P
persil07
Ziyaretçi
- Konu Sahibi persil07
-
eşinde düşününce sana hak verecektir. Sonuçta sen onun kötülüğü için bu tepkiyi göstermedin. İkinizin geleceği için yapıyorsun. İçin ferah olsun. Eşin sakinleşince durum düzelir,konuşursunuz.
buraya eşimi yargılayın diye değil çözüm aramk için yazdım zaten kimileri sağolsunlar destek oldular kimileri de kendilerini örnek vererek yok biz şöleyiz böleyiz senn eşin şöle
bende farkındayım zaten bu durmu nasıl düzeltirim diye sordum
vermeyeceksin kartını,yalan söyle,babamın borcu var de,anneme x iş için para vercem de,parasız kalınca para biriktirmenin önemini anlar,sen hiç parasız bırakmamışsınki onu,benim eniştemde aynnnen eşin hatta fazlası,dünyanın borcuna girmişti hala kardeşine para yetiştiriyordu,sonra teyzem işten çıktı,üstüne bir de eniştem rahatsız oldu 2000tl kadar hastane masrafı gerekti,birikim yok bişey yok,zaten kötü günlerinde kardeşleri hiç olmamıştı,anca o zaman aklı başına geldi,o 2000tlyi bikaç gün içinde denkleştirecekler diye canları çıktı.daha da borç vermez
senin eşine bu zorlukları göstermen gerek,yada bir hedef belirleyin,araba alıcaz,ev alıcaz birikim yapıyoruz deyin,eşin illaki aman bişey olmaz biriktirdiğimiz paradan x lira versek ne olur diye dşünecek ama siz kararlılığınızı göstereceksiniz,bugün x lira yarın y lira ee geriye ne kaldı?kusura bakma veremem deyin.tabi bunları tatlı bir dille aşkım canımlı deyin çünkü erkeklerin çok gururu incinir bu konularda
sanırım bu kadarı yeterli kızlar artık bu konuy tartışmak istemiyorm ben de hataıyım eşim de hatalı bnm sıkıntım bu durumu nasıl cözeceğim idi genelde eşim hep yargılandı
yine de tesekkür ederim
eşimi çok seviyorum keşke konuşarak halledebilseydik
ama olmadı illa resti çekmem grekti
çok da üzülüyorum ama napim mecbur kaldıöm gercekten
ayrıca sevdiğim insanın maddi konuda bu durumda olması cok üzüyor
görseniz herkes cok sever onu çok şaslısın ck efendi cok temiz eşin var derler gercekte öle ama Allah bir yandan veriyor bir yandan alıyor
bilmiyom cnm elindeki kartkarı cebindeki son 20 lirayı dün masaya koydu baska odaya gittioraya yattı şimdi o odada harıl harıl ders calışıyor
konuşmuyoruz yani
öğleyin cuma namazından geliyordu ben de işe gidiyordum yolda karşılaştık ikimizde birbirimize bakmadan iki yabancı gibi gectik sonuç bu
sormadım aldılar mı almadılar mı aldılar sayıyorum bundan sonrasını kurtarmaya calışıyorm
bir musibet bin nasihhatten yegdir
ben resti çektik ten sonra bizim ki inş. kendine çeki düzen verir
şimdi senin ilgini bu noktaya çekerek ,duygusal yapmaya çalışıyor..
Sen de vah vah demek üzüldün.. Gene eski sistemimize geri dönelim, yeter ki üzülme.. Falan demeni bekler gibi ..
Yumuşama kararlılığında devam et..
bilmiyom cnm elindeki kartkarı cebindeki son 20 lirayı dün masaya koydu baska odaya gitti
oraya yattı şimdi o odada harıl harıl ders calışıyor
konuşmuyoruz yani
öğleyin cuma namazından geliyordu ben de işe gidiyordum yolda karşılaştık ikimizde birbirimize bakmadan iki yabancı gibi gectik sonuç bu
sormadım aldılar mı almadılar mı aldılar sayıyorum bundan sonrasını kurtarmaya calışıyorm
bir musibet bin nasihhatten yegdir
ben resti çektik ten sonra bizim ki inş. kendine çeki düzen verir
tamam emredersin!
İnsanlar burda sana senin isteğin üzerine sana ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar sense bu yol göstermeye onları tersleyerek cevap veriyorsun. İnsanlara fikir sorup aldığın cevabı beğenmeyince terslemek doğru bir davranış değil. Beğendiğin tavsiyeyi uygularsın beğenmediğini uygulamazsın. Uyguladığın tavsiyelerin sonuçlarını beğenmezsen yine o tavsiyeyi verenleri suçlayamazsın çünkü sen kendi aklınla ve özgür iradenle hareket ettin. Nezakete davet ediyorum seni.
Kendine çeki düzen vermeyi tercih etseydi odada ders çalışmak yerine iş arıyor olurdu
bilmiyorum ki belki de arıyrdur konuşmuyoruz cünkü
eve gec geldi cünkü
ee tmm da böle azarlayark mı yardımcı olunur yok devam et filan üsluplarına dikkat etsinler o zaman
İnsanlar burda sana senin isteğin üzerine sana ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar sense bu yol göstermeye onları tersleyerek cevap veriyorsun. İnsanlara fikir sorup aldığın cevabı beğenmeyince terslemek doğru bir davranış değil. Beğendiğin tavsiyeyi uygularsın beğenmediğini uygulamazsın. Uyguladığın tavsiyelerin sonuçlarını beğenmezsen yine o tavsiyeyi verenleri suçlayamazsın çünkü sen kendi aklınla ve özgür iradenle hareket ettin. Nezakete davet ediyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?