çok takıldım ha onun işten çıkıp ders çalışma bahanesinin ardına sığınmasına :umursamaz:

yok milletin borcu gediği beni geremez
senin kocanda biraz gözünü açsın
ailesi artık sensin
herkes kendine baksın
heleki senin paranla ağalık yapmasın
verme kartını borç borç nereye kadar
18000 borç nedemek
hadi çek 4000 5000 ama evi resmen borçla kuröuşsunuz zaten
olmaz bence senin kocanın kafasına güzel bi vurmalı belki aklı başına gelir

çok üzügünüm , ama eşiniz çok sorumsuz !

kpss'ye çalışmak için neden işten çıkmış ki bir sürü borcunuz var - bu bana hiç mantıklı gelmedi...
hatta borcunuz olmasaydı da sırf kpss 'ye çalışmak için hazır işten çıkmak bana mantıksız geliyor...büyük bir sorumsuzluk...

ve kayınpederiniz için nedne siz kredi çekiyorsunuz onu da anlamış değilim...kimin ihtiyacı varsa o çeksin !

bence eşinizle çok ciddi oturup konuşun... size ister anlayışsız desin ister bencil desin - açıkçası bence hiç aldırmayın...bu krediler şuanda sizin maaşınızdan ödenmiyor mu? onun konuşmaya ne hakkı var?

üstelik kpss'yi kazansa bile ilk atamada işe başlasa bile nerden baksanız en erken eylül de işe başlar ki bu en iyi durum ...eylüle kadar kocaman 6 ay var , o 6 ayda ne yapacaksınız?

Bence zaten en büyük hatayı elde avuçta hiç para yokken aman evlenelim de ne olursa olsun mantığıyla 18.000 liralık krediyi çekerek yapmışsınız....
Şimdi bu yaşananlar bana çok da anormal gelmedi....

mavicim bende yok babası yok kardeşi laptop bilmem ne ona takıldım.insan ders çalışabilir hakkını vererek. bu krediye birde babasına kredi almış bu adamın kafası 20 kusur ay 570 lira ödeyecek birde babama para alırsak ne halt yeriz diye düşünmeye basmıyormu? diyemez mi ya ailemsinzi ama bizde de durum bu olsa neyse dahada sıkışcaz alamıyoruz diye...
birde kadıncaz alışveriş yapiim dio inat olmasa bile bu hakkıymış para onda cunku anlayış göstereceğine çıkışmış madem para lazım kimse dizüstü kullanmayıversin

ona senin sorumsuz oldugunu da düşünüyorum dedim aklınıza ne geldiyse inanın yaptım
dedi ki nerden biliyorsun ben fellik fellik iş arıyorum
balık satmayı bile düşündüm üniv mezunu oldugum halde bunu kim yapar diye hep susuturyor nereye kadar ne yapmalıyım bilmiyorm

hayatım yalanmı
üzülmen için demiyoruz
sende biraz aç gözünü
sen yapsan ayın şeyi eşin ne tepk veriri
birde yazık değil mi sana kendine harcamadan hayatı yaşayacakken tutup elin bocunu ödüyorsun
ee evlenemeyip normal görüşseydiniz sende bu sıkıntıyı çekmez kendine harcardın. eşinde kpss yi kazanır evlenirken yuksuz dertsiz gelirdi sana.
aklını başına alsın konuş yaptığı normal değil....

bu gece geldiğinde yine konuşucam onla alışveriş yapmak istediğimi söyleyerek konuyu acacağım gercekten o kadar sabrettim ki herkes ne kadar sabırlı oldugumu bilir her türlü lafı yemeye de razıyım
ve kardeşin ödeyecekse şayet bu şartla vereceğim diyerek de o 5000 liranın da konusunu acacağım
eşim bu konuda neden böle ben de anlamıyorum

cnm zaten 3 sene bekledim omu yok askerliği yok iş derken iş de bulmuştu ne güzel geciniyorduk
kredi borçlarımızıda ödüyorduk sonra zaten herşey altüst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…