P
persil07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi persil07
-
bir de niye kendini bu kadar ezdiriyorsun anlamadım.adam kafasına vur ekmeğini al yapıyor.hem çalışacaksın hem de kendine bir çanta alamayacaksın.bu çok inciticidir.taviz verme artık ne olursa olsun.yani bu durumların sonu gelmeyecek gibi.senin paranla ailesine hava atıyor,abilik yapıyor.benim abimin evine 4000 liraya yakın para giriyor.ama kuruş koklatmaz doğum günümde bile 6 liralık bardak takımı aldı.öbür kardeşimize düğününde öyle ince bilezik takmış ki kırıldı.
millet böyle karısının ağzına bakıyor bnlar abimden değil yengemden kaynaklanıyor. o deseydi burma alalım burma alınacaktı.yengem nerdeyse düğüne bile gelmiyecekti biliyor musun zaten yarısında gitti.
millet böyle karısının ağzının içine bakıyor sen fazla yüz vermişsin bence.onun özelliği ne öyle.hem onu hem sülalesini besleyeceksin kendine bir iğne bile alamayacaksın.yazık değil mi canına.
bugün yaşananları aktarayım gece bir de geldi dedi ki suratın niye asık dedimki bugün yaşananlardan sonra iyi asmaya devam et dedi
ben de agzıma geleni söledim dedim ki babam bugün kontor almış üzerimdeki montu bile onlar aldı ve sen oralı olmuyorsun ben cok mahcup oluyorum dedim
sonra beni de ailemi de beğenmezsin dedim
o kadar borç var umrunda değil dedim benle evlendiğine pişmansın ben dırdırcıyım değilmi dedim hiç ses cıkarmadı
sabah oldu kahvaltıyı yaptık tabi hiç konuşmuyoruz beni işe bıraktı ben hadi görüşürüz deyip kapıyı kapattım 3 dk sonra gayet nazik ve tatlıdille serpil kartı verirmisin dedi
itiraz etmeden verdim dediki varmı demek istediğin dedi
evet var dedim limiti doldurmayın dedim şaşırdı ve buz gib oldu alacağımız zaten 1300 liralık bişi dedi ben de dedimki
tmm ama ben bu ay bulaşık makinesi kıyafet filan alıcam ona göre harcama yapın dedim dondu kaldı hadi sana iyi yolculuklar dedim içeri girdim sonra ne yaptı bi,lmiyorum gururuna dokundu incindi ama ne yapim bu noktaya geldi
Git kartlarını iptal ettir hemen.Herkes laptopla mı üni.yi bitirdi.Şımarıklık bunlarınki...alsanaalsanasmile
mavicim bende yok babası yok kardeşi laptop bilmem ne ona takıldım.insan ders çalışabilir hakkını vererek. bu krediye birde babasına kredi almış bu adamın kafası 20 kusur ay 570 lira ödeyecek birde babama para alırsak ne halt yeriz diye düşünmeye basmıyormu? diyemez mi ya ailemsinzi ama bizde de durum bu olsa neyse dahada sıkışcaz alamıyoruz diye...
birde kadıncaz alışveriş yapiim dio inat olmasa bile bu hakkıymış para onda cunku anlayış göstereceğine çıkışmış madem para lazım kimse dizüstü kullanmayıversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?