eşimin eli çok açık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi persil07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle kartını al kimse için harcama yapmasın isteyemem su durumda eşimden desin kardeşine
zaten abbana kredi aldık biliosun desin
olmadı sen sööle
eşinede olması gereken bu dersin
madem yavuz hırsız misali uste çıkıo evi sen geçindiriosan seni dinlicek

hala kardeşin ödeyecekse diyorsun ya
kimin eli ne zamn ekmek tutacak bilinmio sende bu bilinmeze para harcıosun madem kardeşi ödeme yapabilio senetle satış yapan yere gitsin

valla üniversite mezunu ama iş bulamayıp şöforlük yapan birisini tanıyorum ailesini geçindiriyor ve borç içinde yaşamıyorlar en azından...

balık satmak da bir iş...

daha fazla çukura batmadan bence bu duruma bir dur demelisiniz...yoksa sonunda yine siz üzülen yine bütün yük sizin omuzlarınızda olacak

ya allah korusun siz işinizden olsanız haliniz ne olacak...eşinizin ailesi size nasıl yardım edecek?

sizin maaşınıza güvenerek sanırım o kadar sizi masrafa borca sokmayı düşünüyorlar (

bazı anne babalara gerçekten kızıyorum ...çocuklarının üzerinden geçinmeye çalıştıkları için...

hala kardeşin ödeyecekse diyorsun ya
kimin eli ne zamn ekmek tutacak bilinmio sende bu bilinmeze para harcıosun madem kardeşi ödeme yapabilio senetle satış yapan yere gitsin

bilmiyorum cnm cıkmazdayım sırf huzurumuz bozulmasın diye fazla seslenmiyorum ama sanırım daha kötüye gidiyor

valla mavicim dedim ya bı gece ciddi ciddi konuşucam bakalım ne diycek
iş de arıyor aslında ama veren yok
gıda mühendisi kendisi diploma calıştırmak istiyor
her türlü lafı duymaya yemeye hazırım ne olursa artık
buraya yazıp yazmama konusundada düşündüm ama
düşüne düşüne bir hal oldum

huzurunuz kredi kartı extren gelip limitin dolmuş olunca ve önumuzdeki ay yarım limitle gidip bişi alamadığında ve ödeme yapamadığından daha beter bozulmaz
üstelik o z<mana bu borcun çözümüde yok
ama baştan taş koyarsan nisanı rahat geçirirsin.
sizin kredi babasının kredisi
birde laptop
bence o tabloyu bi göser eşine
babası çektiği krediyi size mi verecek acaba o nie almaya çalışıo

ah arkadaşım allah sabır versin.üzülme nolur destek olmak için söyluyorum istemem hiç bi kadın ezilsin sömürülsün çok kızarım bööle adamlara
endişe etme kozlar sende sen bişiler yapana kadar en iyisi bu elimden gelen bu dersin istemessen vermessin
ne huzuru bu bozulmayacakmış şimdi cooook huzurlusun demi

kızlar bu gece ciddi ciddi görüşücem bakalım ne diyecek
diyeceklerini size aktarırım muhakkak

sağolasın cnm bnm ama işte dur denmeli
tek sıkıntım daha kötüye gidecek ben bişi yapmazsam
yaparsam eşimin cook canı sıkılacak gururnua yediremeyeck
hatta bir keresinde evlendiğine pişman oldugunu bile söledi
çok dırdırcıyım cok dua etmiş dırdırcı bir karım olmasın diye Allah başına vermiş
halbuki ben öle değilim
ne yani susayımmı

çok ayıp bu laflar çoook lmaz:
sen basına dert aç karın uyarıncada dır dır oyle mi klava:
sen bu gece kartımı alayım ben senetle iş yapan yerler bakın pc için dersin uzatrısa uzatsın polemiğe girme hiç . eğer laf ederse sende sööle bende borc ödiicemi bilsem evlenmesdim dersin o kadar gururluysa ne deme olduğunu bilir.
o huzurlu olucak diye sen kahrol iyi be
nisanda kardeşi para vermediğinde ve sen hani para dediğinde seni savmak için dırdırcı mı diyecek yine
üstellik bu 1 ay değil artık kaç takside girerlerse o kadar ay aynı lafları duyacaksın
sen iyisimi kartı al uzatma fazla
dellenirse de bak hayatım durum bu dersin

Son düzenleme:
son çare cnm artık yapacam daha öce yaptım dayanadım geri verdim eşimi boynu bükük deyince
ee merhametten maraz doğar derler doğruymuş eşin bile olsa
yine alıcam artık kartları nasıl öderse ödesin borçları

persil aynı durumun bende içerisindeyim açıkçası

bizim de eşimle kredikartı borçlarımız vardı bileziklerimi verdim kendi teklif bile etmeden al öde dedim.
çünkü asla borç yapmam yapınca için bi türlü rahat etmez.sonra biraz daha aştık kartları yine sıktık birşeylerden kapattık.
tam kapattık babası için bi miktar kredi çekti sizinki gibi öderiz 2 ayda nolcak dediler
geçtiğimiz yaz çekti ve hala bunu biz ödüyoruz ucu ucuna geçinmemize rağmen.
ay başı gelince napim oğlum bende de yok der ama başka ihtiyaçlarına hep paraları olur nasıl olursa
eşimde dert yannıyor ama babam param yok diyor ne yapayım.ama artık akıllandı her ay parayı ödeyince babana bile güvenemeyeceksin demek ki der.
onu geçtim sevdiği bi yiğeni var amca kartını verde telefon alacam der
tüm bu borcun üstüne bide onu mu ödeyecez dedim konuşmadım kızdım haklı olduğumu biliyor aama işte eşimin hayır diyememe gibi bir huyu var kimseyi kırmak istemez.
elinden kredi kartlarını aldım
harcamalar bensiz yapılamaz
benden habersiz artık para çekilemez
oda aldı dersini artık her ay elindekinin uçtuğunu görünce

valla summer cim ben de aynını yapıcam alıca kredi kartını maaş kartını öde bakalım borçlarını o zaman görecek anyayı konyayı
napim daha huzursuz olucaz zamanla

anlayamadım valla eşin madem balık satmaya bile razı iş arıyo da hazır işi neden bıraktı bir yıl sonra girerdi kpss ye önce borçları kolaylardı

daha neler artık bu sıkışıklıkta ne laptop ı başlatmasın gururuna gururu olan adam eşine kartını ver kardeşime laptop alcam demez önce kendi kazanır sonra eşinin rızasını alır sonra ona buna bişi alır bu ne canım sen onlara çalışmaya mı geldin bu dünyaya

dışardan elin adamına taksit ödeyeceğime peşin fiyatına taksit yapan kuyumcudan 2bilezik alırım. bin lirayi 10 ay taksitle kendime yontarım madem 4 ayda bir alışveriş limitin var 4 ay x 100 en azından bi bilezik parası ödemiş oluyorusun ve bir bilezik limitin açılıyoryerimseniben. parayı sen kazandığına göre kime neye harcıyacağına sen karar verirsin dimi.aklinialirimsmile.açın gözünüzü ezdirmeyin kendinizi gelirini maaşını ona göre hesapla işte ayrıca ne demek kartlar eşde; isterken istiyorlar karşılığı deyince bıdbıdcı kadın
he şuda var erkek çalışırken eve veriyordu şimdi o çalışmazken esirgemek diye bişi yok sadece eşinin parasını babasının parası gibi ailesine harcatan adamlardan bahsediyorum

yaa huzursuzluk cıkınca işi bıraktıktan sonra tekrar iş aramaya girdi fakat yok ondan dolayı öle dedi
kendimi çok hazırlmaıştım konuşma için bu gece
fakat ark ının cocugunu hastaneye götürmüşler beni beklme dedi aradım
ama ben bekleyeceğim cok sinirli ve üzgünüm artık dayanamıyorum

sinirlenme arkadaşım
neden sinirleniyorsun gerilcek bişi yok bunda
kartlarını rica ediceksin sadece durum böle gerekio çunku tek maaş tek harcama bu kadar:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…